Отговори
# 150
аз доколкото я разбрах авторката иска да има дете и крои планове за собствено жилище и за това и дадох такъв съвет. ако си го иска този мъж такъв какъвто е мисля, че нямаше да създава тази тема. доколкото разбирам леко е разочарована от мъжът до нея. А иначе и аз съм далече от мисълта, че всеки трябва да се размножава, ако иска го прави ако не. аз съм ок с това. дори смятам, че е благородно предвид факта, че светът така и така е пренаселен.
а относно жилището имам предвид едностайно в краен квартал, далеч съм от мисълта, че е под жилище трябва да се разбира мезонет в центъра на София.
Аз лично предпочитам, да мизерствам, но да имам собствено жилище. Въпрос на приоритети. Иначе хората са си ок да живеят с роднините и да си харчат парите за излизания, дрехи, бензин и т.н. луксове, които аз например не мога да си позволя.
та всеки си е с разбиранията. ние тук просто си коментираме.

# 151
  • София - Рим и обратно
На мъжете, като на децата, трябва да им бъдат очертани ясни граници. Иначе се объркват и не знаят кога и как да спрат. Знаеш ли кога ще се случи да позволя някой да ми скитори по нощите напред назад, ама имал нужда да излезе в един през нощта Crazy Shocked. Ами супер, да излиза, но няма кой да го спре и на кого да го обяснява, защото при втория случай мен вече няма да ме има.
Мисълта ми е, че Дара 88 е много права - подобни прекалени либералности от страна на жените (а пък и на мъжете обратно) не водят до нищо добро и наистина опротивяват.

# 152
Мисля, че финалът на историята ще е по време на отпуската и се записвам да видя какъв ще е . Досещам се, но все пак искам да прочета.

Общи условия

Активация на акаунт