Отговори
# 120
Хихи, напъва ме последният коментар да споделя нещо лично, но няма да го направя Wink.
Само ще кажа, че и бая впрегнатия мъж, пак успява да.....

# 121
А, ако е добре впрегнат и има резултати, тогава и забежките са простими. Не е въпрос да не му оставяш време, за да не изневери. Въпросът е да не се пропие и да не го хване умора от живота, алцхаймер и наднормено тегло.

Ако е мъжкар, дори любовницата би била в реда на нещата. Всъщност предпочитам активен и растящ мъж с любовница пред безобиден муньо, който само гледа да разпусне.

А нашата авторка тука ще се грижи да не се стресира нейният, да си разпуска.

Казвам ви: разпускането е вредно за мъжа. Все ще е недоволен. Мъжът трябва да ходи да лови мамути, или някакъв модерен еквивалент на лова на мамути. Иначе става не мъж, а сещате се какво.

# 122
Хахаха, умрях от смях, но си права. Ама мноооого права, браво!

# 123
Активен и растящ мъж с любовница  Crazy  Mr. Green Аз пък не го предпочитам този в никакъв случай  Crazy

Аз пък ще кажа от опит, че един мъж спре ли да му се ловят мамути, и с топ не мож го накара  Laughing Така че на теория е едно, на практика - съвсем друго.

# 124
Абе....ще ме извинява авторката, но....
Каква толкова криза го е подгонила здрав, прав мъж, имащ жена до себе си, живеещ при мама??? (колкото и да не се засичате, в тази къща живеят прекалено много хора, на които ти си чужда като цяло)
Искал жилище, ама не става веднага....ами няма да стане, да. И той седнал да плаче....
А приятелката му се чуди как да го потупа по рамото и освободи от депресията.
Разговорите с приятелите му и сверяване на версиите са пълна загуба на време. Никога няма да ти кажат, ако има друга жена. Освен ако някои от тях не иска да забърше теб. Simple Smile

# 125
  • BG

Хахаха, умрях от смях, но си права. Ама мноооого права, браво!

Датс райт! Мамси!  Laughing  Peace   

# 126

Активен и растящ мъж с любовница  Crazy  Mr. Green Аз пък не го предпочитам този в никакъв случай  Crazy

И аз, но по принцип е права - нема какво да разпуска с бира и семки до три часа със съученици пред блока. Това пък точно никога не бих му го позволила на моичкия. Я на вилата, да цепи дърва... чудесно разпускане от депресия и криза.

# 127
Пък като е много развит и надарен, но и с бонус любовница е екстра, щото все пак търпи развитие Crazy  Не на мене тия  Mr. Green

А ако откаже да цепи дървата, какво правим  Laughing

# 128
Толкова голямо значение ли има дали има или не любовница? Tired Факт е ,че той страни от теб,оставя те сама и очевидно си е променил отношението към теб.Вместо да се чудиш как да говориш с него и да не го натоварваш си гледай живота-излизай си с приятелки,ходи по заведения и т.н. Какво ги гледате тези мъже сякаш са ви деца? на 30 години мъж е или просто си му омръзнала и не иска да се разделите,защото така му е удобно или просто не знае как да се държи-и двата варианта не са много похвални.

# 129
Пък като е много развит и надарен, но и с бонус любовница е екстра, щото все пак търпи развитие Crazy  Не на мене тия  Mr. Green

А ако откаже да цепи дървата, какво правим  Laughing

По лошото е, ако иде да цепи нейните. Щото и такива случаи има...

Какво ги гледате тези мъже сякаш са ви деца?

А така...

# 130
Аз пък знам за случай, в който един си беше хванаш любовница, която строеше, цепеше дърва и градинарстваше:) полезно и приятно.

Няма начин на мъжа да не му се ловят мамути. Има един стимул: гладът.

Тоя нашичкият не е гладен, затова мрънка. А авторката иска на всичкото отгоре да го прехрани като мамино дете. А трябва да го остави да изгладнее. Тя да се сети как...

Абе аз сина си на пет го гледам като мъж- затова наистина се дразня, когато мъж се гледа все едно е детенце на пет годинки. Бившият ми имаше такива тенденции, вкл. да си живее близо до мама.

# 131
Абе как да го остави жената гладен, като той живее при родителите си  hahaha Мама винаги ще го нахрани, а амбиции за повече човекът няма. Не са общовалидни формулите и това си е  Mr. Green

# 132
Аз пък знам за случай, в който един си беше хванаш любовница, която строеше, цепеше дърва и градинарстваше:) полезно и приятно.

Ако може и да поправя покриви, взимам я. Grinning

# 133
Аз забелязвам,че повечето мъже са си станали откровени мухльовци. Sick
 Може в моята глава да е проблемът,но не разбирам как мъж над 30 години още живее с техните и се примирява с това. Как си представяш живота ви ,ако имате дете?Явно родителите му са разбрани хора,но все може да излезете на квартира двамата,въпрос на приоритети.

# 134
Всъщност има един начин да се промени мъжът: да го впрегнеш с конкретни задачи, от които ще заякне и ще порасне. Всеки човек се променя положително, ако му се даде работа и се следи да не скатае. Основен казармен принцип, майна. В казармата го знаят, затова там от момчета правят мъже.

Номерът е същата обработка да продължи и в цивилния живот, за да може мъжът да продължи да расте и възмъжава. Ремонти, бизнес проекти, деца, ваканции- все мисии и задачи, които се отразяват благотворно на личността.

Обратно, от седене и забавления, от много рахат човек деградира. Най-вредна за мъжа е прекалената почивка. А наш мамин златен тук седнал да почива и да разпуска.

За истинските мъже до 65 поне не би следвало да има почивка и разпускане. Не и по такъв начин: може активна почивка, лов, риболов, туризъм, виладжийство и градинарство, но не и бира, карти и люпене на семки.

bouquet подкрепям напълно!   202uu

Общи условия

Активация на акаунт