Тази тема както написах не се е състояла ... аз не я поставих !
Към ЗАНДАЛИ
"Защо той се чувства притиснат от идеята за дете, след като казваш, че не си говорила с него на тази тема...а и какъв е този план, по който не се случват нещата?" - именно и аз това го попитах в разговора ни - отговорът защото съм питала често за неговата колежка, която ми е приятелка от 25 години и с която поради трудно забременяване и проблеми не съм се виждала от 7 месеца, а терминът й сега август (а преди се виждахме много често), защото все около нас има общи познати с бебета и малки деца и аз все съм питала и говорила за тях.
"Нали не ти казва къде отива, как знаеш, че е пред блока на приятелите си." - все пак по повод тези излизания - проведохме разговори и той ми каза, но както и на него казах не искам сух отчет, искам споделяне (както преди), защото когато човек не знае и няма информация - фантазиите му могат да изрисуват всякакви ситуации...
"че той е с три месеца "по-млад" от теб... Ми той направо е беборан някакъв спрямо теб Laughing - кое те накара да пишеш тази "важна" подробност, а другите по - важни неща, сякаш са се случили все едно без да разбереш" - не мисля, че е беборан и не мисля, че е "важна" подробност - не съм вложила някаква определена идея в това уточнение
Към Бърди
"Любовница има този мъж и това мисля е ясно на всеки, който има очи да вижда и глава да мисли." - доколкото го познавам не мисля, че има любовница (не че някой може да е на 100 % сигурен)
Към Like_Smoke
"Но обикновено затова си има конкретна причина, нещо което го е провокирало. Дори да се събуди една сутрин и да си каже - Край, почвам наново и различно, то зад това решение има натрупвания" - именно и аз така мисля и затова проведох разговори, за да разбера, тогава ми каза, че го потиска това, че продължаваме да живеем със семейството му, че го дразни това, че е мислил, че можем да съберем парите за жилище, а сме събрали половината.
Към krasima84
"Някой , който навън му се седи доста часове и скита насам натам, значи не му се прибира в къщи. Човек "бяга ли" от стоенето до жена си/мъжа си , значи не се чувства удолетворен и щастлив с него. " - именно помислих си, че идеята за брак, деца, дом, жилище са все неща, които са свързани с мен и когато те не се случват по начина по който си ги планувал и за сроковете (които са нереалистични в крайна сметка), който си планувал - Та те стават бреме и човекът (т.е. аз), около който са свързани сигурно непрестанно го подсеща - без да говори за това ...
Към usmihni_mi_se,
Benisima
MayyaI
Наистина не ми е приятно да стоя там сама без него, бях готова да се прибера вкъщи ... особено сега, когато апартаментът е празен и моето семейство е извън града ... все пак не искам да ги притеснявам

Благодаря на всички ви