Публично кърмене на дете

• 52 259
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 45
 Всъщност няма защо. Голяма част от кърмещите сигурно наистина си мислят, че са красива гледка, или пък не им пука.

# 46
Сега, когато момченце на 2 и половина се хвърли със засилка от катерушката, свали половината потник на майка си и суче, докато зяпа наоколо- това е малко Overkill, но общо взето пак няма да припадна.

Сто процента кърмене до джамията си е вид ислямофобия...и протест срещу ISIS може би.

# 47
значи се вижда колкото с едно по-разголено деколте.

Даже сигурно за това време покрай майката са минали поне 2-3 фльорци, на които циците им се виждат повече, отколкото на нея  ooooh!

Много моля, който пуска такава тема другия път, непременно да приложи снимков материал, за да не се налага да гадаем дали се вижда, какво се вижда, колко се вижда, как се вижда и т.н.
Благодаря предварително!   bouquet

# 48
При условие, че наоколо гъмжеше от дървета, където въпросната жена можеше да се „скрие“ и да накърми детето си, не виждам причина защо е решила да го направи на централна пейка.  Tired

Да бе, права си! А като няма свободна пейка, поне да се беше покатерила на някое дърво! Несъобразителна жена тц тц тц!

# 49
  • Galaxy 13197853088
Намирам кърменето на публично място
за нещо съвсем нормално и естествено.
Преминават през периферното зрение
и до там. Жалко, че не се среща често,
за да свикнат хората с гледката.

# 50
При условие, че наоколо гъмжеше от дървета, където въпросната жена можеше да се „скрие“ и да накърми детето си, не виждам причина защо е решила да го направи на централна пейка.  Tired
Викаш, зад всяко дърво по една свенлива кърмачка. А достатъчно дебели ли са въпросните дървета? Сигурна ли си, че ще свършат работа Laughing

# 51
  • UK
Ох, на мен веднъж ми се наложи да кърмя новороденото права в един парк, по средата на тревната площ, защото всички пейки до една в радиус от 200 м. бяха заети. На тревната площ по средата,  че да не скандализирам преминаващите по алеята, ако се изтъпаня там. Не съм се сетила да се кача на някое дърво.  Blush

При условие, че наоколо гъмжеше от дървета, където въпросната жена можеше да се „скрие“ и да накърми детето си, не виждам причина защо е решила да го направи на централна пейка.  Tired

Да бе, права си! А като няма свободна пейка, поне да се беше покатерила на някое дърво! Несъобразителна жена тц тц тц!
Точно!  Laughing

# 52
Намирам кърменето на публично място
за нещо съвсем нормално и естествено.
Преминават през периферното зрение
и до там. Жалко, че не се среща често,
за да свикнат хората с гледката.

+ много плюс Grinning

# 53
На мен ми е абсолютно все едно кой къде ще си кърми детето.

# 54
И аз смятам, че темата е тролска, по-скоро ме провокира груповото осъждане на кърмещите, недай си Боже на обществена пейка, и то от мами.
Е, те татковците едва ли биха протестирали .....    Mr. Green   дори напротив.

# 55
  • sofia
Всъщност няма защо. Голяма част от кърмещите сигурно наистина си мислят, че са красива гледка, или пък не им пука.
Като допълнение - същото важи и за дебеланите в клин и с тясна блузка (поне някаква туника да беше).....още ми е пред очите таз девойка, а само се разминах с нея  Crazy

ПП: И аз не съм от слабите.

# 56

Е, те татковците едва ли биха протестирали .....    Mr. Green   дори напротив.

По мои лични наблюдения, много малко мъже виждат гърдите на кърмачката (докато кърми) като обект на сексуално влечение.

# 57
Не съм виждала досега разголена бременна, приемам го като демонстративен, натрапен начин на кърмене. Но истински шок, да не използвам по-силна дума предизвиква угаждането - да, не е нито хранене, нито кърмене, а чиста прищявка, на 4-5 годишни деца, току що-върнали се от предучилищна и сами разкопчаващи блузите и сутиените на майките си.

Моите уважения към дамата, дори не се сещам за никът й във форума, но само като видех подписът и '' Юнак що бозал 4 години'' и ми се обръщаше всичко.

# 58
При условие, че наоколо гъмжеше от дървета, където въпросната жена можеше да се „скрие“
Laughing Мислех, че хората се крият зад дървета и храсти, за да извършват други дейности...

# 59
  • Galaxy 13197853088
Е, те татковците едва ли биха протестирали .....    Mr. Green   дори напротив.
Мдам, някои пъпчиви тинейджъри
и недоебали чичовци.

Общи условия

Активация на акаунт