Публично кърмене на дете

• 52 414
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 75
  • out of space
Е, какво, в колата ли да пикае? Не съм виждала някой на магистралата да си го размахва срещу колите, както и не съм виждала някоя спряла в близост и пътниците да гледат с интерес облекчаващия се чичко.

Айде сега и кърмене по манастирите!  Crazy

# 76
  • Пловдив
Не в колата, но да се отдалечи на почтено разстояние - поне колкото е от джамията до градинката. Wink Понеже и аз съм от Пловдив, не са 3-4 метра, а двайсетина поне, зависи откъде и докъде мериш. И с магистралата така - да отива зад някое дебело дърво, кво ще ми се дупи до пътя всички да разберат какво прави, пък нека да не му се вижда оная работа. Stuck Out Tongue

# 77
Дори беше мъжки манастир.

# 78
  • София
Доскоро се хвърлях в подобни теми с твърдото убеждение, че тва са някакви измишльотини, никой не се изтъпанчва насред алея, ресторант, плаж, за да кърми "демонстративно", ама вече не зная какво да коментирам...
Аз все още такива не съм виждала, ако видя, най-вероятно няма да им обърна чак толкова внимание, че да ме скандализират, но принципно всякакво развяване на анатомия ми е неособено естетично.

# 79

Не съм виждала някой на магистралата да си го размахва срещу колите, както и не съм виждала някоя спряла в близост и пътниците да гледат с интерес облекчаващия се чичко.

Аз съм виждала такъв чичко да го размахва на магистралата Mr. Green Предполагам че от зор човека едва е свалил гащите, та затова беше обърнат срещу колите  Laughing

Мисля, че е по-добре да се прикриват с нещо кърмачките, особено ако са в ресторант, на оживена улица или друго подобно място. Ако се кърми на уединена пейка в парка или където няма толкова много човекопоток и е по-спокойно, разбира се, вади цицата и толкова.

# 80
Като се замисля, мъжете наистина са големи пикльовци. По пътищата е пълно с пикаещи мъже.
А уж жените не можели да стискат... Толкова ли пък не могат да изтраят до някоя отбивка и да ползват тоалетна като бели хора?
Май пак ще излезе нещо, свързано с маркирането на територия. Ако не препикае, значи не е минал оттам. Психолозите какво казват по въпроса?

ПП На магистрала не беше ли забранено да се спира без нужда в аварийното, а само на отбивките? Или пикльовците имат статут на аварирал автомобил?

# 81
Простатата  Whistling  Mr. Green

# 82
  • Пловдив

Мисля, че е по-добре да се прикриват с нещо кърмачките, особено ако са в ресторант, на оживена улица или друго подобно място. Ако се кърми на уединена пейка в парка или където няма толкова много човекопоток и е по-спокойно, разбира се, вади цицата и толкова.
И аз така мисля. Не щото смятам, че има нещо неприлично в гледката на цици, не и защото показването само на хубави цици при кърмене е допустимо, докато на грозни - не, а защото хора всякакви, разбирания всякакви, както се вижда и оттук, пък гледката така или иначе не е много разпространена, та да очакваме всички да и свикнат, и не виждам смисъл и да се пънем да я правим разпространена. Не че е лошо - смисъл от напъване не виждам.

# 83
  • out of space
Не ми пречат магистралните, обикновено се движа с 120-160 км/ч., което значи, че ще зърна за около 1 наносекунда пикаещия  Grinning
Виж, демонстративно кърмеща на съседната маса до като закусвам...абе едва ли и кафето ще си изпия.  Sick

# 84
  • Пазете Гор
Мнозина тук по традиция избират по-ярките термини, без да влагат много-много в това.

Има разлика между "развявам анатомия" и "кърмя на пейката".
Има пропаст между "намирам нещо за неестетично" и "недопустимо е".
Има повече от нюанс между "пречи ми" и "не бих го направила", между "възмущавам се" и потрисам се".

...

Аз съм виждала такъв чичко да го размахва на магистралата Mr. Green Предполагам че от зор човека едва е свалил гащите, та затова беше обърнат срещу колите  Laughing

Определяща е посоката на вятъра. Да оставим това, аз дадох само  пример, а не повод за странична дискусия.

Тц. Тия, обнажените, обикновено демонстрират великолепна параболична струя. Хората с проблеми се смотават някъде.

Отплесваме се!

# 85
  • Пловдив
Като се замисля, мъжете наистина са големи пикльовци. По пътищата е пълно с пикаещи мъже.
А уж жените не можели да стискат...
Това, предполагам, е една от причините в мъжките тоалетни да няма опашки. Да не кажа главната причина. Wink
Другата е, че жените май много се мотаят в клозета, докато мъжете пикаят, вдигат и излизат. Това по мое мнение води до заблудата, че жените не можели да стискат.

# 86

Кърмачките не ми пречат.Грозно и неестетично ми е.И обикновено не ги забелязвам.Освен когато демонстративно са се разголили на доста населени централни алеи и места.
[/quote]
Т.е. по-приятната гледка е майка напъхала шишето с биберон в устата и така да го храни...или защото за някой е лошо и срамно нещо да кърмиш детето си на вън, да стоят по цял ден вкъщи и да не излизат, или в часовете между храненията да са навън за малко... (извинявай, не визирам само теб, но това " грозно и неестетично...." направо ми св наби в очите.  Rolling Eyes
Скоро, точно така ми се наложи да го храня малкия-на вън, на една скамейка. Нямах време да търся да се намятам с нещо...Не смятам, че съм направила нещо лошо

# 87
Мисля, че доста хора виждат кърменето само по себе си като не само неестетично, но като някакво табу. Да бях Фройд, щях да кажа, че виждат вид инцест и от това се отвращават. Или предсъзнателно помнят своето кърмене и отбиване, сравняват го със сегашния си живот и пак се ужасяват и отвращават.

# 88
излиза, че ако една жена поседне на публично място с разголена гърда това ще е скандално и осъдително. но ако на гърдата виси бебе всичко си е ок.  Mr. Green
мисля, че повечето хора се притесняват от изложената на показ гърда и не виждам защо дамата с бебето да не бъде по-дискретна, напр. като наметне шал или пелена. хем на нея ще ѝ е по-комфортно, хем няма да гледа заобикалящи я хора да мятат белтъци или да се подхилкват идиотски.
аз си кърмех бебето в колата, загърнато с пелена. просто се чувствах неудобно да се показвам на алеята в парка.  но това са си моите разбирания за ситуацията Peace

# 89
  • в моя гьол
На магистрала не беше ли забранено да се спира без нужда в аварийното, а само на отбивките? Или пикльовците имат статут на аварирал автомобил?
Ама как без нужда, човекът баш по нужда си спира  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт