Публично кърмене на дете

• 52 245
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 15
Не разбрах, тя цялата блуза ли си е била съблякла, демек чисто гола от кръста нагоре?  Laughing

Значи всички  може да хрупат сандвичи по пейки и улици, бебетата може да си пият млякото от шишета, обаче майките не може да си накърмят бебетата, най-естественото нещо?!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!
Не го разбирам това, някак си не мога!!!
За еротика ли го приемате, за какво?
Освен това се съмнявам жената да си е изтипосала целите гърди, а и да беше, голяма работа, обръщаш се на другата страна и спираш да се притесняваш.  Mr. Green

# 16
По възпитано и приемливо ли ти изглеждат двойки, натискащи се по пейките?
Или онези, които седят по детските площадки и плюят семки на поразия?
А може би хвърлящите боклуци, фасове и пр. по земята?
Честно казано, еднакво грозно и невъзпитано ми е.
Дали ще са невъзпитани тийнове, кака с пола-колан и гол задник, или мама с разголени гърди, все ми е грозно.
Но ....всеки си има възпитание и разбирания, да си ги следва.

# 17
  • София, България
Аз лично, когато кърмя навън, направо се събличам до кръста и закачливо пръскам минувачите със свободната гърда.

Joy Joy

Вчера в The Mall на последния етаж с храните видях една майка, която кърмеше бебето си и вярно, беше си взела специално покривало, обаче и да не беше, на мен ми стана толкова мило  Heart Eyes  Никога не бих си помислила, че е невъзпитана или проста или всякакви подобни...  Tired

Тази тема май е с цел - сеир  ooooh!

# 18
Аз лично, когато кърмя навън, направо се събличам до кръста и закачливо пръскам минувачите със свободната гърда.

Joy
В един момент наистина спира да ти пука кой те вижда и кой не. Аз пък вчера видях една майка, която хранеше новородено бебе с шише. И к`во?

# 19
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 На мен по гадно впечатление ми правят хвърлянето на боклуци, в това число и фасове, грубото поведение на хора, които срещам, неспазване на правилника на движение по пътищата, такива неща...
 Може -  кърми, и без това май са изчезващ вид жените, които кърмят!

# 20

rotfImao rotfImbo

# 21
  • София
Не виждам проблем в кърменето на открито, но показността ме дразни.

# 22
Кърменето няма как да ме смути, кърмих дъщеря си до 2 г и малко. На публични места не съм я кърмила, защото не се е налагало, а и се притеснявах, дори и с покривало. Но ако някоя мама се чувства добре, кърмейки навън, тогава не виждам проблем.

За демонстрации... Не съм срещала такива, но едва ли бих се възмутила или подразнила Peace

Други неща дразнят..

# 23
Цица, навряна в детска уста с цел хранене, не успява така и така да ме впечатли. Домочадието ми, съставено от мъж и двойца деца са напълно наясно за какво служат в определен момент от живота женските гърди и че службата им понякога е наложителна да се прояви в обществена среда.
Демонстрация беше кифлата снощи в един мол, объркала се и излязла по бельо. Впечатлена останах от една друга, която, майкоуууу, имаше поне 115 санта крак, уауу жена беше. Това че някоя си кърмела детето на незакътана пейка ми минава през празния вектор в междоушното ми пространство.

П.П. Ах, каква тема, каква тема ще бъде.  Party

# 24

П.П. Ах, каква тема, каква тема ще бъде.  Party

Има потенциал, но уви, струва ми се, че нещата са леко изветрели  Sad

# 25
Пловдив, Джумаята.До джамията има едни цветарници, с висок бетонен бордюр.
Преди 2-3 седмици точно на тях беше седнала една мама, с разголени гърди....Не беше отстрани, или в ъгъла, а точно на пътеката, почти до асансьора за инвалиди.
Не знам дали е демонстрация или не, но при положение, че само на 3-4 метра има нещо като паркче, с пейки, където може спокойно да си нахрани бебето, не разбирам изтипосването на централна алея.

+1  Peace

# 26
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Не знам дали е демонстрация или не, но при положение, че само на 3-4 метра има нещо като паркче, с пейки, където може спокойно да си нахрани бебето, не разбирам изтипосването на централна алея.

ааа тази градинка там е с вечно заети пейки.
да не говорим, че там уединение няма, защото зяпат от заведенията  Wink

като ви дразнят подобни гледки, не гледайте в тази посока...
то по тази логика и просяците са нелицеприятни и демонстративни, но е дискриминиращо да им кажем да се махнат и т.н.
няма нужда от фалшив морал!

# 27
  • София
Ако не бъркам, просенето даже е забранено, поне в София.

# 28
Много странни отговори по една толкова сериозна тема. И то от майки. Някои даже кърмили.

За съжаление, както се вижда до тук, заградите и преградите в главите ви не ви правят услуга.

Да! на кърменето. Където и да е.

# 29
няма нужда от фалшив морал!

точно така! от националните ежедневници се гъзят разни девойки, нооооо бебе как се храни било нелицеприятно, моля ви се Shocked

Общи условия

Активация на акаунт