Публично кърмене на дете

• 52 431
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Sofia
Много се изместила темата  Shocked newsm78

По темата: не  ми е кеф да виждам кърмещи майки,нито дискретно,нито НЕдискретно.Съгласна съм,че вероятно се налага да се кърмят бебетата, където и да е. Естествено е, ама не ми е лицеприятно.  Crossing Arms
То е естествено и да акат бебета (и не само те), ама го правят в памперси.  Whistling

Не ме умиляват такива гледки Naughty
Но така или иначе майките могат да кърмят,където,когато и както пожелае,щом това не ги притеснява и плюсовете са повече от минусите.
И една вметка-Маги Малеева редовно си кърмеше най-малкото дете,докато си седеше в кафенето на тенис-клуба и си разговаряше с клиентите  Rolling Eyes
Ми,не ми беше кеф да съм наоколо. Чувствах се неудобно  ooooh!Но пък синът ми се "образова"  Grinning

# 1 471
  • Щастлива мама на 3 слънца
не мисля ,че има лош тон в темата . Истината е една кърмата е най- хубавото нещо за едно бебе ,което майката може да даде.Докато аз седях по лекции и слушах продължение на 9 месеца и още толкова след като се роди дъщеря ми моите приятелки опъваха цигарите даваха ам и ми казваха да го махам това досадно кърмене.
В нас съм викала мн пъти консултант ,положила съм много усилия да кърмя толкова време , имах много трудно кърмене. за педи да не коментирам.
по темата мами кърмете на вън показвайте на младините майки кое е красиво и правилно .
Възхищавам се на кърмещите майки дали си развяват ....е или не това те си решават нямам право да ги съдя след като правят най доброто за бебето си .
аз съм кърмила на абсурдни места , на надуваем замък , на опашката в магазина , къде ли не ....а докато съм продавала ( имаме магазини ) . не съм видяла лош поглед и пренебрежение ,.

# 1 472
  • на брега на морето
....а докато съм продавала ( имаме магазини ) .
Стига бе, кърмиш и работиш Crazy

# 1 473
....а докато съм продавала ( имаме магазини ) .
Стига бе, кърмиш и работиш Crazy

еми да няма да седи гладко детето я ,дай да спра да работя като кърмя

# 1 474
  • на брега на морето
Наблегнах на "работиш".

# 1 475
Ба, сигурно много клиенти си спечелила.

# 1 476
Ба, сигурно много клиенти си спечелила.
чужденците истински се радват на кърменето и подкрепят това ,май само на нас българите нещо ни е сбъркано и все някой ни е трън в очите .

# 1 477
  • на брега на морето
...чужденците истински се радват на кърменето и подкрепят това...
Ми те са улави.

# 1 478
Чужденците мъже сигурно, че те и българските мъже искрено се радват...

# 1 479
  • Пловдив
Аз пък много бих се кефила, да влезна в магазин и продавачката да кърми  Heart Eyes
Иначе и аз съм кърмила на работното си място и то не веднъж Simple Smile Вече бившия ми пряк началник много ни се радваше Simple Smile (и не веднъж съм почивала в не регламентирано за това време, защото се е налагало, я да кърма, я да се цедя)

# 1 480
Мисля, че бебета нямат работа на работното място.

# 1 481
Аз пък много бих се кефила, да влезна в магазин и продавачката да кърми  Heart Eyes
Иначе и аз съм кърмила на работното си място и то не веднъж Simple Smile Вече бившия ми пряк началник много ни се радваше Simple Smile (и не веднъж съм почивала в не регламентирано за това време, защото се е налагало, я да кърма, я да се цедя)

искрено ти се възхищавам мила не виждам нищо странно и ненормално в това .
просто някой хора са с извратени мозъци и мислят ,че всички са като тях
питала съм мъже ,какво мислят . За тях това е акт на хранене нищо повече .
след като работата може да го позволи или си си шеф защо пък не дай да се затворим всички по 3 години в къщи и да чакаме държавата да ни плаща ....
Нищо лошо не виждам тук по морето бизнеса е сезонен и главно си работят семейства с бебета , прохождащи .....дори си спят в обектите .Разбира се условията са повече от добри

# 1 482
  • на брега на морето
Ама бебето цял ден ли е с теб?

Нищо лошо не виждам тук по морето бизнеса е сезонен и главно си работят семейства с бебета , прохождащи .....
Ти на мен не ми ги разправяй. Щом става дума за морето  - виждала съм направо инквизирано дете, което по цял ден беше на плажа, докато майка му работеше. Нито почивката му беше почивка, нито храненето като хранене, нито следобедния сън. Stop

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 15:26 от Котьо Тръмп

# 1 483
  • Пловдив
Аз пък мисля, че една майка е много по продуктивна, ако детето и е в близост... Доказват го не едно и две проучвания... Именно затова и има много фирми, които наемат помещения в близост, които ползват за забавачка... Дано и родните бизнесмени осъзнаят това и скоро влязат "в час"... Макар че ми е трудно да го вярвам, като знам какви са "силните" днес...
Котьо, работата ми е строго специфична и е на 24 часови дежурства Simple Smile Няма условията детето (или бебето) да е постоянно с мен, но пък нищо не пречеше на таткото, да ми го води, когато има възможността Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 15:27 от sweet_maniche

# 1 484
Аз пък мисля, че една майка е много по продуктивна, ако детето и е в близост... Доказват го не едно и две проучвания... Именно затова и има много фирми, които наемат помещения в близост, които ползват за забавачка... Дано и родните бизнесмени осъзнаят това и скоро влязат "в час"... Макар че ми е трудно да го вярвам, като знам какви са "силните" днес...

...не вярвам в милата ни Родина това да стане реалност. Дори и да има такива забавачки, те ще са платени и едва ли ще е за сметка на работодателя.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт