Робувате ли на oпределена марка?

• 23 813
  • 458
  •   1
Отговори
# 330
...Ами вземете един панталон на Massimo Dutti,материи естествени,нищо особено уж,а обличайки го стои като излят,ами ще ме извинява моя мъж ама няма да си купя от Zara примерно.

Ти си по-скоро пример за успешната маркетингова стратегия на Inditex. Peace

# 331
  • Варна

П.П. Шефката ми в щатите имаше ферари, ама нито веднъж не я чух да се прави на нещо кой знае какво с него Mr. Green Всъщност даже ако не ни беше качила в него нямаше и да разберем, че го има hahaha

Колко човека се събрахте на шефката ти във ферарито?
А някъде в тия редове, които си ми цитирала да пише, че това се е случило по едно и също време??? А трябва ли да обяснявам по какъв повод точно съм се возила Mr. Green, къде сме ходили и защо или няма нужда? Wink
От цялата работа някой хора не видяха смисъла, а само две думи,...или по-скоро с тия две думи видяха повод да се заяждат... Смисълът няма значение Wink Важното беше, че съм използвала мн.ч., не всичко останало, и защо всъщност е това мн.ч. Спокойно, не сме се катерили като маймуни при положение, че колата е двуместна Wink Grinning

А относно дали ферарито е каруца или не, не мога да отговоря. Всеки човек вижда различни неща по различен начин, така че за едни е каруца за други не е Grinning Този отговор задоволителен ли е или ще намерите още две думи, заради които ще се наложи да обясня и дали е червена и дали е като ферарито на слави или "менте" т.е. каруца? Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 13:25 от ca_sky

# 332
Кисело и прясно мляко, сирене, масло.
за това е необходимо и кравата да е една и съща. иначе ще има разлика в продуктите.  Laughing  а пък ако няма ... не е чиста работата

# 333
  • В мечтите
Кисело и прясно мляко, сирене, масло.
за това е необходимо и кравата да е една и съща. иначе ще има разлика в продуктите.  Laughing  а пък ако няма ... не е чиста работата
Joy този момент го бяхме пропуснали наистина

# 334
Кой колко плаща за маркови дрехи

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4349772.

Тая марка Манго не бях чувала.

# 335
  • sofia
Сетих се, че има няколко марки ракия, които уважавам.....чак роб не съм им, но ги предпочитам.

# 336
Хич не е по темата, но вчера ви зачетох и видях, че някой търсеше такива ботуши.

# 337
  • София
А на Живанши ботушките някой може ли да ми намери читава имитация?
http://www.fashionlush.com/wp-content/uploads/2013/10/GIVENCHY2.jpg

# 338
В същия сайт, естествена кожа за около 100 долара

# 339
Кой колко плаща за маркови дрехи

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4349772.

Тая марка Манго не бях чувала.

В статията пише, че са калкулирани високи заплати на персонала. Тук в Зара получават възможно най-ниските заплати. Това за цените също не е вярно. Лесно може да се види, че цените са еднакви или има някакви много малки разлики. Забравили са да споменат, че ДДС-то в различните държави не е еднакво. И то е в цената и не отива при търговеца.

В Англия цените на Зара в момента са по-високи от тези в България.

http://www.zara.com/uk/en/woman/outerwear-c269183.html
http://www.zara.com/bg/en/woman/outerwear-c269183.html?

# 340
  • София
Добре де, аз пак да питам, защо българите поръчват препарати, бебешки храни, памперси, козметика, парфюми, дрехи, обувки, хранителни добавки, играчки, техника и т.н. от чужбина, ако у нас е по-евтино... Къде според теб точно е логиката?

Много малко неща са по-скъпи в БГ, за цитираните от теб продукти пък въобще не знам кой и защо ги поръчва. ..
Не са по-евтини, а с различен състав и качество.
Като започнеш от праховете за пране и свършиш с водата за уста.
Бях пускала тема едно време по въпроса и доста се ограмотих по темата. По-точно се доограмотих.

# 341
Не са по-евтини, а с различен състав и качество.
Като започнеш от праховете за пране и свършиш с водата за уста.
Бях пускала тема едно време по въпроса и доста се ограмотих по темата. По-точно се доограмотих.

Да, знам я тази градска легенда за различния състав, но уви нито веднъж не се уверих на практика. Няма как да ме убеди някой, че палитрата сенки на Ревлон, която в България е 22 лева се различава по каквото и да било от същата, която тук е 22 евро. Или че Инглот имат специален цех за България за да произвеждат двойно по-евтини продукти. За Пантен, Гарние и подобни боклуци да не говорим. Същите са и тук, но по-скъпи, обикновено двойно. В същото време Артдеко са по-евтини тук, отколкото в България. Маркетингът е виновен и няма нищо общо с химията.
А и аз говорех за всичко, не само за козметика. Като почнеш от бензина, тока, водата, минеш през всякаква храна и т.н. Вярно, че може да се купят хубави мъжки обувки Boss или дамска рокля на същата марка за по 40 евро и много други подобни, но с това не се живее. Сега, знам, че някои хора се хранят с консерви от по 39 цента от Лидл и са по 5-6 човека в един апартамент и после разправят колко е евтино, но не е там работата. Ежедневните разходи в България просто са много по-ниски, отколкото където и да е другаде. Това че заплатите са ниски, доколкото въобще ги има е друга работа.

# 342
  • София
Не, за перилните препарати говоря и не става въпрос за убеждения, а за лабораторни резултати.
И не са по-евтини, един Персил ми излиза по-скъп, определено немски от български, но състава е различен.

# 343
В ерата на свободната Интернет(и не само) търговия още ли вярвате, че някой прави отделен прах за пране за Запад, Изтока, Севера и Юга?  Laughing

А най-пък обичам да ми разправят какъв хипер, мипер, супер, дупер оригинален прах за пране Ариел са си купили от Турция!

# 344
  • София
Не, не, аз не споря, нали ви казвам, че бях чела разни неща и дадох на една приятелка в лаборатория да ги тества, за всеки случай. Различен състав са.
Това беше преди няколко години.
И не турски, а немски и такъв, какъвто купувам тук.

Общи условия

Активация на акаунт