БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 37 087
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
# 676

polly, знам, че е кладница, по-скоро се чудя има ли двойник?   bouquet

# 677
... и нямам идея дали са хубави след размразяване.
еееее , ама ти попита дали може да се замразяват. сега пък се чудиш дали ще са хубави след размразяване ? според мен по-важно е какво ще им сложиш отгоре. с черен пипер не ми харесват. но пък със сладко , шоколад, сирене , кашкавал,мед  ще се изяде голямо количество  Joy

# 678
polly, знам, че е кладница, по-скоро се чудя има ли двойник?   bouquet

separate, на моя мъж му бяха дали един чувал с това чудо, аз в началото гледах подозрително (много обичам гъби, ама съм и голям пъзел по отношение на тях). Първите ги панирахме и се смеехме кой пръв ще яде, че и гости имахме. Изядоха се и нямаше жертви, та след това вече не се замислях, освен това са много вкусни. Правих ги на разни манджи, на фалшива шкембе чорба, тя най-много ми хареса. Ама в момента не растат, пък и идея си нямам докога и как растат. Laughing Peace

# 679
  • София
Такаааа, сега имам един въпрос, ама от тия сложните: мъжът ми има рожден ден след няколко дни и децата искат ние да му направим тортата  Crazy Това вече за мен е висш пилотаж. Ще ми се някакъв Гараш да направим, ама рецептите са толкова много и толкова различни, че хич не знам кой. А и в някои рецепти, кремът е от заквасена сметана, жълтъци и шоколад, което хич не ми се връзва като рецепта за крема  newsm78
предложения приемам всякакви.

А фалшивото шкембе с кладница става убийственоооо!

# 680
  • София
Такаааа, сега имам един въпрос, ама от тия сложните: мъжът ми има рожден ден след няколко дни и децата искат ние да му направим тортата  Crazy Това вече за мен е висш пилотаж. Ще ми се някакъв Гараш да направим, ама рецептите са толкова много и толкова различни, че хич не знам кой. А и в някои рецепти, кремът е от заквасена сметана, жълтъци и шоколад, което хич не ми се връзва като рецепта за крема  newsm78

Имам една рецепта на торта Гараш или по точно много добро подобие на такава торта и е много лесна и винаги става, но в крема има малко от сурови яйца, ако искаш... Peace На външен вид е чудесна
Скрит текст:
[/spoiler] това е

# 681
Откъде мога да си купя формички и тавичка за мъфини?

# 682
Кауфланд, Метро, Карфур  и доста квартални супери
в магазините от типа "за 1 лев" - също.

# 683
  • София

Торта Гараш правя по тази рецепта. Получава се чудесна.  Peace

# 684
  • София
Оффф, притеснява ме, че нямам пресни яйца за крема на тортата, от вилата нещо кокошките се услушват, гадовете, а я правя основно заради децата - те ще са 6, като 2 са под 5 години. Май ще сменям тортата. Явно крема си е със сурови яйца.
Ок тогава дайте идея за друга, ама доста шоколадова торта. Или поне блата ще оставя, а крема да го сменя с друг, ама какъв?

# 685
Вярно, че в Метро съм виждала замразени палачинки, но не съм взимала никога и нямам идея дали са хубави след размразяване. Абе каквито, такива- мятам ги да се замразят и толкова Simple Smile Няма да ги хвърля в никакъв случай, при положение, че 2 часа висях на печката  Laughing

направи пълнени катми, панирай ги и ще ги хапнете. Разнообразни са от просто катми. Плънка - сирене, кашкавал, шунка...

# 686

направи пълнени катми, панирай ги и ще ги хапнете. Разнообразни са от просто катми. Плънка - сирене, кашкавал, шунка...

Точно това направих   bouquet

Задуших месце, гъби, топено сирене, кисели краставички...напълних катмите, ръснах им кашкавал отгоре и ги метнах във фурната Simple Smile Стана супер вкусно и....свършиха  Laughing Не стигнаха до фризера  Laughing

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:32 от Lorein666

# 687
tzvety26 , аз миналата година правих тази http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BE%D0%BD торта за подарък на гадже на дъщеря ми / тя първо беше решила тя да я прави ,ама  .... Laughing/  Та стана доста сполучлива ,на външен вид я докарах като купена.
   И друга идея е шоколадовия сладкиш с майонеза под формата на торта.

# 688
  • софия
здравейте, ще пълня тиква, но вместо мед мога ли да сложа вътре сладко и плодове? вода да слагам ли във и около тиквата като я пека?

# 689
tzvety, виж  тази и тази .
Става и само блатовете да ползваш, а да измажеш с шоколадов ганаш....крема на Пепчо, но без заквасената сметана, ако тя не ти се връзва в общия вкус.

Общи условия

Активация на акаунт