Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се обърка при готвенето на хапки пиле с гъби, вино и сметана?
Как да приготвя телешкото месо, за да не е жилаво?
Как да сготвя стек от еленско месо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се обърка при готвенето на хапки пиле с гъби, вино и сметана?
-
Как да приготвя телешкото месо, за да не е жилаво?
-
Как да сготвя стек от еленско месо?
Стекът от еленско месо може да се приготви, като се запържи леко в масло, след което се увие в подправки във фолио и се пече на слаб огън за около 15-20 минути. За по-добър вкус може да се сервира с тежък сос, като например такъв на основата на вино и портокалов сок. В западните страни те предпочитат „розово печене“, което означава, че когато се реже, месото изтича сок и има леко розов цвят.
-
Как да направя еклери за събота и как да ги съхранявам?
-
Как мога да направя хлебни пръчици, подобни на тези, които видях в телевизионното шоу?


Това вече за мен е висш пилотаж. Ще ми се някакъв Гараш да направим, ама рецептите са толкова много и толкова различни, че хич не знам кой. А и в някои рецепти, кремът е от заквасена сметана, жълтъци и шоколад, което хич не ми се връзва като рецепта за крема
Няма да ги хвърля в никакъв случай, при положение, че 2 часа висях на печката