ЮНСКО сърчице тупти и кара мама да лети - тема 2

• 27 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
magi_sveta, прекрасни, прекрасни картички!!! Аз също си имам едно всепоглъщащо хоби, ето да видите, ако ви е интересно Blush

https://www.facebook.com/megibegi/media_set?set=a.468218704199.2 … 724199&type=3

Днес ми е притеснено, снощи ни в клин, ни в ръкав - зацапване Cry Както нямах повече от три седмици, сега наново Sad Почнах пак Утрогестан 2х2, както си го пиех преди да го на маля, с позволение от гинеколога, на 2 х 1. Всичко приключи още със снощното зацапване, оттогава абсолютно нищо, но ми е много свито... Ествствено днес е неделя, аз съм на работа, както и утре, а работя до 20 ч... Cry

Вчера казахме на каката, зарадва се милата много, и стана още по-миличка Heart Eyes Само дано да не се провалят нещата, че как ще ѝ обяснявам Cry

# 706
Добро утро мамчета! Аз още се излежавам в леглото докато домачадието спи, че снощи имахме гости и се бяха развихрили, а аз като нито пия нито ям съм си свежарка тази сутрин, но се ослушвам в леглото, че ме чака чистене.
magi_sveta и според мен се питай да си отложиш прегледа. Аз имам час за утре и ще съм 11 с. и 5 дни, което е 12 текуща. Няма значение как си ги броите според мен, но за БХС-то трябва да е 11 навършена седмица. Не знам дали 2-3 дни са проблем.
Много красиви неща сте сътворили. Като направите и тазгодишните да покажете. Мен чак ме хвана срам да си покажа моите.
Астера да не би нещо да се преуморяваш. Ако ти е тежка работата защо не си вземеш болничен и да сипочиваш. И ако межеш и да тидеш да те видят. За мен тези зацапвания не са без причина и аз ако имах щях да се шашкам. Още повече че нито с първата бременнст нито сега съм имала. Само с предната и тя беше неуспешна.
Ellle браво за хубавите новини и дано си остане розово вързопчето. От сега нататък само такива хубави новини чакаме.
Много красиви неща сте сътворили момичета. Като направите и тазгодишните да покажете. Мен чак ме хвана срам да си покажа моите. Ама ще покажа:  Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
а това правих вчера, но нямам снимка и съм я откраднала тази:
Скрит текст:
[/quote]
Скрит текст:
А това са други неколедни нещица, като си имам фаворити разбира се

# 707
magi_sveta според мен седмиците се броят според числото,което показва седмицата,а не с една напред,но никой не искам да ангажирам с това мнение(това е все едно да си на 25години и 5месеца и да казваш,че си на 26години) - аз така го разбирам  Rolling Eyes
milady M, говорим за едно и също нещо  Peace. В момента съм 11 г.с. и 4дена и казвам, че съм в 12 г.с, а не на 12 г.с. - има разлика. Аз съм на 31г, но в момента карам 32-рата. Същото е. Когато звъня да си запазя час ме питат в коя седм. съм, а не на колко седм съм. Когато доктора, който ми води ЖК ме преглежда говории записва в коя седм съм. Вчера на ФМ док също говореше през цялото време, че съм в 12 г.с. И месеците се броят така - никой не пита на колко месеца си, а в кой месец си Simple Smile. Не искам да споря с никой, просто излагам своето мнение  Peace.
magi_sveta, според мен няма за какво да се притесняваш. Ако си 10г.с + 6 д, значи ще си с 4 дена по-малка от мен вчера /аз бях 11г.с + 3д/  Peace. Картичките ти са страхотни  Heart Eyes.
Тъй като гледам май нова тема трябва да се прави  newsm78.

# 708
  • Стара Загора
Аууу, Eudaimonia,, какъв срам, разкошни са!
Работата ми е супер на мен, рецепционистка съм в едно китно хотелче в Старозагорски бани. Никакви усилия за каквото и да било, най-малко физически Laughing

# 709
Боже момичета, правите невероятни красоти! Имате страхотни хобита!  newsm10

Аз обичам да плета на една кука и сега ще ви покажа шапката, която направих последно преди месец за сина си:

magi_sveta, благодаря за линка към ladypill много е полезен. Ползвала съм го с предната ми бременност, но го бях забравила.

Хубав ден от мен  smile3535

# 710
  • Helsinki / Sofia
Уау, момичета, творите невероятни красотии.. още малко и ще ме вдъхновите и аз да правя нещо Simple Smile

Календарът на ladypill е страхотен - хиляди благодарности на magi_sveta - ориентира ме в някои неща Simple Smile

# 711
Браво  момичета страхотни неща правите  Wink ,на мен не ми остава време да се занимавам с такива неща,а и е нямало за кого до сега  Sad ,но силно се надявам и аз от юни да има за кого да се старая така  Rolling Eyes
Мале колко оспорвано гласуване  Laughing 53 гласа  #Crazy
Ellle и аз мисля,че от утре ще имаме нужда от нова темичка  Wink

# 712
  • Helsinki / Sofia
както сме го подкарали, може и още днес да се наложи  newsm62

# 713
както сме го подкарали, може и още днес да се наложи  newsm62
О,да може,може  Joy
Трета темичка прекрасна идва юнските майки да захласва  Rolling Eyes

# 714
Страхотни неща сте сътворили наистина  Heart Eyes.
Ето малко труд и творчество и от мен:
еленчета, снежковци, шишарки
звездички от макарони
украса от цветна тел
И не много по темата, ама една салатка Дядо Коледа Simple Smile.
Темата ще се постарая да я направя днес, защото утре ще сме минали лимита май  Mr. Green.
П.С. Имаме 2 заглавия с еднакъв брой точки. Ако това не се промени докато пусна темата ще сложа едното заглавие сега, а другото на следващата тема без да правим нова анкета. Освен ако следващата тема не е коледна, тогава ще имаме нужда от коледно заглавие Simple Smile.

# 715
Направо незнам откъде ви идват такива идеи - браво на вас   Hands Clap
Момичета да ви питам,понеже чета,че на всички ви се гади и  Sick ,нормално ли е при мен да няма такива симптоми  newsm78 ,вече започнах да се притеснявам,че нещо не е наред  Crazy
По принцип обичам да спя по корем,но в 5-6с. ми беше гадно да спя така,а сега от 10-тина дни си спя спокойно по корем и започвам да се филмирам нещо  Sad Вие как мислите нормално ли е,имали ли сте такава бременност?

# 716
  • Helsinki / Sofia
milady M,  и аз съм като теб.. затова и питах дали другите продължават да имат симптоми. При мен няма гадене, нито нещо друго, да, сутрин определено трябва да хапна нещо (преди никога не закусвах), но освен това и фактът, че си лягам доста по-рано от обикновено, друго няма. Та и аз си се филмирам и чакам с леко притеснение следващият си преглед.

# 717
Diva* благодаря ти за бързия отговор  Hug малко се успокоих,че не съм само аз така  Rolling Eyes
Иначе и на мен само това са ми симптомите,сутрешен глад и ранно лягане,точно като при теб  newsm78
днес в 9.30ч. умирах от глад и изядох 200гр. руска салата и 3 филии хляб обилно намазани с лютеница  Embarassed
Но все пак се притеснявам  Sad има много време още до следващия преглед  Sad Ти кога си пак на преглед?

# 718
  • Стара Загора
Нито с предната, нито със сегашната имам гадене и повръщане. Обаче, колкото е хубаво, толкова е и паникьосващо... угода няма Rolling Eyes! И повече килограми се качват Laughing

# 719
Много красиви неща творите. С предната бременност мн исках да се науча да плета, при все, че баба ми умее, но не се получи. Понякога правя картички с квилинг, такива бяха и сватбените ми покани, но в последно време хич не ми се занимава.
Иначе се занимавам с фотография, но най-важният и красив модел е сууупер неотзивчив ooooh!. Дори току-що я снимах в домашното студио Mr. Green (опънат бял чаршаф, от едната страна прозорец, от др - бяла стена) за рекламен флаер ииии си потроших нервите. Tired
Сега отивам да видя дали е станало нещо.
Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт