Прахосмукачка робот - 6

• 94 656
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
  • гр.София
Ето един интересен сайт с професионални ревюта на някой от моделите на iRobot, Neato и др. За съжаление няма нищо за LG, но пък има доста полезна информация.
http://www.digitaltrends.com/vacuum-cleaner-reviews/

# 736
  • SF
Искам да ви питам дали имате от този робот: http://irobotbg.com/hobot168.html и върши ли това, което са описали-миене на бани и т.н.

Изключително съм люботипта как мие дограмата този робот. Защото, ако след като е измил стъклата, трябва да мия дограмата, внимавайки да не засегна стъклата.... мерси! Или първо да си измия дограмата?
Освен това ме интересува как минава точно в ъглите на банята, защото именно там най-много се натрупва работа за миене.
Моля, споделете за первази и дограми.

# 737
  • София
catty m, пиши моля те като я използваш и аз я чакам с нетърпение дано да не се разочаровам, но каквото и да върши ще е супер щом не го правя аз.
Моля да  ми кажете първият път 16 часа мисля, че бях чела някъде че се зарежда преди употреба

Днес са я доставили, довечера ще я видя, но предполагам, че реален отзвук ще мога да дам след няколко дена. Сега изтеглих и ръководството на английски да го разуча.

# 738
Ето един интересен сайт с професионални ревюта на някой от моделите на iRobot, Neato и др. За съжаление няма нищо за LG, но пък има доста полезна информация.
http://www.digitaltrends.com/vacuum-cleaner-reviews/

Има и подобен български сайт, има полезно инфо -  https://-spam282-.wordpress.com/

# 739
Esmee, моята дограма е цвят затова не ме притеснява много, но за банята си права и затова може би ще взема за проба и ако ме удовлетворява бих я купила.
catty m, тъкмо като я разучиш   ще има кого да питам, защото сигурно ще гледам като индиянец

# 740
  • София
В кутията няма никаква фактура, това нормалмно ли е?

Някъде имаше информация как да се смени езика, може ли да ме насочите къде беше?

# 741
  • София
Фактурата си я разпечатах от амазон.ес

# 742
Момичета от скоро имам следния проблем с моята Roomba 780. По принцип е настроена да чисти ( вторник, четвъртък и неделя ) , прави ми впечатление че в последно време не минава през всички стаи. Пропуска например спалнята а в детската стои 20 мин да чисти, след което се врътва и се прибира на стоиката. Незнам да не би батерията и да се скапва или нещо да се е задръстила. Мъжът ми онзи ден я почисти основно, колела, четки и т.н. но пак същото. Този проблем го имаме от около няколко месеца. До преди това почти година си кара без проблем и чистеше навсякъде.

# 743
  • в града на атомното слънце :)
Нещо, на което попаднах вчера в нета :

Прахосмукачка робот нападна собственичката си и се наложи парамедици да я спасяват в дома й в Чангвон, Южна Корея, съобщи в. "Гардиън".

52-годишната жена програмирала машината на US фирмата "iRobot" да чисти, а после полегнала на пода да поспи. Но машината взела косата на жената като боклук и я засмукала. Жената не успяла да се освободи сама и звъннала за помощ. Не пострадала сериозно, но не е ясно дали ще задържи робота.

Наложи се парамедици да освободят засмуканата коса на корейката.
 Joy Joy Joy

# 744
Проблема им е, че спят на пода  hahaha Откачени хора всякакви... Как може да заспиш на пода и да не чуеш прахосмукачакта най-малкото newsm78

# 745
Много са луди тези корейци  Joy Joy Joy

# 746
  • There I was on a July morning
Искам да ви питам дали имате от този робот: http://irobotbg.com/hobot168.html и върши ли това, което са описали-миене на бани и т.н.

Изключително съм люботипта как мие дограмата този робот. Защото, ако след като е измил стъклата, трябва да мия дограмата, внимавайки да не засегна стъклата.... мерси! Или първо да си измия дограмата?
Освен това ме интересува как минава точно в ъглите на банята, защото именно там най-много се натрупва работа за миене.
Моля, споделете за первази и дограми.
Не е упоменато, че мие мие дограма, той е само за стъкла... Най-добре е да вземеш 1 роботче за проба срещу капаро и да го тестваш. Аз така направих и мога да споделя опита си. Напръсква се единия диск с препарат за почистване и се пуска. С движенията си минава по цялото стъкло, с изключение на малък участък в ъглите. Добре чисти стъклата, доволна съм. Пробвах го и на огледалото - там замазва. Ако прозорците са много замърсени, трябва да се пуска втори път, при леко замърсяване - не е необходимо. Това което не ми хареса е, че е малко шумен - шумът е сравним с този от прахосмукачка /все пак работи на принципа на вакуума/. Мисля си, че при външното почистване на прозорците, ще ме намразят съседите  Rolling Eyes Поради тази причина, не го закупих веднага, а все още му се чудя  Thinking

# 747
А външно безопасно ли е да се пуска? newsm78

# 748
  • There I was on a July morning
Бертичка, безопасно е, задържа се с вакуум към стъклото, като спре да чисти трябва да го вземеш, преди да го изключиш. Като допълнително осигуряване има въже. В единият си край, то се завързва за роботчето, а в другият - за дръжката на прозореца или друга опорна точка.

# 749
Звучи добре Thinking Защото ако ще ги мие само отвътре... То по-големия зор е отвън според мен, особено за по-високите етажи.

Общи условия

Активация на акаунт