Моля за мнението ви...

• 4 939
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Как да гадаем за какво е мислел господина? Поддържай професионалния и делови тон и толкова. Ако прави намеци за по-близки отношения, кратко и ясно заявяваш, че не проявяваш интерес.  Stop

# 16
Ако прави намеци за по-близки отношения, кратко и ясно заявяваш, че не проявяваш интересStop

Ако не проявяваше интерес, нямаше да я има темата  Laughing

Не е попадала жената на такъв тип омайник, може да е в овулация, развълнувала се е, нищо ново под слънцето.
Като не се обадят и не сключат договора, ще ѝ мине. И като ѝ доскучее рутината във великолепния брак, ще има материал за мокри сънища  Laughing

# 17
  • София
Не мога да ти кажа има ли нещо повече от служебно отношение. Аз лично никога не съм разбирал този тип контакти – и особено служебни и никога не съм ги практикувал.
Но колко баламурнички има, дето „уж се дразнят“ от контакт с чужд човек, ама се ооплитат като в калчища, нали : ))

# 18
Според мен не можем да кажем дали е имало намек за нещо или не, без да сме били свидетели на ситуацията.

Твърде възможно е в твоите очи да е изглеждало така, защото човекът е бил привлекателен, а той просто да е бил дружелюбен. Нали знаеш как, когато даден човек ти е симпатичен и те привлича, дори и едно Здравей! да ти каже и ти се струва, че е имало намек, подтекст и т.н.
А може и наистина човека да те е харесал и е искал да ти го покаже един вид като ти дава зелена светлина да потърсиш контакт с него, ако и ти проявяваш интерес.

Останах с впечатлението, че ти нямаш намерение да се обаждаш, така че ако се налага занапред да работите заедно и има някакви намеци за срещи и т.н. просто му кажи, че си омъжена. Предполагам ще те разбере. 

# 19
Искам да благодаря на всички, включили се с мнения! Peace

Всеки един от вас ми беше полезен с коментара си!   bouquet

По отношение на господина- предполагам, че надали ще се видим отново, тъй като по стечение на обстоятелствата друга колежка пое тяхната фирма като контрагент.  Simple Smile

Истината е, че и в този случай, както и в много други всеки изказва своята гледна точка за събитията,  базирайки се на собствения си опит и светоглед. На мен точно това ми беше много полезно- имаше много различаващи се от моята интерпретация на случката мнения, имаше и неутрални и предпазливи в преценката си, а и такива мнения, които съвпадат почти изцяло с моето. Полезно е да погледнеш от коренно противоположна гледна точка на обстоятелствата около себе си- действа някак си отрезвяващо и мобилизиращо. Laughing

Така или иначе- тези неща с привличането се случват, искаме или не.  Peace  Това за мен е показател,  че всичко у нас, мъже или жени си функционира нормално и по правилата.  Simple Smile  Дали аз съм се почувствала привлечена или той, или и двамата е въпрос, на който вероятно няма да си отговоря. Първо, защото не мисля да се виждаме отново, освен ако не е случайно и второ- защото дори и обстоятелствата да ни срещнат пак, моментите са различни.  Simple Smile

# 20
Срещам се с различни хора покрай работата,повечето,от които-  мъже.Гледам ги в очите,докато разговаряме-със сигурност не ги "свалям".
Аз не виждам нищо особено.Чисто и просто-учтивост.

# 21
Просто човекът е бил любезен... Sunglasses

# 22
Повечето представители на фирми минават обучение периодично и в различни форми . Да накараш другия да се чувства специален, да  го гледаш в очите   при ръкостискане е малка  част от него. И все пак авторката сигурно знае това  и може да е усетила нещо извън "обученото". Може и да си я е харесал човека , що да не. Въпросът е,  защо на нея това й е толкова важно Wink

Общи условия

Активация на акаунт