MAC & Sephora - 26 тема

• 56 955
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Измиващи, тоници, скрабове, четки и други такива неща не ползвам.

Денс, с какво почистваш лицето?
Знам, че не ползваш скрабове и пилинги /говорили сме си по темата/, но защо не ползваш други продукти? С какво махаш грим? А сутрин след ставане?

# 91
  • в 1001-та нощ
И на мен ми харесва страшно серията. Крема ми е тежък, но серума и околочния са върха за моята кожа.

Хм, аз сега се загледах, че има и крем с лека текстура, но вероятно съм ползвала тежкия. Така пък да не съм обърнала внимание - как е възможно  ooooh!

# 92
Densi  така като сме те подхванали за разпит  Mr. Green -тъкмо исках да питам за отзиви за олиото на Сисли ако имаш вече достатъчно наблюдения  Hug

# 93
Измиващи, тоници, скрабове, четки и други такива неща не ползвам.

Денс, с какво почистваш лицето?
Знам, че не ползваш скрабове и пилинги /говорили сме си по темата/, но защо не ползваш други продукти? С какво махаш грим? А сутрин след ставане?
С тоалетно мляко от 1.70 лв. краставично или билково и с двуфазни /ако се налага/ вечер с памук. После с вода. Сутрин само и единствено с вода, топла вода. Имам едно измиващо на Ла рош Позе, но го ползвам два пъти в седмицата вечер. Сутрин никога с нищо освен вода, топла вода. Химикали не ща по кожата си. Ти нали знаеш каква кожа имам? За какво да ползвам такива неща, като я държа от години в този вид?

Не не мога да кажа още за олиото на Сисли, защото е страшно скъп продукт и не смея да го препоръвам на никого. Само с проби и с лично мнение. Мирише за мен страшно силно /много ме дразни това, че напоследък всички продукти за лице са супер силно парфюмирани, а аз съм парфюман и миризмите са ми в кръвта, представям си алергичните хора или тези които обичат леки аромати/ и това му е минус. Иначе за моята кожа е разкош. Не ми омазнява грам и кожата ми е подхранена и свежа с добър тен и тургор.

# 94
Благодаря!  Hug
И аз съм се върнала на доброто старо тоалетно мляко - точно билка с бяло грозде и съм доволна - по-доволна от всички мицеларни води /в една друга тема ги нищихме тези неща/. И едно олио съм взела, още го тествам.
Точно по тези причини отказах матиращите и изобщо всякакви пудри. Преди 10 години ми бяха ок, но сега ме спаружват и предпочитам да си ходя с леко сочна кожа.  Joy
Извинете за офф-а  Wink

# 95
Благодаря!  Hug
И аз съм се върнала на доброто старо тоалетно мляко - точно билка с бяло грозде и съм доволна - по-доволна от всички мицеларни води /в една друга тема ги нищихме тези неща/.

Аз това го направих, още след първата бутилка от прехвалената вода на Биодерма  Crazy Това си е чист тоник за мен, поникакъв начин не може да разчиташ, да ти почисти кожата от грим  Peace
В момента ползвам тоалетно мляко с розова вода  Flutter

# 96
Sephora: Океан от подаръци! 20 % отстъпка за всички комплекти - парфюми, грим, грижа за кожата от 14.11-16.11.2014.

Каква радост! Heart Eyes Любимия ми магазин! Heart Eyes

# 97
Веси, ти беше от хората, които ме побутнаха в тази посока с постовете си тук.  Wink

Гледах вчера палитрата на Туу Фейсд, много ми хареса - по-голяма е отколкото очаквах /но не ми трябва/. Куфарчето на Муфе не ме впечатли изобщо. Харесах си обаче 2 сета, ще мисля поне единия до утре - дано да ги заваря налични утре  Joy

# 98
И аз съм удивена от разнообразието и колко е заредена Сефора. Някой знае ли дали ще имат някакви намаления или подаръци по Коледните празници? Непрекъснато ми изпращат смс за намаления и промоции, та би трябвало за празниците да имат нещо.
Аз взех това

А харесах и тази палитра за 19лв.

От този линк имаше всичко и всичко с тяхната марка:
https://icyabstract.wordpress.com/tag/sephora-house-brand/

# 99
Сигурно вече сте видяли: в Сефора ще има 20% намаление на всички комплекти грим, парфюми и грижа за кожата. От 14-ти до 16-ти  Peace

Ходих днес в Notos и съм много доволна от това, което видях  Flutter Етажът с козметиката е просторен, стелажите са големи и всички консултанти бяха супер мили. Пробвахме много продукти и определено ме спечелиха като клиент. Изключително ми беше приятно да пазарувам от тях! Отношение все едно си пазарувах в Германия!
Иначе по самият мол има още много работа, но ще стане хубаво място за шопинг, хапване и развлечения.

# 100
  • Belgium
Аз пък съм фен на мицеларната вода, всичко ми сваля без проблем.

Тоалетно мляко ненавиждам.

Densi, за олиото с черна роза на Сисли ли става дума?  Laughing

# 101
  • Велико Търново
Ако някоя от вас вече има Коледното червило на Герлен, ще чакам отзиви Flutter

# 102
Densi, за олиото с черна роза на Сисли ли става дума?  Laughing
Да за него точно.
Не ползвам аз мицеларни води.

# 103
  • Belgium

Ако питаш за черното с блестящите частици, Веси беше пуснала суочове май в предната тема.  Peace

А аз не агитирам никого за мицеларната вода, просто споделям. Открила съм си, че е моят продукт и не го сменям за нищо  Laughing

# 104

Ако питаш за черното с блестящите частици, Веси беше пуснала суочове май в предната тема.  Peace

То не беше ли на Живанши  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт