Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 738
  • 894
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
С турски.

# 76
Аха, не знаех цялото и име Peace.

# 77
mishka88, Асен го спаси Десито с аргумента "много ме трогна с Лане мое".
А аз именно заради това му изпълнение щях да си оскуба косата, защото направи една много приятна песен да звучи абсолютно като ромски трели  ooooh!

Аз също не разбирам вота за Ати - и то при наличието на Стефани и Яна в отбора на Наско. Е, снощи последната си замина, и макар че харесвам Мария, снощи тя беше фалшива. Но Наско определено има слабост към русокоски - онова чудо дето пееше френски шансони, колко време го бута напред.

Отборът на Миро - абе какво ги мъчат тези деца, да дават наградата на Невенка и това е.

System Error да ти кажа, и аз клоня към поодбна прогноза - финал Невена - Ати. Мога да я разнообразя с Невена - Петър - базирам го на безобразно високия вот, който получават тези участници всеки път. Бих искала да гледам финал Кристина - Невена, но не мисля, че ще ни се размине без някой от дърпащите на тънката фолклорна/ромска струнка изпълнители.

mishka88 - само кажи кога ще се явяваш и за кого да гласуваме - от форумска солидарност, само теб ще подкрепям  Grinning

# 78
Например, ако бях чула коледната песен на Миро и Невена не участваше във формата, щях искрено да и се зарадвам, но сега не искам да я слушам изобщо.
Точно, изобщо и не искам да я чувам тази песен, много ме е яд и на Невена и на тези които я бутат.
И за Атиджето мисля по същият начин, с нищо не е оправдано спасяването и снощи.  Crossing Arms
Яд ме е за Яна, бях за нея, добре, че Стефани остана.
А спасяването на Асен ме остави ей така  Shocked

И на мен ми се привижда финал Невена-Атидже  Sick

# 79
System Error да ти кажа, и аз клоня към поодбна прогноза - финал Невена - Ати. Мога да я разнообразя с Невена - Петър - базирам го на безобразно високия вот, който получават тези участници всеки път. Бих искала да гледам финал Кристина - Невена, но не мисля, че ще ни се размине без някой от дърпащите на тънката фолклорна/ромска струнка изпълнители.
Само Кристина ми е надеждата, че ще успее да пребори Невена и Ати. Четвъртият, когото виждам на финал заедно с трите дами, е Петър. За Асен и аз съм съгласна - не разбрах какво точно в посредственото му изпълнение трогна чак толкова ДесиСлава. Много кръчмарски певци биха могли да изпеят тази песен сто пъти по-добре от него.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 18:08 от System Error

# 80
Аз пък друго не мога разбера как всяка седмица едни и същи участници получават най-високия вот?  Crossing Arms Гледам американския вариант, там ако едната седмица си първи, то на другата може да си този с най-малък вот.  Sunglasses

# 81
  • Другата България
Grinning Кристина традиционно я спасяват зрителите, или "зрителите" Tired.
Това е основната ми надежда срещу Невена за финала. Praynig
smile3521 yes
Цигането Петър тоже, и като четвърти много, ама много ми се иска да е Стефани. Praynig Praynig Praynig

# 82
  • Велико Търново
Ако спечели Невена, ще е повече от очевАдно нагласено Crossing Arms какъв стимул да имат другите участници....

# 83
На мен Пешо ми харесва.  Peace

# 84
Аз нито Петър, нито Ати, нито Кристина, нито пък Невена харесвам, а като гледам те ще са финалистите. Tired

Предпочитам Стефани, Ивета, Мария, Яна, която отпадна... Tired

# 85
  • Другата България
Забравила съм регламента, но ако на финал са 4-ма - от всеки отбор по един, то "драмата" е само в отбора на Наско.
Поне за мен Петър, Невена и Кристина са сигурни финалисти.
И моля Ви, не ми казвайте, че и Ати е сигурна, не ми се иска да е така......... Sunglasses Stop smile3511

# 86
Стефани за пръв път не ми хареса - много пищеше накрая на песента. Ейми Уайнхауз не е толкова лесна за пеене, колкот изглежда.

Ати - те подиграват ли се с нас? Тази песен я пееше Мартина Вачкова, която се отличава с всичко друго освен с глас. И подобна "трудна" песен я дават на претендент за титлата "Гласът на България"  ooooh!

# 87
В момента не мога да гледам, но по-късно ще върна. Обаче съм била права, че Ати отново ще ни "изненада" с песен на Слави Трифонов и компания. Явно момичето не знае, че съществуват и други изпълнители, нямащи общо с Ку-ку бенд.

# 88
И на мен не ми хареса Стефани, но тя е единствената ми надежда да успее да пребори Ати за финалната четворка (от отбора на Наско). Никога досега не съм си позволявала крайни изказвания спрямо участниците, но... по-посредствен глас от Ати в музикален формат май не съм чувала. И този глас обира най-високия вот? Не разбирам защо!

# 89
  • Велико Търново
Присъединявам се към горните мнения за Ати Crossing Arms направо се чудя как не се усеща....изкара целият репертоар на Ку-ку бенда, пък после - не била пеела само това Confused
Мария ми хареса.
Обаче Ивета пее потресаващо ooooh! изобщо не ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт