Коледа 2014 - тема 2

• 82 745
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Джемма, ти си висш пилотаж в сладкарството и кулинарията!!! Признала съм те!
Peace И аз така мисля. Браво. Много коледно ми става и вече съм си купила билет за Добрич hahaha
Утре мисля да направя едни маслени камбанки и шейнички и да приключвам вече, макар че имам още какво д аправя #Crazy Ще ви ги снимам да дадете идея за украса, че нещо не й се разбира на формичката Rolling Eyes

# 661
  • гр.София
Страхотни сладки   bouquet
Джема, много сладки елхички  Hug
tany3dj, много красиви, макар и не доукрасени  Hug
Марчева, страхотни сладки  Hug
да покажа и аз какво направих, макар и не толкова красиви  Mr. Green
Линцерови сладки- Наталина

Меденки - Джема

Ванилени кравайчета-Наталина
Локумки-Джема
Мини щоленчета-Лабрекс

направих още: фунийки и сладки с бадемов марципан-Йоли

това за сега от мен  Grinning

# 662
  • София
desivalko_, всичките ти сладки са прекрасни! Браво!!
Джемма, повече няма да я хваля. Тя си знае, майсторица е.  Heart Eyes

# 663
  • Балчик
Благодаря ви, момичета. Нали знаете, че идеята не е моя, аз само опитвам това-онова, което ми хареса. Hug

tinki_15, ти май от Великден се каниш да идваш. Simple Smile

# 664
  • Плевен
Привет и от мен! Чудесно се справяте , момичета, браво на вас.  bouquet
Да споделя и аз какво направих:

меденките на Джема

капучиновите звездички- маскирани като единични елхички с оцветен бадемов марципан (от Лидл) и с бял шоколад

ваниловите кравайчета на Наталина

Вкусни празници от мен!

# 665
  • Варна
Момичета, искам да правя локумките на Джемма, но в рецептата за тестото няма захар. Така ли трябва да бъде?
Джемма, огромно благодаря за включването и за вкусните рецепти!

# 666
  • Балчик
Да, няма захар. Стават сладки от локума и пудрата захар, в която са оваляни. Спокойно, доста сладки стават. Peace

# 667
Ето моите първи коледни меденки и първият ми не особено успешен опит за работа с айсинг Simple Smile

# 668
Ако това е първи опит за айсинг, аз съм впечатлена.Браво. Аз ще украсявам на 21 и 22, но да видим каква ще я свърша с айсинга. И да питам- след като го направя по- гъст за контурите , после с какво да го поразредя и с какво е по- удобно да се нанася newsm78
Джемма, аз отдавна идвам не от Велинден, ама пусто на другия край на България си Blush Laughing
Време ли е вече за спепяне на линцерите Thinking

# 669
Момичета, има ли разлика във вкуса на локумките и сладките с бяло вино?

# 670
Ако това е първи опит за айсинг, аз съм впечатлена.Браво. Аз ще украсявам на 21 и 22, но да видим каква ще я свърша с айсинга. И да питам- след като го направя по- гъст за контурите , после с какво да го поразредя и с какво е по- удобно да се нанася newsm78

С уговорката, че нямам наистина никакъв опит и този ми е първия - разредих с капки вода, нанасях с хартиена фунийка /от хартия за печене/, след като пробвах с пликче /много ми мърдаше между пръстите някак пликчето, изобщо не ми беше удобно/. Не разполагам с пошове и чудеса.  Peace

# 671
  • Балчик
Направих и жълъдчетата, още не съм ги снимала, че са в хладилника. Отделих част от тестото, за да направя бонбони за почерпка- днес малкият ми син има имен ден.

# 672
Джемма, честит празник и да ви е жив и здрав Simple Smile

# 673
  • Балчик
Благодаря. Ето и жълъдчетата:

Очаквайте продължение- от третата част от тестото направих свещички, но още не са украсени, ще покажа после.

# 674
Много искам да ви покажа какви неща направих за Коледния базар в училището на големия ми син. Питах тук и ми дадохте много добри предложения, но не ми стигна времето да направя и меденки. Ще ги направя за ядене у дома.

Мъфини:

Бисквити:

Соленки:

Общи условия

Активация на акаунт