Звездни компромати-227 част

• 56 029
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Анализирали са я и е станал инцидент, свършил в болницата.
Така е... парите се изкарват с кръв и пот - буквално.

# 496
  • Sofia
Паралелно с този онлайн сблъсък,тя вмомента си пие винцето,носи си Бърбарито и празнува в хубавата си къща.Същото е и с Николета,Мария и компания...хората живот си живеят,пък нека ги плюят.

Ами то и ние паралелно си пием винцето, и си чатим леко тук. Явно имате нещо общо, иначе не мога да разбера на какво толкова се възмущаваш? Rolling Eyes Даже не виждам какво толкова лошо е казано за Ирина - на някой му е неприятен тембъра, друг не е фен на Ирина по вътрешно усещане пък трети не харесва стила й на живот или я смята за претенциозна. Какъв точно е проблемът тук? Дори и самата Ирина едва ли живее с мисълта, че всички изпадат във възторг от нея, а и не е нужно. newsm78
Темата е клюкарник и откакто се помня се коментират разни личности тук.

Джесика Биел, вече май няма съмнение, че е бременна

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 07:13 от NBM

# 497
 Храним трол така като гледам.

# 498
 еее що ли се хабим, като AQUА рано или късно се появява, обобщава и аз спирам да се чувствам руса.

# 499
  • София
Кои са защитничките на Ирина и има ли нужда от такива?

Паралелно с този онлайн сблъсък,тя вмомента си пие винцето,носи си Бърбарито и празнува в хубавата си къща.Същото е и с Николета,Мария и компания...хората живот си живеят,пък нека ги плюят.

Така като чета направо си влюбена в нея  Joy Че чак завиждаш  Joy Егати живота, лъскав отвън, а от вътре...

# 500
Бебето на Джесика Биейл и Джъстин Тимбърлейк се очаква през Април, 2015.
На 2.01.2015 той направи посления си концерт от 20/20 турнето и сега се отдава на заслужена почивка в очакване на бащинството.

# 501

Аз не съм забелязала Ирина да ни натрапва любовта си. Те се събраха преди 2 години, имаше шум тогава и оттогава нищо. Peace
Да бе ,хич нямаше Laughing

# 502
# 503
  • In The Middle Of Nowhere
Никол Кидман изглежда чудесно на последната снимка, а Джейк Гиленхал няма ли да я маха тая брада вече, писна ми да гледам толкова лъмбърсексуални мъже навсякъде.

# 504
  • До морето
Нали преди време наш Мара,когато беше омъжена за Митко имаха хотел на Банско.Та...сега кой ли го стопанисва  Rolling Eyes Попаднах на ваучер за почивка...http://grabo.bg/ski-i-spa-v-bansko-0rghsvk?affid=6540&affid2=7  явно са го закъсали.

Това не е хотелът на Мариин Митко. Неговият се казва Вихрен Палас, но не знам дали все още е негов.

# 505
# 506
Не,снимката е от вчера,Бети е спечелила награда за любима тв икона на People's Choice Awards в Ел Ей  Peace
Почина Вирна Лизи  Peace

# 507
Извинявам се, но Бети Уайт май почина?  Thinking

Извинена си, Тони, удържа фронта още женицата. Не бързай да я изпращаш  Laughing

# 508
Извинявам се, но Бети Уайт май почина?  Thinking

Извинена си, Тони, удържа фронта още женицата. Не бързай да я изпращаш  Laughing
Жива и здрава да е жената,с удоволствие я гледам в "Жега в Кливланд"

# 509
  • Варна
Аз първо я гледах в едно сериалче "Мъж на много жени" и оттам ми стана любимка, много готина актриса.

Общи условия

Активация на акаунт