ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ

• 55 693
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Откриването на 15.09. ще е от 10:30 - късничко ми се вижда..
Но пък вероятно ще е вече по-слънчевко. При нас ще е в 9 ч., предвидила съм тоалети за всякакво време, но ще видим..
Ааа, Сиси, ти защото си с момиченце мислиш за тоалети. Моят син ме питаше какъв е толкова проблема, ако си отиде по футболен екип, нали не бил първокласник и официалностите според него са излишни.
Синът ми ходи на футбол и английски, в началото на срока заявявам сутрин или следобед ще ходи на тренировки и уроци, за да си изготвят преподавателите график. Промяна може да има в началото на втори срок.

# 631
buni, сладур, мисля, че идеята му за футболен екип е доста оригинална. Simple Smile Аз лично предпочитам униформи, но при нас няма..

При нас допълнителните занимания са ни по-удобни когато сме 1-ва смяна, защото може да ходи ранния следобед да плува, а вечер танци, английски. Когато сме втора, не успява да плува предиобед (тогава е и с друг треньор) и всички занимания трябва да са вечер след училище, а като се разпределят и трите, всеки ден е на нещо, денят става доста по-дълъг и уморителен. В момента не смятам и евентуалното включване по някоя програма "Успех", ще видим какво ще ни предложат и както дойде. Уикенда пък въобще не го броя, уж се опитвам да остава свободен, но все не се получава.

# 632
  • София
Защо да се изключват извънкласни занимания? Заниманията също си имат график.

Ако и техният график се мени всеки месец може би е ОК.

# 633
Аз точно покрай една предишна анкета в темата разбрах, че има толкова варианти при смените. При нас действително не съм чула за някого, родители, учители да е проблем, всичко се съобразява първите една-две седмици на учебната година и се знаят вариантите за двете смени.

# 634
  • Бургас
За тази година не знам още,но миналите две си бяхме всеки месец различна смяна.Изобщо не мога да си представя цял срок втора смяна.Дано няма промени.Ще разбера в петък.

# 635
За първи път чувам през месец да се променят училищните смени. Shocked

Аз самата навремето бях на такива смени, сега и синковеца.
Досадна ми е втората смяна-мн е малко времето сутрин за подготовка, и обикновено понаписва някое домашно още като се прибере от у-ще  Tired
Относно извънкласните занимания-не са проблем-има различни часове; нашите синковци ходят на бадминтон, ако големия е първа смяна-от 14ч; ако е втора-от 8.30ч. Езиковите школи обикновено са след 17-18ч..

# 636
  • Разпиляна във въображението
И съпругът ми, преди толкова много време, също са сменяли смените всеки месец. И аз бях изненадана.

# 637
И аз съм сменяла смените през месец.

Съвсем нормално се чувствахме, а най-радостно посрещахме "голямата неделя"- когато от първа смяна минеш на втора, все едно цяла вечност свободна имаш.
Мисля, че доста време след като завърших се сменяха смените на месец.

Детето ми в първи клас беше само първа, а във втори- само втора.
Много тежко е да е продължителна втората смяна.
Сега се очертава цял втори срок да е втора, класната на род. среща обясни, че това се е наложило заради родителски писма и протести.

Най-неприятното е, че към датите на матурите се пада да е втора смяна, но каквото за другите, такова и за нас.

# 638
  • София
При нас пък вчера ни изненада класната, като каза че всички 4 класове в нашето училище ще са първия срок втора смяна за да бъдат първа смяна за външното оценяване Rolling Eyes

# 639
Момичета, от къде мога да купя спортно-елегантно сако за младежа? Иска ми се да не е он-лайн поръчка, защото едва ли на размер ще го нацеля. Предпочитам да го премери. Вчера минах през H&M имаха само един модел и то доста втален с ужасяващо дълги ръкави. В Zara - също само един модел, на който платът не ми хареса. Дайте някаква идея, моля /за София иде реч/.

Снощи хлапето ме изненада - ходило му се било вече на училище. На изпълнения ми с умиление поглед побърза да отговори: Оооо, аз не да уча, а да се видя с приятелите си. Simple Smile

# 640
  • София
*paper cake*, провери в Теранова, Кенвело или Уайкики.

# 641
paper cake*, виждала съм такива сака в един магазин на Пиротска , някъде посредата между Мария Луиза и Ботев, има много детски дрешки на витрината, по принцип е малко по-луксозен и скъп магазин, но там съм намирала страхотни дрехи, които няма никъде другаде  Peace

# 642
Благодаря, момичета!   bouquet

# 643
  • Бургас
Мина и нашата родителска среща.Взехме чисто новички учебници.Започваме първа смяна септември и сменяме всеки месец.Май 2016г пак ще сме първа смяна. Simple Smile

# 644
Нашата РС е чак на 23-и Crazy

Общи условия

Активация на акаунт