ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ

• 55 650
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Днес оправих тетрадките. Подвързах помагала, ЗИП-овете и книгата с тестове за изпитите. Сърбят ме пръстите да препитам малката.

# 646
Снощи беше драма, осъзна, че ваканцията свърши! Sad

# 647
  • София
Снощи беше драма, осъзна, че ваканцията свърши! Sad
аз все още отказвам да го приема... и у нас си е драма Sad

# 648
За детето всичко е купон, за мен е драма.

# 649
За детето всичко е купон, за мен е драма.
Hug
Имаше вчера във фейсбука:
Кажете чао на лятната ваканция, сложете едно валидолче под езика и нека си пожелаем успешна учебна година!"  Peace
Тааааи аз така  Crazy

# 650
  • София
Детето не е споделило,че е драма за него краят на вакнцията,но за мен е!
Щастлива е понеже се сдоби с нова раница.Купихме и тетрадки,скицници,водни бои,останалото в движение.
Учебниците ще ги получат утре,а от сряда ще учат с пълна пара.Осъзнаването,че е дошъл краят на ваканцията вероятно ще настъпи много бързо.

# 651
  • София
Здравейте,
При нас драми няма  Simple Smile дори има известно нетърпение. Липсват му част от приятелите, които не е виждал цяло лято, а и малкият тази година е първокласник та сега големият се е "надул", че е батко и щял да го пази и т.н.  Mr. Green

Иначе първокласникът е цяла година първа смяна, а баткото втора смяна през първия срок и първа през втория. Не ми се мисли как ще напасвам допълнителните занимания  ooooh!

# 652
Честит Първи Учебен Ден на всички ученици!

На нас учебниците ни ги раздадоха още на родителската среща, за да имаме време да си ги подвържем на спокойствие Simple Smile Изцяло нови са ни учебниците като Човек и общество и Човек и природа са на Булвест останалите са на просвета (няма да я напиша с главна буква  Simple Smile ) Аз мисля , че още не сме се осъзнаи , че ванканцията свърши Wink

# 653
  • Варна
Успешна учебна година на всички!  Hug

Моят син от вчера мрънка как не иска да свършва ваканцията и да тръгва на училище. Днес само уфти как всички все за това говорят  Mr. Green .
Учебниците ни ги дадоха днес. Сега ме чака подвързване.

# 654
Наслука на децата и здрави нерви за родителите Hug

Аз днес не успях да отида със щерката, но баща и беше с нея. Децата са си правили снимки, организирали си ходене на пицария, тази година им е последна заедно, много хубав клас са.
Утре ще си получат учебниците.

# 655
Успешна година за всички деца ,и много търпение на родителите!

# 656
На добър час на всички ученици!!! Hug  bouquet

# 657
Здрава, успешна и спокойна учебна година за всички деца и родители!   bouquet

# 658
  • нейде там, където ....
Успешна и ползотворна да е новата учебна година!

С нова класна сме  Cry . Нашата родителска среща е утре. Казаха ни да приготвим много, много, много пари.  ooooh! В ремонти на стаята не мисля да участвам, а от помагалата - само това, което нямаме от баткото.

# 659
На добър час!  bouquet

В края на темата да се похвалим с малки гимназисти!/Предполагам, че ще има деца да кандидатстват в математически гимназии /

Днес денят беше обичайно купонджийски, както и необичайно топъл като за 15 ІХ.
Все така слънце и топлина да има за децата ни, радостни и успешни дни!

Общи условия

Активация на акаунт