Чакай малко - кой закон забранява даването на пари назаем с лихва, че да съди за това? Освен Шариата, за него знаем.
Ами в един съюз сме все пак. Как единия дава на другия общите пари под лихва?
Влизам след мнооого време и 99+ страници нечетени и какво да видя - същите 3-4 потребителки повтарят същите неща. Любопитна бях как се е развила темата след новите събития, но тук нищо ново - само злобата е станала повече. От жегата ще да е, ама то в България не пече май особено
Нали знаш какво казва Иванчо "При капитализма вече и мама не дава на тате безплатно"
добре сте явно в материята
Не претендирам за тираж.
Ти да видиш.... Пък и му дреме от Ню Йорк, ако гърците останат без пари за храна и лекарства.
Нобеловия лауреат от какъв сорт са му били противоречията? Защото ако е за принципи и идеи е едно, ако са били гаджета и сега се мразят е друго, а пък ако е било за пари - трето. Така че да не хвърляме кал така само с цел очерняне, става ли? Защото и аз като не съм била съгласна принципно с някой шеф съм си го казвала, та ако ще да съм конфликтна. Или да си припомним някои любими мои БГ поговорки? А и Обама ли се е карал с шефовете в МВФ та затова? За другите учЕни няма и да споменавам...
Ей това наистина никога не го разбрах! Да кажете за някои други персонажи от книгата ОК, но точно за него си е чиста проба тесногръдие... 
Ти да видиш.... Пък и му дреме от Ню Йорк, ако гърците останат без пари за храна и лекарства.
Нобеловия лауреат от какъв сорт са му били противоречията? Защото ако е за принципи и идеи е едно, ако са били гаджета и сега се мразят е друго, а пък ако е било за пари - трето. Така че да не хвърляме кал така само с цел очерняне, става ли? Защото и аз като не съм била съгласна принципно с някой шеф съм си го казвала, та ако ще да съм конфликтна. Или да си припомним някои любими мои БГ поговорки? А и Обама ли се е карал с шефовете в МВФ та затова? За другите учЕни няма и да споменавам...
Ей това наистина никога не го разбрах! Да кажете за някои други персонажи от книгата ОК, но точно за него си е чиста проба тесногръдие...
Има си хора за маса, има си хора за бизнес, а има и хора, дето ги съчетават, и даже, представи си, има и такива гърци!
Така или иначе, за мен писанията му са несъстоятелни - но ако гърците искат, нека ги прилагат и да излизат от ЕЗ - само че отговорността си е на техния гръб, на него му дреме на шапката в Ню Йорк дали те ще имат храна и лекарства. Ще е доволен, че е натрил носа на някого си, и ще се покрие.
Че е нормална, е вярно, обаче как започва да се усеща..... Вчера една от банките беше поискала полицейсно присъствие в банката
А и това, както всички фалирали знаем, е само началото, ако не се спре процесът навреме - а те имат този шанс все още.
Препоръчани теми