Същато е със ключове ,влизане ,пипане-нужно е веднъж да се разбере,че не може,не е редно.Свиква се.В началото -а вие сте си в началото почти всички-свекърва ми беше ровила в гардероба ми и взела плетена жилетка,да даде за мостра и така не им я върнаха.Нямаше и да си признае ,но се случи да разбера.После стигна да не иска да влиза и проверява да не и отнеса имането нейде и накрая вече да не може да идва.
Та нещата се нареждат ,но иска търпение.Преди беше нормално без предупреждение да ходиш в близки съседи даже.Чудех се на сина си защо се обажда ,че идват.Това е негов дом и може винаги да влезе ,денонощно.Но от тях схванах,че така трябва.Не бих влязла- а и не мога,далеч са-без да предупредя.Но и да са в съседната стая ,не е редно без покана и предупреждение .Минути може но ,да се обаждаш.Мисля,че това се урежда ,не е кой знае какъв проблем.Казвайте ,че сега е редно ,модерно ,прието и каквото се сетите да е така.Веднъж ,дваж подхвърлено ,два три пъти заключено и се бавите да отворите..после току виж свикнали.Аз сега също не харесвам да ми цъфва някой съседка без да предупреди пет минути поне напред.Сама съм и се разпищолвам из къщи...Иначе да чака да се оправя...