Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Маша от долината ,  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Яко!!!
И аз да кажа тогава, каква съм отплесната тези дни. Явно не съм сама  Mr. Green
В четвъртък едвам се наритах да тренирам, нещо не бях в кондиция тотално. Та тренирам аз с Румяна, но без звук, слушам сутрешния блок, да съм в час какво става по света все пак. Но нещо много тромаво се движа, отпуснато едно такова, не й смогвам на темпото някак. Та свършва Румяна и си пускам йогата на Ерин за стретч и чак тогава осъзнавам, че видеата вървят на малко забързани обороти...  Crazy Малко, наистина, но все пак... Mr. Green
Та така, понякога съм истинска бяла птица  Laughing
Инак, тези дни се чувствам като глиган, не си се кефя нещо, но... и това ще мине.  Wink

# 571
  • На ръба..
Вече съм на 17-я ден от 90-дневното предизвикателство и все повече ми харесват тренировките.
Всеки път приключвам вир вода....не съм знаела, че мога толкова много да се потя rotfImbo.
Днес ще си взема шивашки метър и ще наблюдавам резултатите, макар и вече започвам да ги забелязвам.
Режим нямам, просто ограничих приема на храна...ще докладвам отново.
Леки и безаварийни тренировки на всички  Hug

# 572
*DiDora*, много е приятно усещането след добре изпълнена тренировка.
И си права - доста пот се лее. След тренировка постелката ми е на локвички Grinning.

# 573
*DiDora*, много е приятно усещането след добре изпълнена тренировка.
И си права - доста пот се лее. След тренировка постелката ми е на локвички Grinning.

Вчера мойта си я взех в банята след тренировката, че и тя имаше нужда от душ  Laughing

# 574
Привет,
отново съм на линия с тренировките - вече три дни. Ще внимавам повече. Peace

Искам да попитам - каква шунка ще ми препоръчате?Купува ли някой?

# 575
Как ги ядете тия колбаси? Само като ги видя в магазина и правя остър завой от щанда Grinning

# 576
  • София
Зизу,  шунката не е месо, дори и 10 % от нея не е. По-добре хапни яйца.

# 577
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз като момичетата... шунката ми е доста неприятна. Сланина, тлъсто свинско (супер малък процент), консерванти, нишесте и вода...

От готовите опаковани неща по щандовите взимам само сьомга - пушена. Можеш да заменяш шунката с всякакво печено, нетлъсто месце Simple Smile

# 578
       Здравейте! От 6 юни и аз съм на хранителен режим и тренировки. Докато чаках изготвянето им, Руми ме посъветва да правя тренировките за начинаещи. Висока съм 159 см и преди точно месец варирах между 53,800 кг и 53 кг. Месец след като правя упражнения и спрях шоколада, към който съм зависима Simple Smile , съм 51,800 кг, а обиколката на ханша ми намаля с 3,5 см, талията- с 4, а бедрото-с 2 см. Целта ми е 49 кг и стягане на краката и дупето, защото това са ми проблемните зони.
       Споменах, че съм зависима към шоколада-всяка вечер изяждах по един и сега вечер замествам с 4 бр. фурми.
       С тренировките засега се справям-някои упражнения ме затрудняват, но се надявам с времето да свикна. Това е засега от мен.
       Пожелавам на всички момичета успешна седмица и много минусчета!

# 579
  • София
То да имаше сланина и тлъсто свинско в шунката ... ехе ...  Grinning Щеше да си е шунка.
Даже и нишестето е малък процент. Това е химия и основно карагенан. Карагенана е нещо като желиращ агент. От 10 кг субстанция примерно (която не е нищо истинско, нито сланина, нито месо) прави 100 кг продукт. Представете си го нещо като желатин, но не съвсем  Mr. Green
Да ядеш и да пееш  Mr. Green

# 580
Браво tsveti за резултатите, продължавай в същия дух...огромни поздравления за шоколада от опит знам колко е трудно спирането или поне ограничаването му...Успешен ден на всички  Heart Eyes

# 581
  • Be realistic - plan for a miracle.
Вивиан, не съм толкова навътре в нещата Simple Smile Само съм чела опаковките, където обикновено пише нещо от сорта "5% свинско, 10% сланина..." останалото - желета и Е-та. Съгласихме се всички обаче май, че са гадничка работа готовите колбаси... Simple Smile

# 582
Имам нужда някой да ме нарита.  Whistling

# 583
A пражката шунка? Аз съм с добро мнение за нея, както и за тукашното prosciutto cotto. Според мен  това са добри и диетични продукти и не са пълни с нишестета и Е-та. newsm78

# 584
Имам нужда някой да ме нарита.  Whistling
bash smile3513 И аз имам нужда от това относно храненето  ooooh! Иначе с тренировките съм редовна

Общи условия

Активация на акаунт