Работа, CV-та, HR-и, съвети - 42-ра тема

• 49 271
  • 694
  •   1
Отговори
# 630

Често пускат обяви, което значи, че много напускат. Условията не са добри.

За едни може да не са добри, но за други да са.

"Разбира се" 300 фирми сега ще ти ги разясня с подробности.  Whistling

Къде съм казала, че искам да ми посочиш 300 фирми?

# 631

Често пускат обяви, което значи, че много напускат. Условията не са добри.

За едни може да не са добри, но за други да са.

"Разбира се" 300 фирми сега ще ти ги разясня с подробности.  Whistling

Къде съм казала, че искам да ми посочиш 300 фирми?

Е ти каза една да ти посоча, ама не са ни 1 ни 2. Също фирми от които аз съм била разочарована ги е нямало там. И да, дават по 3000 лв. заплата за изключителни способности, гадни работи са подробности.  Mr. Green

# 632
Е какъв е проблема от тези 300 да посочиш една?

# 633
# 634
Личните пристрастия на ЛС, моля  Crossing Arms

Някой има ли впечатления от Изследователски Център На Клиентските Мнения ЕООД? Фирмата се намира в Бургас и вече втори път ме канят на интервю. Явно нямат идея, че веднъж съм ходила. Както и да е, не се интересуват кой знае колко от мен, не беше стандартното интервю с въпроси и отговори. Позицията е телефонен консултант в Кол център. Преди повече от 2-3 седмици ходих на първото такова интервю и ми казаха, че спешно търсят 5 човека, за да започнат да ги обучават. Не ми се обадиха. Сега пак ми казват същото, пак им трябват 5 човека.
Схемата е там, че 1 седмица обучение не се заплаща. Плаща се само, ако те одобрят и почнеш работа при тях на трудов договор. По тази логика могат да не харесват хората постоянно и да си намират персонал за по една седмица след всяко неодобрение... странно ми е.

# 635
# 636
Е какъв е проблема от тези 300 да посочиш една?

http://bgrabotodatel.com/

# 637
Знам го сайта. Не веднъж съм го коментирала тук.

# 638

Дала съм линк с фирми. Няма как да ти я здъфча информацията и да ти я изплюя.

2 банки има в списък, теленор, все големи компании.

# 639
Личните пристрастия на ЛС, моля  Crossing Arms

Някой има ли впечатления от Изследователски Център На Клиентските Мнения ЕООД? Фирмата се намира в Бургас и вече втори път ме канят на интервю. Явно нямат идея, че веднъж съм ходила. Както и да е, не се интересуват кой знае колко от мен, не беше стандартното интервю с въпроси и отговори. Позицията е телефонен консултант в Кол център. Преди повече от 2-3 седмици ходих на първото такова интервю и ми казаха, че спешно търсят 5 човека, за да започнат да ги обучават. Не ми се обадиха. Сега пак ми казват същото, пак им трябват 5 човека.
Схемата е там, че 1 седмица обучение не се заплаща. Плаща се само, ако те одобрят и почнеш работа при тях на трудов договор. По тази логика могат да не харесват хората постоянно и да си намират персонал за по една седмица след всяко неодобрение... странно ми е.

Ами може би те канят на второ интервю? Спешно, спешно, колко да е спешно?. Обикновено човек има един месец предизвестие. Може някой да се е отказал. Ти не ги ли попита защо, ако смяташ, че те канят на същото интервю? Не им ли каза, че си ходила?

# 640

Дала си ми линк към сайта, а какво си имала предвид, мога само да гадая.

# 641
От последните страници не можах да разбера каква е същността на спора.

# 642
Общо взето малко коментирам, повече чета, но понякога не се издържа! Celika, не знам на колко години си, какво работиш и изобщо какъв опит имаш, но не забелязваш ли, че явно си някакъв единичен случай? Ако изобщо нещата ти са реални... Какво демонстрираш тук, където хората споделят, търсят подкрепа, отчасти надежда и т.н. Колко са смотани да започват нископлатени работи, с лоши условия в "лоши" фирми? Всеки втори коментар е твой, все по- и по-компетентен!

# 643
Celika, фирмата е нова и набират хора за попълнения в офиса им. За какво предизвестие ми говориш тук? Като ти казвам спешно, имам предвид че в петък ме викат на интервю и ми казват до края на деня избираме 5 човека и в понеделник започват обучение. Това се случва преди 3 седмици. Днес отново същият репертоар. И не, не е второ интервю. И не, не им казах, че вече съм ходила, така съм преценила. Надявам се така членоразделно обяснено да ме разбереш!

Трябва ми мнение за фирмата, а не лични разсъждения като твоите!

# 644

Дала си ми линк към сайта, а какво си имала предвид, мога само да гадая.

Барем го отвори линка. Само с това как всички фирми са перфектни, ти защо още си безработна не стана ясно. Иначе колко си компетента в търсенето и провеждане на интервюта се разбра.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт