НВ-ВМХ, част 87 - за здравословното хранене

• 54 404
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Потънах в блога на jabot.j!!! Много полезен  Heart Eyes
За пръв път се сблъсках с "мазно кафе"  Blush Може ли да ми го разясните, моля  Flutter

# 151
Потънах в блога на jabot.j!!! Много полезен  Heart Eyes
За пръв път се сблъсках с "мазно кафе"  Blush Може ли да ми го разясните, моля  Flutter

Към кафето добавяш малко краве или кокосово масло  Peace
Между другото и аз от скоро си пия кафето по този начин и ми харесва  Simple Smile

# 152
  • някъде по морето
Момичета, имам към вас въпрос - дали няма да спре отслабването след известно време ?
Аз съм на режима почти година, свалих 30 кг, но имам да свалям още поне 15....
Не смятам да се отказвам, аз и друг път съм споделяла - 1 година НЕ ме е болял стомах, а това не се е случвало досега! и Хашимото -то много се подобри....отслабването е бонус Grinning
Но ми се иска да ги сваля тия килограми!
Похвалвам се Embarassed, че съм стриктна на зумбата, не съм пропускала занятие....

# 153
  • София
Звездна, разбира се, че ще спре в някакъв момент, иначе повечето да сме с отрицателно тегло  Mr. Green

А сега сериозно. Повечето сме минали през, така нареченото, плато в отслабването, но си има начини да се излезе от него. Не се притеснявай, когато се стигне дотам, ще помислим.
Поздравления за резултата!

А блогът на jabot.j изчетох, доколкото можах, на един дъх.
Прекрасна работа, jabot. Прекрасна и мотивираща. Много благодаря за преживяното!

# 154
  • някъде по морето
Звездна, разбира се, че ще спре в някакъв момент, иначе повечето да сме с отрицателно тегло  Mr. Green

А сега сериозно. Повечето сме минали през, така нареченото, плато в отслабването, но си има начини да се излезе от него. Не се притеснявай, когато се стигне дотам, ще помислим.
Поздравления за резултата!

А блогът на jabot.j изчетох, доколкото можах, на един дъх.
Прекрасна работа, jabot. Прекрасна и мотивираща. Много благодаря за преживяното!
Благодаря ти!
Много сте ми полезни и вдъхновяващи Hug

# 155
От няколко дни се храня подобно на вас, един малък плод на ден, зеленчуци и месо,мн.малко ядки,сирене обаче хапвам към 200 гр.дневно. Допълнителни мазнини не слагам към храната си, но ям шарено месо,сирена и кашкавали. Вчера бях яла само половин грейпфрут и салата Айсберг като въглехидрати,но 4 тлъсти кюфтета,2 кренвирша,200 гр.кашкавал и супена лъжица сусамов тахан,както и да го гледам едно 2,0000 калории имам, така струва ми се няма да отслабна, аз и не спортувам.

# 156
http://www.hormonesmatter.com/pregnancy-metformin-fetal-development/ - тук се обсъждат рисковете от употреба на метформин по време на бременност.

Banchi, тези 200 грама кашкавал и кренвиршите според мен може да ти преобръщат каруцата. Разбира се, може да не съм права.

# 157
Добро утре от мен с чаша мазно кафе  Party
За пръв път ще си купувам кокосово масло и виждам, че има студено пресовано и нерафинирано и не знам кое е по-добрият избор  Blush Има ли конкретна марка, която препоръчвате?

# 158
Добро утро!

И аз споделям мнението за Cioccolata за кашкавала и кренвиршите. По-добре извара/кисело мляко и крилца/дреболийки, отколкото кашкавал и кренвирш. За кашкавала е писано много, а за колбасите всички знаем защо не са препоръчителни.

Seti Beti, за съжаление не мога да ти припоръчам. Кумата ми ме снабди с едно бурканче, но някак си не мога да си представя да го консумирам. Има силен мирис на десерт  Laughing Ползвам го за козметични нужди  Mr. Green

Иначе за вегетарианството се чудите защо е така модерно и какво го прави "полезно". За мен отговорът е един - модата. Ако едно нещо е скъпо, няма как да е лошо, а със сигурност е по-добро от евтиното - това е много популярно мислене по нашите ширини. И търговията го използва. Знаете цените по разни специализирани магазини. Знаете и цените във вегетарианските ресторанти. Трендът е много силен.

Иначе, понеже все пак е тема за режима, мога да се похваля, че тренирам много усилено волята си. Вчера отказах едни бутикови шоколадови бонбони. Много бяха апетитни, но си представих как после ще съжалявам и се отказах набързо  Mr. Green Струва ми се, че нещата се случват твърде бавно при мен. Затова започнах да броя отгоре отгоре калориите. Надявам се да потръгнат по-бързо обиколките.

# 159
тези двете

това няма мирис на кокос, но става за ядене

# 160
Скрит текст:
Добро утре от мен с чаша мазно кафе  Party
За пръв път ще си купувам кокосово масло и виждам, че има студено пресовано и нерафинирано и не знам кое е по-добрият избор  Blush Има ли конкретна марка, която препоръчвате?
Seti Beti аз ползвам тези две марки като за мен лично по-доброто масло, с по-мека консистенция и по-наситен вкус е малката разфасовка (Organic Virgin), то е и по-скъпо. Сега съм си купила другото, което стои по-твърдо и цветът му някак сивее, не е млечно бял. Нищо не ми е станало, използвам го по същия начин като другото, а и излиза по-рентабилно . Simple Smile
Колкото до мазното кафе аз го правя като лате: добавям кокосовото масло и малко течна сметана и разбивам с машинка за фрапе, неустоимо е! Simple Smile
http://bioto4ka.com/organichno-kokosovo-maslo-presovano-pri-nisk … D1%81%D0%BB%D0%BE
http://bioto4ka.com/bio-kokosovo-maslo-1-l?search=%D0%BA%D0%BE%D … D1%81%D0%BB%D0%BE

# 161
Никой ли не си слага прясно мляко в кафето?

Аз си правя силно кафе сутрин(в италианска каничка) и разбивам в него лъжичка маскарпоне. Изкушавам се да сложа повече  Embarassed И доливам с малко прясно мляко. Понякога си правя разтворимо кафе следобяд, като добавям същото количество мляко и маскарпоне.

Стана вече повече от 1 година съм на режима. Е, имала съм прегрешения. Не съм била нон-стоп изрядна през цялото време. Но да речем, те са били 1-2 в месеца. Резултат нямам. Всъщност имам-качила съм килограми. Но честно казано, не искам и не мога да се върна към ВВХ.

# 162
това няма мирис на кокос, но става за ядене

И аз в момента ползвам това  Peace

# 163
  • София
Никой ли не си слага прясно мляко в кафето?

Аз си правя силно кафе сутрин(в италианска каничка) и разбивам в него лъжичка маскарпоне. Изкушавам се да сложа повече  Embarassed И доливам с малко прясно мляко. Понякога си правя разтворимо кафе следобяд, като добавям същото количество мляко и маскарпоне.

Стана вече повече от 1 година съм на режима. Е, имала съм прегрешения. Не съм била нон-стоп изрядна през цялото време. Но да речем, те са били 1-2 в месеца. Резултат нямам. Всъщност имам-качила съм килограми. Но честно казано, не искам и не мога да се върна към ВВХ.

Е,как нямаш резултат Shocked
аз пия кафето с прясно мляко,а идеята с маскарпонето е един път Joy

# 164
И аз също по някой път добавям пр.мляко в кафето.

jabot.j слетобедното кафе ще пробвам да го направя по твоя начин,да видим дали ще ми хареса  Blush

Общи условия

Активация на акаунт