Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Пловдив
teddynm, колко време си ползвала Евото? Simple Smile и ние сме с такава, засега само 2-3 пъти сме излизали, че е кофти времето. За сенника си взех това, сега го ползвам на коша за новородено.

За съжаление я ползвах някъде до годинката и я продадох,понеже лятната  седалка беше малка за сина ми и видимо на детето му беше некомфортно,крачетата му стърчаха навън...Иначе коша за новородено си го използвах плътно до 6-тия месец и съм супер доволна Peace
С чадъра нещо не можахме да се разберем-дразнеше ме супер много и детето постоянно го дърпаше  Mr. Green

Багажника е железен-тварила съм го мощно с какво ли не е и не мръдна,удобен,голям и широк е Simple Smile

Гумите също са мега яки и не мърдат,за разлика от тези на Jane Peace

# 241
Мислите ли, че тази количка може наистина да се ползва от новородено и дали би издържала 2 години http://rayatoys.com/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-% … INUETTO-179-11716

# 242
  • София
За новородено - да, колко ще издържи - кой знае. Основно за кам съм чела, че не са много маневрени, че са доста пластмасови, от което скърцат гадно...
А защо точно 2 години да издържа?

# 243
  • гр.Пловдив
Да и на мен ми стана интересно защо всички се вълнуват от Adbor. Внимателно проверих профила на Didi Wis и забелязах, че регистрaцията и е от преди два месеца, а е успяла да направи 50 коментара и познай: всички те са за това колко са страхотни Adbor - S-line, Marsel и т.н. Може да не разбирам от бебешки колички, но не съм тъпа. Сигурна съм, че рекламите в bgmamma се заплащат, така че би следвало да си платят.

Аз пък не мога да се начудя какво толкова им харесват на тези полски танкове? newsm78 #Crazy
Незнам за качването на Хаук Малибу по стълби,ама с това чудо пък хептен няма влизане в асансъор и разминаване Crazy
И само като ги погледна маминките  нямащи 50кг как се губят зад тези Марсели и Зипита... ooooh!

# 244
  • София
Е те количките не са само хаук и полските... Wink
За мен обаче евото е не по-малко танк от полските Wink

# 245
Да кажа за тези, които се интересуват от новите модели на Cybex. Раятойс, които са вносител у нас и в момента дори ги предлагат на промоция ги нямат налични никъде. Отговориха ми, че и не могат да ги доставят скоро, нито пък да ги видя на живо Simple Smile

# 246
  • София
Да, явно имат някакъв проблем с доставките генерално... все някога ще се  появят Simple Smile (за следващата вълна бебоци).

# 247
Ама изобщо не се съмнявала във вашите подозрения. Обожаваме си количката - факт и е най-изгодната ни покупка! 1-во профила ми "хич" не е от вчера или днес. Нито е създаден ей тука да се дразня, а да споделя мнение, както всички вас! Съмнявам се от едната мода всички да са доволни от тази количка! За това има толкова марки! Всеки сам да си бутне и направи избор. Моля, не съдете, веднага, когато някой е свръх доволен и щастлив от избора си. А, 1000% има и недоволни,разбира се. Шарен свят!
Прекрасна неделя на всички Simple Smile

# 248
  • гр.Пловдив
Е те количките не са само хаук и полските... Wink
За мен обаче евото е не по-малко танк от полските Wink

Разбира се,но аз си казах мнението,понеже съм виждала на живо полските и не ме кефят грам Mr. Green

Нищо общо нямат Mutsy Evo i Adbor Naughty

# 249
  • София
teddynm - имат общо - обем и килограми... за дизайн и качество не говоря Wink

# 250
  • гр.Пловдив
Ако търся проходима, маневрена количка на средна цена бих взела тази http://www.minimod.bg/10199/quinny-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B … k-fast-black-2013
и една тема с мнения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329251

За хаук малибу - съседката имаше такава, докато беше с коша за новородено  звънеше по съседите да й помага някой със слизането и качването(имаме стълби до асансьора), понеже не можеше да я обгърне и хване, да я дигне...е такава робия на количка - мерси. Иначе коша й за кола  е  по-добра алтернатива за мен от много други тип чиполинки, бертонита, динота, данчота и други  странни марки.

Страхотна количка е тази Куини Спиди,виждала съм я на живо,гледам,че е новия модел и е на супер цена Peace

# 251
Благодаря на всички за коментарите за кам - отказах се от нея понеже е много ниска и ще ми се скапе кръста и наистина е някак паянтова. Относно полските колички - аз искам задължително летния кош да гледа към мен и съм с бюджет 700лв. Та масово полските отговарят на тези изисквания.

# 252
Днес в Рая тойс (до КАТ) имаше две три колички Cybex, но не мога да кажа кой модел. Продавачките са много учтиви и предполагам ще дадат инфо и по телефон.

# 253
Нарцис а нещо такова ?
http://www.patilanci.bg/bebeshka-kolichka-peg-perego-switch-easy … ve-sportivo-perla
http://www.babyoutletzone.com/#!product/zoom1tc2/2442072681/599%D0%BB%D0%B2---%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-maxi-cosi-by-bebe-confort-loola-2

# 254
  • Anywhere
Благодаря на всички за коментарите за кам - отказах се от нея понеже е много ниска и ще ми се скапе кръста и наистина е някак паянтова. Относно полските колички - аз искам задължително летния кош да гледа към мен и съм с бюджет 700лв. Та масово полските отговарят на тези изисквания.
Виж тогава ABC design- Mamba, Cobra и 3-Tec, в момента в много сайтове и магазини имат промоция за 700-750 лв за 2 в 1, на всичките модели коша може да се поставя към теб.

Общи условия

Активация на акаунт