Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 915
  • 407
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България

Практически един нов вестник е горе-долу стерилен. Не знам дали сте запознати с технологията им на изработване, но не участва човешка ръка, има силни химикали и сравнително висока температура.
Laughing Така боядисват, че ще ти почернее з@дник@.
Пък нека си е стерилен.

# 106
Ууу, това с къпането на цялото семейство в една вана - много гнусно.  Sick
Обаче под душа с ММ - що не?!  Wink

# 107
  • Пловдив

Практически един нов вестник е горе-долу стерилен. Не знам дали сте запознати с технологията им на изработване, но не участва човешка ръка, има силни химикали и сравнително висока температура.
Laughing Така боядисват, че ще ти почернее з@дник@.
Пък нека си е стерилен.
Ти си баба на село! Кой ще ти гледа какъв цвят ти е задника! Черен, червен, зелен, няма значение Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 108
  • Другата България
 Joy Ами дедо? Crossing Arms

# 109
  • Пловдив
Дедо има перде и не вижда!

# 110
А гледали ли сте епизода със сладкарката? Беше млада, чернокожа жена. Едва ли беше над 25 години. Имаше собствен бизнес, при това печеливш. Миеше си колата само и единствено когато завали дъжд. А най-смешното беше когато майка й и сестра й я заведоха на ресторант. Ясно е, че си носеше храна от вкъщи и искаше да й я претоплят. Накрая близките й настояха да плати сметката. Стояха сигурно около час в ресторанта докато въпросната се опитваше да ги убеди, че няма да плати. Накрая се пазареше с управителя вместо да плати, да ходи да им помага с почистването, с миенето на чинии и прочие. Предложи дори да пее. В крайна сметка плати.

# 111
  • Другата България
Joy
Ти пък за всичко имаш отговор. Sunglasses
Дедо може да е некой придирчив със зрение на орел и по-голем чистофайник от баба.

# 112
Тогава ще си чете вестника от задника на бабата. С огледало.

# 113
Една комшийка всеки Великден, вадеше от мазето букани с ланшна(и по-по-ланшна)боя за яйца...

Стига бе rotfImao

# 114
Познавам.

Шефа ми..

Преди 2 години се оплака,че платил цели 5 лева за вода..А живеел сам Whistling

# 115
  • Майна Сити
Някой беше ми казал как някакъв американец като ходел до тоалетната, не пускал водата. Запушил си сифона в банята, къпел се с дрехите, за да не ги пере отделно, а накрая събирал водата от банята и я изливал в тоалетната, за да я измие Grinning

# 116
  • София
А имаше една луда, дето чистеше с прахосмукачка през нощта, че е по-евтин тока.
Толкова ли не може да хване метлата? Mr. Green

Сметките за вода са ми най-малкия проблем.
Казаха една колко е спестила за месец като не пуска водата и други мизерии - 2 долара. Голям келепир!

# 117
  • Sunshine state
Познавам такава циция,да - леля ми. До такава степен е стисната, че нарочно не си вади читателска карта,а е ползвател на библиотеката от години. Кара баба ми да ходи да й взима на нейно име, за да не плаща годишна такса. Постоянно взима мебели назаем от майка ми, когато й идват гости - има само 1 стол, няма малки такива и т.н. Зимата ходи навлечена с 5 чифта дрехи и яке, понеже НИКОГА не пуска печка - има една електрическа възглавничка, която рядко ползва. Лятото топли вода на балкона в туба и не пуска бойлера,а когато дойде внукът й на гости от София веднъж годишно за 10 дни, мрънка колко скъпо й струвал. За него бойлер също не пуска и го принуждава да се къпе на 3 дни. Детето е на 9 и мрънка,че у тях всеки ден де къпел. Свиди й се да купи Райд за него и горкият става целия на решето от комарите. Прави му десерти с преоценено мляко среде лято и отказва на плаща вход от години. Способна е да върви с километри за нещо по-евтино и ако случайно е видяла нейна покупка с по-ниска цена някъде, реве и мрънка поне 2 седмици. Пръска се откъм гърба от яд,че се е прецакала. Авантата за нея си е чиста печалба. Цялата рода си я знаем какъв чешит е. Имаме си и вицове и шеги с нея.  Crazy Дори батко ми /синът й/ не може да я изтрае повече от седмица на гости у тях - само му мрънка колко разточително живеят. Не е зле финансово - средни доходи има и си живее сама. Ей това е леля ми.  Mr. Green Peace

# 118
  • Sunshine state
Имаше и едно предаване за плюшкиновци. Нищо не изхвърляха тия хора, даже имаше една, която купи нова къща, защото старата беше изцяло запълнена с неща, но се притесняваше, че и новата къща ще се напълни.
За това предаване на мъжа ми викам ,че всяка 2ра баба в България трябва да снимат  във Вещомания- погребани живи.  Laughing

# 119
  • София
Имаше и едно предаване за плюшкиновци. Нищо не изхвърляха тия хора, даже имаше една, която купи нова къща, защото старата беше изцяло запълнена с неща, но се притесняваше, че и новата къща ще се напълни.
За това предаване на мъжа ми викам ,че всяка 2ра баба в България трябва да снимат  във Вещомания- погребани живи.  Laughing
Българските баби нямат шанс да се заринат с вещи.

Общи условия

Активация на акаунт