Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 896
  • 407
  •   1
Отговори
# 330
  • Mediterraneo
Гледах ги и аз снощи. Отвратителни жени и майки! Ако децата бяха със затлъстяване, ок, и аз бих настоявала да се следват режими, диети и да се правят усилени тренировки. Но подрастващи с повече от нормални кг и телосложение... Айде, няма нужда!

# 331
  • Бургас
Гледах ги и аз снощи. Отвратителни жени и майки! Ако децата бяха със затлъстяване, ок, и аз бих настоявала да се следват режими, диети и да се правят усилени тренировки. Но подрастващи с повече от нормални кг и телосложение... Айде, няма нужда!

Дори и да са със затлъстяване, защо ще си тормозиш детето да го караш да се тегли по няколко пъти на ден. Въобще какъв е смисъла на тегленето сутрин, обед и вечер. Абсолютно изтрещели комплексарки  ooooh!

# 332
Майката на 15 годишното момиче беше най-изтрещяла. Отвратителна жена. И самото й поведение беше едно такова арогантно и надменно.

А видяхте ли малкото момиче? 6-7 годишното, което си мислеше, че е дебело. Stop В този случай майката не го ограничаваше откъм ядене, но то копираше всичко от нея. Меренето, тренировките, знаеше кои храни са вредни. Това дете не ми се мисли като порасне какви ще ги върши. Дано не тръгне по пътя на анорексията.

# 333
Тези си заслужават да ги навестят социалните! Тцттцт

# 334
Направо отвратително.

# 335
  • Burgas, Bulgaria
Кога ги дават тия спестовници, само веднъж ги улучих и от тогава ги дебна ,ама ги няма no

# 336
Утре от 17:00ч. Peace

# 337
  • bad@ss
Харесвам предаването "Малки хора,свят голям"

След 27 г. брак, Мат и Ейми се развеждат.
Не знам от коя година е шоуто, което върви в момента, но по време на снимките отношенията им вече яко куцат.

# 338
  • София
В момента гледам полския сериал за АР. Много ми е интересно и искам да науча нещо, защото имам приятели с проблеми и във Форума сме обсъждали темата хиляди пъти, а аз не знам почти нищо.

И аз я гледах поредицата. И всеки път плачех, и накрая се отказах да гледам. Вървя по същия път и знам какво е. И как тръгваш с милион надежди и очаквания, и накрая като видиш отрицателния тест и ти се срива всичко.

# 339
По -скоро трябва да се казва „Откачените спестовници ” то хубаво да пестиш понякога ама тяхното вече граничи с лудост ! Счетоводителка от пусто скъперничество да си взима ядене и мебели от кофите

# 340
По -скоро трябва да се казва „Откачените спестовници ” то хубаво да пестиш понякога ама тяхното вече граничи с лудост !
Абсолютно!
Очаквах да има някакви интересни и полезни идеи, а то си е пълна дивотия. Но пък тези предавания са да гледа народът сеир и да се смее, така че добре са ги подбрали  Mr. Green

Тези, които не ползваха тоалетна хартия, а плат и после перат ми направиха впечатление. Според мен разходите за ток, вода, перилни препарати + амортизация на пералня и сушилня са повече от парите за хартия, но иначе си мислят, че пестят  Crazy

П.П. Предпочитам "Маниаци чистофайници"  Laughing

# 341
  • София
Тези, които не ползваха тоалетна хартия, а плат и после перат ми направиха впечатление.

Има такива хора  Shocked Я в шоке  Joy

# 342
  • Пловдив
Тези, които не ползваха тоалетна хартия, а плат и после перат ми направиха впечатление.
Има такива хора  Shocked Я в шоке  Joy
Sick Да те дошокирам ли? Бършеш се с парче плат, показаха как ги режат от стари тениски. После пускаш употребеното парче в кофа с вода (и може би препрат?!) до тоалетната. После кофата с употребяваните парчета се изсипва в пералнята и се пере. После сушилня. После парчетата се сгъват! и слагат в панер отново до тоалетната. И гостите също ползват. Joy Joy Joy Joy Joy

Приятен обед!

# 343
Да  Laughing режеха стари дрехи и ги ползваха за триене. На по по-светлите парчета си личаха петната от изпражнения, едно от децата ги видя и каза - това е още мръсно, майка му - не, не, нищо му няма, слагай при чистите.
Голяма гнусотия  Laughing

За пускането на казанчето снощи имаше, ако е по малка нужда не се пуска водата, чак като се ползва от друг, тогава Laughing такива познавам! Даже не от двама, ами и от тримата (семейство с едно дете). Бивша колежка на майка ми обясняваше, че са такива правилата у тях. Така че явно и по нашите ширини има от тях  Simple Smile

Joy

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 12:28 от Не се сърди, човече

# 344
  • София
 Joy Наистина не знаех за този метод, и не ми е минавало през акъла, че някой може да го прави. Вярно, че ме дошокира, както и поста на Не се сърди, човече.  smile3550 Joy

Общи условия

Активация на акаунт