Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 611
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте, здравейте!  Hug минавам само да кажа, че тийнейджърството е наистина гаден период. Въпреки , че винаги съм споделяла с майка ми, тогава ми беше някакъв период на отрицание.
Нищо мило, след има няма 14 години ще ти се върне  Hug.

И тя така каза  Joy

Само че не е познала, защото имаш момче, а синовете обичат майките си, каквото ще да става, предпочитат да кюскат рогца с бащите  Sunglasses Само момичетата намразват майките си в пубертета.

# 1 006
А дано си права, Янечек. Щото след трудния бебешки период на момчетата, трябва да има по някое време компенсация.
Аз имах гаден пубертет. Отнесен, темерутест. Сестра ми, само десет месец по-малка, всичко си споделяше с мама. Даже са мислели, че вземам наркотици, разбрах по-късно. И нашите са проучвали положението чрез сестра ми. Но пък ученето си беше идеално, винаги съм се справяла безпроблемно в училище, от началото до края без резки промени.
Има петиция да не се сменя времето. Подпишете я, ако искате http://www.bgreferendum.bg/petition/protiv-smyanata-na-chasovoto … va-pati-godishno/

# 1 007
Благодаря на всички за поздравленията Hug!Много приятно ми стана!
Не обичам особено рождения си ден,винаги се изнервям от цялото това внимание и непрестанното звънене на телефона.Радвам се че мина,защото бях в голяяяма дупка и се надявам вече да съм излезнала от нея.Иначе изкарахме добре,ходихме да хапнем с децата и с приятели а днес се събрахме по женски на кафенце с моите си приятелки.
Отивам да ви прочета,че съвсем ви изпуснах дирите.

# 1 008
А дано си права, Янечек. Щото след трудния бебешки период на момчетата, трябва да има по някое време компенсация.
Аз имах гаден пубертет. Отнесен, темерутест. Сестра ми, само десет месец по-малка, всичко си споделяше с мама. Даже са мислели, че вземам наркотици, разбрах по-късно. И нашите са проучвали положението чрез сестра ми. Но пък ученето си беше идеално, винаги съм се справяла безпроблемно в училище, от началото до края без резки промени.
Има петиция да не се сменя времето. Подпишете я, ако искате http://www.bgreferendum.bg/petition/protiv-smyanata-na-chasovoto … va-pati-godishno/

И някой все едно ще я вземе под внимание тази петиция.

# 1 009
Одри, дори и да не се вземе под внимание, все пак е изказване на позиция.
А и има вече депозирано предложение в НС.

# 1 010
С час напред Peace
Споделяйки нещо искате просто да го изговорите или очаквате други мнения?

# 1 011
Подписах се, мерси за линка, Валери Simple Smile

# 1 012
  • В Космоса
Цитат
Само момичетата намразват майките си в пубертета.

Гадно! Представям си как се чувстват майките. Дано моята не ме намрази, както аз не съм намразвала своята никога.  Praynig Колкото и отдалечени да сме били тогава и да не сме споделяли, винаги съм я обичала от цялото си сърце и съм оценявала грижите ѝ и отношението ѝ. Предполагам и всички тийнейджърки си обичат майките, но неосъзнато. Мислят си, че ги мразят, просто. В този така ужасен период...

Елени, честит рожедн ден на патерица!  bouquet

Смяната на времето не ми пречи.

# 1 013
  • В Космоса

Споделяйки нещо искате просто да го изговорите или очаквате други мнения?

В повечето случаи ми се ще да има други мнения по изказаното от мен. Но като няма, здраве да е! Grinning

# 1 014
  • Ланкър, планините Овнерог
Пролетната смяна я харесвам, есенната ме депресира, т.е. сега съм ок и ще съм доволна да си остане.

За сега Констанца си е наред, но знам ли кога може да се врътне на 180
о. Подозирам, че ще има промени догодина, когато смени обкръжение и училище.

# 1 015
Здравейте, здравейте!  Hug минавам само да кажа, че тийнейджърството е наистина гаден период. Въпреки , че винаги съм споделяла с майка ми, тогава ми беше някакъв период на отрицание.
Нищо мило, след има няма 14 години ще ти се върне  Hug.

И тя така каза  Joy

Само че не е познала, защото имаш момче, а синовете обичат майките си, каквото ще да става, предпочитат да кюскат рогца с бащите  Sunglasses Само момичетата намразват майките си в пубертета.
И синът ми ме мразеше в един момент, но по-малко отколкото баща си. Вече е почти на 19 и нещата влизат в релси, и обича да прекарва време с мен. Днес например с с гаджето му бяха 4 часа в къщи и стояха при мен през цялото време да си говорим.
И много обичат тримата да играем на тази игра http://bulgaria.triviador.com/stal2_index.php?source=

# 1 016
Акаша, разбира се, не говорим за истинска омраза Wink Между другото, онзи ден получих от детето първия смс, гласящ "мразя те!!!".
пп: Една приятелка, с която не сме се виждали от доста време, взе често да ми звъни по телефона с интезивни покани да се видим. Поразказа ми това-онова и сега очаквам, че мъжът й ще иска пари от моя, та съм го предупредила да не дава. Писна ми просяци вече, повече на никого няма да давам заеми.

# 1 017
Ох, дано Янечек е права! Въпреки, че тогава бъдещата ми снаха ще списва в темата за свекървите и това как не ни била отрязана пъпната връв още  Joy

# 1 018
  • В Космоса
Да, със сигурност е така. Но пак би било неприятно да чуваш такива думи, въпреки, че знаеш, че е само период и е заблуда. Sad

# 1 019
Каква е тази петиция? Да не се сменяло времето два пъти.  Crazy Ами то се сменя един път - минава се към лятно, после го връщат към нормалното. Последно лятно или зимно часово време искат с петицията?

Общи условия

Активация на акаунт