Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 816
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Дочетох старата тема, много хубави козунаци и яйца сте показали, тъй като аз така и не си хапнах вкусен козунак, въпреки че купихме няколко модела, решиха да опитам да напарвя тези дни, ще се пробвам с Онна лесния вариант, дано сполуча.
Нино, възхищавам ти се за креативността и добротата, да ти се връща стократно стореното добро Hug
Светълчо, щастливи са децата и внуците ти, че има кой да ги посрещне и да усетят уюта на празника.
Цвети, много са хубави децата!
На Сесил малкия и е одрал кожата и той и кака му са много интересни с тези коси и порцеланови личица.
Лина, пожелавам леко раждане!
Знае ли някой дали работи зоологическата градина в Пловдив?

# 16
Добро утро момичета и момчета! Лека и успешна Светла седмица пожелавам. Козунак не месих, но агнешкото ми стана божествено. След малко отиваме на разходка до Панчарево, а от утре за съжаление на работа.

# 17
Добро утро   bouquet

# 18
  • Пловдив
Аз нямам какво да кажа Simple Smile

# 19
  • Euskal Herria
Слънчева и успешна седмица! От вчера температурите при нас са 26-28 градуса. Имам малко снимки от вчерашната разходка, по-късно ще покажа.

# 20
Жаклин, викнахте ли техник да види тока? Какво каза той?

# 21
  • Луната ни пази
Жаки, до колкото знам аз, не работи. Има нещо като зоокът към   Peace
магазина за строителни материали "Рила".

# 22
Добро утро!

Много хубави снимки видях в предишната тема!

Лина, и от мен имаш стиснати палци за леко и безпроблемно раждане!

# 23
  • София
Добро утро! Само се записвам в новата тема. Нямам нищо за казване  Blush

# 24
  • Пловдив
Знае ли някой дали работи зоологическата градина в Пловдив?
Категорично не работи. Животните са дадени на други зоопаркове в страната за отглеждане. Сега строят нов зоопарк, да видим.

# 25
Добро утро!

Лина, успех   bouquet

Аз още пия кафе и нямам много какво да кажа...

Усмихната седмица!

# 26
Янтра, няма ли някоя великденска снимка?

# 27
Добро утро!

Ето великденски от мен - всичко на куп.

Скрит текст:

Цвети, прасенцата са супер! И аз тая година видах много хубави. Нещо се е разхубавил свинският род. Както каза майак ми - е това са прасета, а не като нас!!!  Grinning

ЛинаPraynig  Леко раждане!

# 28
Жалко бях обещала да заведа Жаки при животните. Други идеи? Детски клуб, луна парк? Спешно, пътуваме, а нямам идея къде да ги заведа.

# 29
В Пловдив има за разглеждане, май, ама не знам дали за деца всичко е подходящо.
Е< дано щом строят нов зоопарк, да е хубав за животните и тигърът, ако има, да не може да избяга.

Пратих мъжът ми да купи хляб и сок, за гостите. Казах му да купи 2 литра, ябълка. Донесе ми 1 литър, горски плодове  Crossing Arms И се изниза набързо като мокра връв към парка с малката. Мъжка му работа!

Общи условия

Активация на акаунт