Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 809
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 495
  • В Космоса
Жармен, какво да говорим? Тя въобще не е наясно с нещата в детската градина. От есента сборно е ходила 10 пъти на пресекулки от по 3, 2, 3 и вчера 1 ден. Общителна е и си играе с децата, пушек се вдига. Но сутрин като е още сънена е киселячка голяма. Като мен. Mr. Green Госпожите ѝ се били скарали за нещо единия път, май от тогава си има едно на ум. Но като цяло не може да има някаква сериозна причина, защото тя не е ходила.

# 496
  • тук...при моите момчета
Било е снощи след 8.Детето е карало колело,незнам дали точно на пътя,но шофьора май е карал доста бясно/в нашия град си го знаят, че така си кара/.Както и да е...трагедията се е случила,много хора ще страдат от сега нататък.Извинете ме,че малко помрачих добрия тон в темата,но не се сдържах Sad.Разстроих се и не искам да си представям как се живее с такова нещо...............

# 497
Ами явно си е добре в къщи и не и се ходи там- има дисциплина и порядки . В къщи всички се съобразяват само с нея и си е добре . Да си разваля комфорта сега детето Grinning
Акаша ,просто споделих моя опит и нищо повече - къде написах ,че ти го вменявам. Ами не говорете с влачене заминавайте към детската градина Grinning
 Имала съм и такива моменти като дете - страхотно се инатях сутрин и не исках да ходя . Най-вече защото трябваше да съм обута в едни силонови чоропагащници Grinning Та ме завеждаха на буксир до там . А тя не беше и наблизо - дядо ме возеше на колело или със шейна зимата . Като днес са пред очите ми тези сутрини с гадният чоропогащник и как ми се молят и увещават да тръгна Grinning Никога не се събуждам кисела -явно причината е била във великото изобретение - силона за тогава Grinning  Joy
 Нормал жалко за нелепо погубеният живот на това детенце.
  В нашият град на Разпети петък се обесило момче на 19г . и то на мост в близост до нас . Научих от фейсбук. Страшно е просто. Дъщеря ми на 22-и навършва също толкова години. Какво го е подтикнало да го стори !? Sad

# 498
Моят син като го питаш харесва ли му, харесва му, играе с децата, добре му е. Но предпочита да си е вкъщи, не защото някой нещо му е направил там. Няма как да не му говоря, важно ми е да знае, че такъв е животът, всеки си има задължения, неговото е да ходи на ясла.

# 499
Моето дете има прекрасни госпожи и ходи с желание на градина. В началото плачеше за мен, но това е нормално, ако не си бил на ясла и не си свикнал да се делиш от майка си.
Гушкат ги и ги целуват ежедневно, та не се налага да си просят милувки
Акаша, обещай и награда като отиваш да я вземеш. Наградите винаги действат Peace

# 500
Извинете ме,че малко помрачих добрия тон в темата,но не се сдържах Sad.Разстроих се и не искам да си представям как се живее с такова нещо...............
Нормал, съжалявам за живота на момченцето.
Не знам как се живее така.  Confused Ужасно е ..

# 501
  • В Космоса
Жармен, не съм си помислила, че ми вменяваш нещо. Задавам си на мен си реторични въпроси, просто. Че няма какво да я питам и да говорим, защото знам, че не е нещо което ще може да посочи като причина. Grinning Да, колкото и да ѝ е добре с деца, със сигурност ѝ е по-добре вкъщи да ѝ се угажда. Не че много я лигавим, но едва ли дисциплината е като в детската градина.

Много тъжни инциденти! Sad

# 502
  • София
Като заговорихме за коли и детски столчета, как според вас, ще изтрае едно дете около 15 часа път в столче? Аз и мъжът ми сме решили отдавна този въпрос, но ми е интересно мнението и на други. Може би сме ужасно безотговорни, говорили сме на тази тема, но...

# 503
Тони, каква е разликата между това да е в столче и да е седнало на седалката? Столчетата обикновено са направени удобно за децата. А деца без колан, застанали между двете седалки, почти на главата на шофьора, не понасям да виждам. Неудобно е и за детето и за шофьора.

# 504
  • София
15 часа без спиране до сега не сме пътували никога. Най-далечното ни пътуване с кола е било на 1000 км. Спирахме няколко пъти за хапване, тоалетна и поразтъпкване, по време на пътуването бяха в столчета.

# 505
Като заговорихме за коли и детски столчета, как според вас, ще изтрае едно дете около 15 часа път в столче? Аз и мъжът ми сме решили отдавна този въпрос, но ми е интересно мнението и на други. Може би сме ужасно безотговорни, говорили сме на тази тема, но...

Ще изкара и пушек ще се вдига. Аз без столче дете не съм возила, а моето последно направи почти 48 часов преход с колан. Убийствено уморително беше за нея, защото трябваше да спи седнала през цялото време, но рискове излишни заради удобството не поемам.
п.п. Катастрофирали сме с бебе в колата. Единствено на него му нямаше нищо заради столчето, всички останали бяхме понатъртени на разни места.

# 506
  • Пловдив
Като заговорихме за коли и детски столчета, как според вас, ще изтрае едно дете около 15 часа път в столче?
Моите просто не познават вариант без столче. Траят си. Проблеми имаме около 2-3 годишна възраст. В настоящия момент влизат, големите двама се закопчават сами, аз само проверявам. Малкия го закопчавам аз, размер 9-18 са трудни за закопчаване от дете. Откопчават се всеки сам, след като им кажа, много зла ставам за откопчаване без разрешение. Всеки от големите е научен да откопчава малкия, единствения който все още среща понякога проблеми с откопчаването си. За дълъг път им раздавам възглавници, има едни кръгли, подпират си ги на столовете и спят.

Като казвам, че съм маниак по темата - всеки ден ги закопчавам за да ги закарам до градината на по-малко от километър.

# 507
На дъщеря ми пъпът й е хвърлен в градината, не буквално де.  Grinning Ако имаше и нощна смяна, щеше да ходи сигурно, което не говори ласкаво за нас, но тя си обича много госпожите и приятелчетата.
Сега е вкъщи заради болното си ухо и вчера следобяд се беше притеснила, защото: "Изпускам учебния материал и после трябва да наваксам".  Crazy

Това болднатото пък защо  Thinking
Синът ми е същият, обожаваше да ходи на детска градина. Общителен е, вписва се бързо във всяка средата, създава си взаимоотношения, посреща там нови и различни предизвикателства... Това, че на едно дете му харесва в детската градина, не значи че не му харесва да е с родителите си, и едва ли не няма избор, завалийчето  Mr. Green  

# 508
  • София
Бърдс, написах го на майтап, защото човек ще рече, че вкъщи я тормозим, затова иска само на градина да стои.  Wink

# 509
Нямаше вариант без столче, а сега без колан.
И двете знаят, че моята кола иначе не тръгва   Mr. Green

На дълъг път правим чести почивки, понякога и на не дълъг път, защото голямата плюс всичко друго и повръщаше. Добре, че го израстна почти.

Общи условия

Активация на акаунт