Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 790
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Добро утро!  Grinning

Петък е, слънчево е, какво повече да иска човек.

За Фейсбук - имам си вече доста от момичетата, и съм предлагала, и са ми предлагали, все ми е приятен крайният резултат Simple Smile С Нинка "запознаването" беше куриозно и весело, но едва ли някой би се учудил Laughing
Джуле, това ме подсети за моето запознанство с мъжа ти. Тъкмо да те добавя и цъкам, но през това време ми се появило името на мъжа ти, при което цъкам върху него, мислейки, че добавям теб, а се оказа, че съм му изпратила покана. Като се усетих и щях да потъна вдън земя. Викам си, какво ще си каже сега Джулето - още не съм я добавила, а съм тръгнала да свалям любимия й.  Joy И хоп - мъжът й приема поканата ми. Е, оказа се, че тя борави и с неговия фейс, та криво ляво обясних, че нямам задни мисли.  Grinning

Хубав и усмихнат ден на всички.  Hug

# 916
Добро утро.
За днес обещават отново да е слънчево и топло, наслаждавайте му се! Освен това е петък. Simple Smile
Скрит текст:
Още ми е трудно тук да пиша даже,хем всички са ми приятни и съм се вълнувала с на всички и радостите и проблемите.Аз и в живота съм си така де,обичам да слушам за преживяванията на приятелите си ,а моите все не ми се струват достатъчно интересни ,че да ги разказвам по-подробно Blush
Осмичка, и аз съм като теб.
Рядко пиша, предимно чета, но ми е интересно всяко споделено мнение, съвет, препоръка.
Благодаря ви!
Хубав слънчев ден!

# 917
  • Перник
Добро утро!

Ахаа, сега ще потърся и Бела във фейса - нали ще сме бабички градинарки като остареем  Laughing

Аз да кажа, че гледам Мастършеф заради Виктор - как-му-беше фамилията от журито, яко костюмиран - обичам такива мъже. Пък и една събота го гледах в едно предаване и се влюбих в колекцията му от мерцедеси, особено в ретромодела.

Иначе гледам и "Кошмари в кухнята", а тази пицария "Рагаци", която даваха в Перник, още е италианския ресторант, в който го превърнаха и се държи  Simple Smile

# 918
  • някъде ... тук ...
Да се наредя до предимно четящите и аз...

Виктор и на мен ми харесва. Опитвам се да гледам, когато мога, Мастършеф. Нещо напоследък не стигам до ТВ, не че е голяма загуба Simple Smile

# 919
Добро утро и от мен! Вчера имах някаква странна болка и ако се появи днес, ще ходя на лекар. И крампи взех да получавам и все подута си ходя. Не съм си виждала кокалчетата от няколко дни.  Laughing А какви страхотни боти си взех - не мога да ги обуя.

Обаче ми е кеф, защото на вън всичко е зелено и е топло. Обожавам такова време.

# 920
Добро утро!
Никой ли няма връзка с Лина

# 921
  • София
ванини, дръж се, момиче, че и по-тежко ще става.  Hug Важното е да устискаш лъвчетата колкото се може по-дълго. Приготви се психически за жегите.

Дано Лина скоро се появи да ни зарадва.

# 922
  • Euskal Herria
Да ви е лек последния работен ден! Тук и днес е мрачно, но не е студено. Преди малко във фейса една приятелка е публикувала нещо, което доста ме разчувства. Но пък е хубаво!

Лина се очакваше тази седмица да липса. Предполагам, че ще пише, когато има възможност.

Ванини, за крампите е нормално, и аз имах. Надявам се да няма по-сериозни проблеми и болежки.  Hug

# 923
  • В Космоса
Хахах, Тони, разсмя ме с фейсбук случката с мъжа на Джулето. Grinning

Нашата сага продължава. Пак с рев и тръшкане отидохме на детска градина. Някой беше споделил, че и неговото детенце и до днес  примрънква сутрин, че не иска да ходи. Съгласна съм и аз така, но не и да се дърпа като диво животно всеки път. Баси цирка правим! Иначе рекорд поставихме - днес 4-ти ден. Досега само до 3 е стигала.

# 924
ванини, то стана за сандали вече....ботите ги остави за другата зима. Simple Smile

Аз правя солени мъфини, хапваме с децата и изчезваме на разходка. Тъкмо докато се опекат ще огладнеят....че им трябват поне 40мин. след сън.

Малко ми е тегаво без микровълнова, някои неща хич не се сещам как да стопля. А и котлоните ми са обикновени, а не индукционни....та докато загреят. То и съдове нямам за топлене, само тенджери и 2малки касероли.

# 925
Акаша, аз казах, че и моят помрънква, като имаше и периоди на цирк, даже веднъж удари сестрата, която го пое. Срам и ужас, но после променихме воденето. Сега застава пред сестрата и казва - "Искам мама и тате". А тя му отговаря: - "Знам, всеки ден ми го казваш, хайде сега влез да си играеш с децата."

# 926
Добро утро! И аз се радвам на днешния петък. Слънчево, топло и мноооооого приятно. Сутринта излязох по къс ръкав от вкъщи, якето ми е в колата обаче Simple Smile и детето изпратих по къс ръкав със суичър отгоре, много се радвам на топлото време Heart Eyes

# 927
  • В Космоса
Хахах, Съни, съдба! Grinning И той ще, не ще, влиза, какво да прави, милия! Hug

Много ме е яд, че няма преход от зима към лято. Ама много. Искам поне два месеца да ходя с пролетни якенца! Crossing Arms

# 928

Много ме е яд, че няма преход от зима към лято. Ама много. Искам поне два месеца да ходя с пролетни якенца! Crossing Arms

Есента ще си носиш пролетните якенца.  Laughing И тук няма преход от зима към лято, доколкото въобще има зима.
Акаша, всъщност голяма дума не казвай, че понякога се затопля по това време и после става едно късно пролетно и така чак до есента.

# 929
Ванини, за крампите е нормално, и аз имах. Надявам се да няма по-сериозни проблеми и болежки.  Hug
Peace
Приемаш ли магнезий?

Общи условия

Активация на акаунт