НВ-ВМХ, част 88 - за здравословното хранене

• 42 087
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
Една колежка прави две седмици диетата на онази Ваня и после още 1-2 седмици яде варени картофи с кисело мляко. ( не знам защо точно тази комбинация е избрала - някаква 3 дневна диета за бързо сваляне на килограми била).  Наистина е отслабнала и ми се чуди на моя режим естествено, как спокойно си муам мръвкалаци, яйца и прочее. Ама и аз съм отслабнала и сега не смеят и дума да кажат с колежката.
Днес минаха на шоколад и тортички. Опитаха да ме изкушат, но аз съм бетон.

# 91
Мики, аз не мисля, че ще се оправи положението с изкуствени сълзи, макар че те със сигурност са полезни. Embarassed

# 92
# 93
  • n/a
Вчера изхвърлих няколко домата. В хладилника стояха твърде дълго.
И не, нищо им нямаше. Което, всъщност, не говори добре за тях  Laughing.

Много благодаря за превода на филма.  Hug

# 94
  • Варна
Тотално мазало и 7кг отгоре за два месеца. Това е резултат от силен апетит и разнообразна храна, нережимна. Но вече ми дойде до гуша от яйца и месо, задръстих се и не мога да се върна на мазния режим по стария начин. Обмислям някакви варианти, но се чувствам ужасно като цяло. Грух.  ooooh!

# 95
  • София
За очите е добра добавка Таурин  Peace Те може би витамините за очи го съдържат де.

# 96
alma, сигурно си преживяла по-стресов период, затова е станало така. Случва се. Hug Когато успееш да се върнеш към режима, ще ги свалиш тези килограми. Не се обвинявай. Hug

# 97
  • В полите на Пирин планина
alma, има такива моменти  Thinking

Аз три дена съм в подобен период - ям твърде много въглехидрати, коремът ми е подут, нямам тонус, но продължавам да похапвам  Crazy Обаче днес ми дойде и дано се вкарам в релси. Решила съм твърдо следващите 2 месеца да съм съвсем стриктна  Crossing Arms

# 98
Alma, какво е това разнообразие, какво е това чудо - 7 кила отгоре за толкова кратко време са си сериозна цифра. Аз няма да те успокоя, както ще направят повечето, защото съм на мнение, че това не е добра услуга. Ако все още не можеш да консумираш яйца и месо, търси други варианти. Яж повече масло, сирене, кашкавал. Ако пък това се дължи и на стрес, опитай да го елиминираш малко по малко и се връщай в правия път по-скоро, защото си на крачка от варианта съвсем да се отпуснеш.

# 99
Здравейте! Следя ви редовно и съм благодарна за информацията, която давате. Искам да споделя с вас нещо, което забелязвам. Следвам режима и се чувствам се страхотно. По принцип съм със страшни крампи на краката и трудно ме отпускат, затова взимам магнезий, но от един месец чета във фейса страницата на Zero Carb /Zeroing for health/ и реших да си направя експеримент. През няколко дни минавам само на месо, яйца и малко извара за около 2 дена, като съм спряла магнезия от порядъка на месец. Интересното е, че през тези дни не получавам крампи или ако случайно получа, то са съвсем леки, почти безболезнени и траят секунда на фона на много болезнени крампи траещи по минимум 15 минути. Този експеримент си го направих във връзка с твърденията на хората, които се хранят само с месо и пият вода, че не е нужно да приемаш витамини и добавки, защото всичко го получаваш от месото. Разбира се, аз нямам волята изцяло да се храня по този начин.

# 100
  • В полите на Пирин планина
Alma, какво е това разнообразие, какво е това чудо - 7 кила отгоре за толкова кратко време са си сериозна цифра. Аз няма да те успокоя, както ще направят повечето, защото съм на мнение, че това не е добра услуга. Ако все още не можеш да консумираш яйца и месо, търси други варианти. Яж повече масло, сирене, кашкавал. Ако пък това се дължи и на стрес, опитай да го елиминираш малко по малко и се връщай в правия път по-скоро, защото си на крачка от варианта съвсем да се отпуснеш.

Като прочетох написаното от теб, сякаш трябва да се съглася, защото свалянето на килограми все пак е дълъг и съзнателен процес, а такова бързо качване слага черта на нещо трудно постигнато. Затова аз се надявам да се осъзная бързо и да се "стегна"  Mr. Green

# 101
  • In transit
Lili-Bella , какъв магнезий вземаш и по колко?
Аз така на моменти имам нещо средно между крампи и силна тежест в в един от двата крака (различно). Обикновено на сутринта след треноровка за крака и особено ако се заседя вкъщи около печката/мивката. Направих си експеримент два пъти и пих разтворим магнезиев цитрат, някъде около 400мг доза. След около 30 мин болката и тежеста отшумява.

от този:

Мики, аз не мисля, че ще се оправи положението с изкуствени сълзи, макар че те със сигурност са полезни. Embarassed
знам, че няма да се оправи, ама надеждата умира последна  Mr. Green

# 102
Крампите могат да бъдат свързани и с липса на калий, не само на магнезий, и може би затова не минават от магнезий. А също могат да бъдат от обезводняване или липса на натрий, така че не трябва да се яде съвсем безсолно. Но в месото има по принцип много калий и ако това е причината за крампите, е обяснимо защо месото се отразява добре. Разбира се, може да има и друга причина.

# 103
Lili-Bella , какъв магнезий вземаш и по колко?
Аз така на моменти имам нещо средно между крампи и силна тежест в в един от двата крака (различно). Обикновено на сутринта след треноровка за крака и особено ако се заседя вкъщи около печката/мивката. Направих си експеримент два пъти и пих разтворим магнезиев цитрат, някъде около 400мг доза. След около 30 мин болката и тежеста отшумява.

Аз си купувам едни прахчета от аптеката, даже сега не си спомням името им, но са магнезиев цитрат. Пия по едно на ден, но смятам, че е недостатъчно.

# 104
Момичетаааа, днес се премерих, вече съм килограм и нещо надолу, само за 4 дена! Плюс коремът ми видимо се поприбра, не съм подута като бременна хлебарка вече! (е, може да има и връзка, че ми дойде преди няколко дни след 10 дена прием на хормони, но аз го отдавам на режима) Hug

Общи условия

Активация на акаунт