Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 207
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 590
Моля, пишете на мейл admin@bg-mamma.com от пощата, с която е регистриран акаунтът Ви.
Ще получите повече информация и паролата Ви за достъп ще бъде сменена служебно.
Моля, преди това сменете паролата си и на пощата, която ползвате, за да е сигурно, че само Вие имате достъп до нея.

# 1 591
  • Sofia
От зададения въпрос разбирам единствено, че отново имате претенции към потребител, с когото делите незнайно какво от доста време насам (ако правилно се ориентирам).

Темите тук са на всички потребители, не на авторите си или на задкулисни зли сили. Наистина недоумявам  в какво се състои съревнованието.

Отделно, виждам, че темата е разчистена порядъчно.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 20:52 от Tatti

# 1 592
От зададения въпрос разбирам единствено, че отново имате претенции към потребител, с когото делите незнайно какво от доста време насам (ако правилно се ориентирам).

Темите тук са на всички потребители, не на авторите си или на задкулисни зли сили. Наистина недоумявам  в какво се състои съревнованието.

Отделно, виждам, че темата е разчистена порядъчно.

Очаквана реакция именно от Вас. Само не разбрах защо се подхваща отново темата, при това с този тон, и при това след като модератор сметна, че следва да разчисти. И разчистването е в следствие именно на моя въпрос. Или ако аз докладвам/питам е по различно в сравнение с питане/докладване по същата тема на някой друг потребител?!?!?!? Или едно поведение на едни потребители е проблематично, а същото поведение от други потребители не е?!?!?!? Двоен стандарт? Лично отношение?

Та....
Да, бяха разчистени и двете теми именно след въпросът ми. За което мога да благодаря на Бубанка.

# 1 593
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
profi_1, моля, проверете дали сега е наред.
В момента не виждам активност в темите, които следя, трудно е да преценя. Все пак наред изглежда. Надявам се да продължи така. Peace

П.П. Минаха няколко публикации, наред е. Peace

# 1 594
Пак ми излизат прочетени мнения като непрочетени. Появи се и отново проблемът, при който след означаване на тема като "прочетена" или "спри следенето" тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=home;indexfeedtype=2#indexfeed и натискане на съответния бутон, темите си остават в списъка. Ползвам Хром.

# 1 595
Появява ми се тази грешка при рефреш на началната страницата, последната седмица няколко пъти.

Цитат
Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

Имам и въпрос, защо не се зачистват коментари  в "горещите теми", които са очевидно в разрез с правилата на форума, особено коментари  свързани  с пропагандирането на расистки, ксенофобски и дори антихуманни мнения.

# 1 596
  • Sofia
.
Имам и въпрос, защо не се зачистват коментари  в "горещите теми"
Когато е необходимо се зачистват.
Понякога изисква време, друг път липсва основание.

# 1 597
Появява ми се тази грешка при рефреш на началната страницата, последната седмица няколко пъти.

Тази грешка появявала ли Ви се е днес?

Пак ми излизат прочетени мнения като непрочетени.
Постоянно ли се случва или е възможно да е имало определен момент/отрязък от време днес, през който се е проявил този проблем?

# 1 598
  • Оптимист по принуда
Не е към мен, но на мен днес ми се появи веднъж същата грешка.

# 1 599
  • Euskal Herria
И при мен се появи - еднократно до сега.

# 1 600
Относно проблема с прочетените мнения, отбелязани като непрочетени - беше временно, поне при мен. Появи се малко преди поста на Campi Flegrei и се оправи малко след това Peace
Грешката не ми се е появявала днес.

# 1 601
Временно беше това с непрочетените мнения.

Но другият проблем се появява от време на време - маркирам теми, цъкам на Маркирай като прочетено/Спри следенето, появява се флашчето (кръгчето), но след рефреша означените теми си стоят в списъка непокътнати. Този път тези два отделни проблема се появиха по едно и също време. Виждам, че никой друг не се оплаква от това, значи вероятно проблемът е при мен. За съжаление не е постоянен, така че не мога да тествам с друг браузър/със спрени add-on.

# 1 602
Днес ми се появи - да, няколко минути преди да публикувам мнението. Ползвам chrome Version 46.0.2490.86 m

# 1 603
  • София
Не знам защо имам проблем да си влизам в профила от различни устройства. Постоянно ми изписва, че " такъв профил не съществува"  и това не е отсега.  Преди пишеше и , че е грешна паролата. Всеки път искам да ми изпратят линк за смяна на паролата. Сменям я за да мога да вляза. Сега отново се опитвам да вляза от ново устройство и отново не мога. Ползвам хром.

# 1 604
  • София
Форумът ми изчезва , от вчера по десетина и повече пъти, за от 10 минути до половин час, без никакъв надпис, без никакво предупреждение.На три браузъра(хром, мозила, опера) го пробвах, ми не се зарежда.Появи се за минута -две, после изчезва, на първото рефрешване.

Общи условия

Активация на акаунт