Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 262
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 560
  • в сърцето на един мъж...
Бубанка, от кога стари теми или такива, които са от повече от две години изпращат съобщения? Особено ако са заключени

# 4 561
Geia, във връзка с твърденията, че не получавате известия по имейл, помолих системните администратори да направят справка за изпратените мейли към Вашия адрес, както и за мейлите към потребител cecko05, за да се уверим, че няма проблеми с изпращането. И към двата адреса има изпратени мейли както днес, така и през последните няколко дни.

Днес до обяд към Вас са изпратени успешно 8 мейла от нашия сървър, не са се върнали с грешка и са със status=sent.
През предишните дни също има изпратени писма към Вас.

# 4 562
  • Испания
Получих два имейла за две еднакви теми. Оказва се, че наистина и двете съществуват:

http://www.bg-mamma.com/?topic=991163

http://www.bg-mamma.com/?topic=991164

# 4 563
Понякога потребител без да иска дублира тема или мнение.
Изтрих я.
Благодаря за сигнала!

# 4 564
Тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=714661 може ли да се продължи в нея, а да не се прави нова, макар да са вече над 50 страници? Понеже темата над 4г. се е пишело в нея и едва сега е стигнала 50 страници и няма изгледи новата тема да се изпише по-бързо. Знаем, че повечето хора не си правят труда да четат стари теми и ще започнат отново със старите въпроси.

# 4 565
  • Sofia
Да. Може да се продължи. Няма нужда да става периодична.

# 4 566
Когато се появи такова известие за нов отговор в тема с Ваше участие, не отваряйте темата. Отидете в списъка с Нови отговори - достъпен е от главното меню - това е първият линк под Абонаменти.
Посочете реда със заглавието на темата. В долния десен ъгъл ще се визуализират бутоните за премахване от списъка и маркиране като прочетена.
 Натиснете бутончето - кошче. Темата ще бъде премахната от списъка и няма да получавате нови известия за отговори в нея докато не проявите отново интерес към темата и не я отворите за четене.
Предвидено е тези опции (маркиране като прочетено и премахване на известията за конкретна тема) да станат директно достъпни от карето с известия.

Здравейте, направих това което се изисква но....."кошчето" липсва. Има камбанка. Включена ли е функцията директно да се спира следенето на темата?

# 4 567
Ако пишеш от мобилната, там няма кошче и я няма тази възможност.

# 4 568
Здравейте, направих това което се изисква но....."кошчето" липсва. Има камбанка. Включена ли е функцията директно да се спира следенето на темата?
Къде виждате камбанката? Не би трябвало да има там такава.
Погледнете тук стъпките:
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 4 569
  • Gorni Bogrov
Geia, във връзка с твърденията, че не получавате известия по имейл, помолих системните администратори да направят справка за изпратените мейли към Вашия адрес, както и за мейлите към потребител cecko05, за да се уверим, че няма проблеми с изпращането. И към двата адреса има изпратени мейли както днес, така и през последните няколко дни.

Днес до обяд към Вас са изпратени успешно 8 мейла от нашия сървър, не са се върнали с грешка и са със status=sent.
През предишните дни също има изпратени писма към Вас.

При мен вчера и днес в пощата си имам по една нова тема и таи тази тема.Други теми за който съм абонирана нямам нищо.

# 4 570
В настройките на известията в профила си сте указали, че желаете известие само за първия непрочетен отговор.
Това означава, че когато има нов отговор в дадена тема, ще получите известие само за първия такъв. Ако не прочетете темата (в сайта, не през мейла), то системата няма да Ви изпраща нови известия дори да има още множество нови отговори в същата тема. Получили сте ново известие за настоящата тема, защото сте влезли и сте я прочели.
Същото важи и за групите.
Може да направите следния опит - размаркирайте полето  "Да се изпращат известия само за първия непрочетен отговор в тема", запазете настройката и проследете ден-два известията, които получавате в пощата си. Имайте предвид, че могат да бъдат голям обем, тъй като системата ще Ви изпраща мейл за всеки нов отговор в тема и всяка нова тема в група, за които сте пожелали известяване.

# 4 571
  • София
Здравейте,
може ли да получа обяснение защо сте изтрили няколко мои поста? Ако е въз основа на някакво правило, може ли да цитирате съответната точка, защото в противен случай излиза, че го правите на база някакви субективни критерии и настроението на модератора. Прочетох правилника Ви и не мога да намеря обяснение.

# 4 572
  • Ямбол
На горния потребител има още спам за премахване от същата тема, която е важна за някои,  а този потребител я пълни с излишен досаден спам.

# 4 573
Изтрих Ваш пост, защото не беше по темата.
Няма никакъв проблем да пуснете ваша тема, в която да публикувате същия въпрос с този линк и да се формира самостоятелна дискусия.

# 4 574
  • София
Напротив, всички постове и препратки с линкове бяха на тема проблеми и промени в образованието. Също така се бях постарала да подбера статии с много голям интерес и многобройни коментари, така че настоявам да ги възстановите под темата. Може да ги възстановите и тук, за да видим кой е прав.
След като прочетох този текст обаче в Правилата на форума в който работите, а именно:
""  Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват постинги по тяхна преценка.
Счита се за меродавна тяхната преценка, а не тази на потребителите. "
силно се съмнявам, че ще го направите.
А може да ми отговорите и публично дали за Вас /като работник на трудов договор, предполагам/ е важно в този форум да има нови потребители, които да не биват гонени с шутове. Дискусията е сериозна, аз съм изгубила поне 15 минути за да намеря статиите и да ги споделя, а вие се подигравате с труда ми.

Общи условия

Активация на акаунт