Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 944
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 115
Your browser sent a request that this server could not understand.
В случая става въпрос за неправилна заявка от страна на браузера, както е описано в съобщението за грешка. Заявка към сървъра, която сървърът не може да "разбере". Това може да се дължи както на някакъв проблем с браузера, така и на проблем с връзката (напр. прекъсвания и достигания до сървъра само на част от пакетите с информация). Тоест това не се дължи на проблем със сайта и е извън нашите компетенции. Може да опитате да изчистите кеша на браузера, да го рестартирате, да проверите дали няма налични ъпдейти за него.

кукумицинка, ще прегледаме темата и ще преценим дали има по-подходяща група за нея. Благодаря!

smileys, няма за какво. Надявам се така да Ви харесва началният пост на темата - само го подредих.
Аз Ви благодаря много за подробната обратна връзка и обяснения и съжалявам за неудобствата.
Моля, ако имате занапред нужда от съдействие при оформянето на темата, не се колебайте да пишете отново. Що се касае до проблема с редакцията на анкета и визуализацията на предварителния преглед, то вече съм адресирала задачите към продуктовия екип.

# 5 116
  • Германия
Благодаря за отговора, Мамма. Не знаех, че този вид грешка е знак, че повредата е "в моя телевизор". Браузерът и лаптопът като цяло ми правят проблеми, та не съм особено изненадана.

# 5 117
 Moбилната версия още не работи като хората. Отделно прозореца, който се отваря да се пише мнение е миниатюрен.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 09:14 от adelinda

# 5 118
  • Испания

smileys, няма за какво. Надявам се така да Ви харесва началният пост на темата - само го подредих.
Аз Ви благодаря много за подробната обратна връзка и обяснения и съжалявам за неудобствата.
Моля, ако имате занапред нужда от съдействие при оформянето на темата, не се колебайте да пишете отново. Що се касае до проблема с редакцията на анкета и визуализацията на предварителния преглед, то вече съм адресирала задачите към продуктовия екип.

О, да! Харесва ми. Точно така ги бях подредила, но при публикуване знаете какво стана. Чудесно би било, ако екипът може да се справи с проблемите.

Още веднъж Ви благодаря от сърце. Лек ден!

# 5 119
  • Mars Hotel
Тази тема е най-актуалната във форума в момента за Берлин, а все още стои 2013 в заглавието. Може ли то да се актуализира?

# 5 120
  • Sofia
Тази тема е най-актуалната във форума в момента за Берлин, а все още стои 2013 в заглавието. Може ли то да се актуализира?
Готово.

...в един момент отказваше да качва снимки

Моля всеки, при когото се появи подобен проблем, да отбележи часа в който това се случва и да пише тук или на ЛС.
Предварително благодаря.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 15:42 от Tatti

# 5 121
  • Mars Hotel
Готово.

Благодаря!

# 5 122
Моля, отпишете ме от тази тема, защото не става през бутона Следене или през моя профил. Благодаря!

# 5 123
  • София
Не успявам да намеря последни публикации, нито собствените ми, нито на други потребители. Има ли ги още?

# 5 124
  • Испания
Здравейте!

Днес се появи следният проблем: при публикуване /както и в предварителния преглед/ на пост и две джифчета в него първото е като снимка, само второто е gif. Часът се вижда в поста.

Пример:

Допълвам: вече и второто е замръзнало.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 23:15 от smileys

# 5 125
Моля, отпишете ме от тази тема, защото не става през бутона Следене или през моя профил. Благодаря!
Получавате известия за тази тема, тъй като сте участник в нея. Ако желаете да спрете известяването за нови отговори при следващото известие отворете страницата Нови отговори, посочете темата и кликнете върху кошчето.

Няма да получавате известия за нови отговори в темата докато не влезете в нея отново.

Не успявам да намеря последни публикации, нито собствените ми, нито на други потребители. Има ли ги още?
В мобилна версия все още не. Скоро ще бъдат довършени профилите там.
В пълната версия са достъпни в профила на всеки потребител.

smileys, анимираните изображения от първите два линка са "живи" и с непрекъсната анимация.
По отношение на емотиконите във втория линк, дали може да укажете откъде сте ги взели.
Това, което намирам, е https://i.pinimg.com/originals/7c/c2/c8/7cc2c86331b5e494be5302fb14e88936.jpg
И за жалост, въпреки че изображението всъщност е анимиран gif, то както е видно и от линка, се "подава" от този сайт като jpg, което е файлов формат, който не поддържа анимация, и затова при качването се съхранява като статично.

# 5 126
  • Испания

smileys, анимираните изображения от първите два линка са "живи" и с непрекъсната анимация.
По отношение на емотиконите във втория линк, дали може да укажете откъде сте ги взели.
Това, което намирам, е https://i.pinimg.com/originals/7c/c2/c8/7cc2c86331b5e494be5302fb14e88936.jpg
И за жалост, въпреки че изображението всъщност е анимиран gif, то както е видно и от линка, се "подава" от този сайт като jpg, което е файлов формат, който не поддържа анимация, и затова при качването се съхранява като статично.

Добро утро!

Емотиконите са от компютъра ми. Изтеглих ги през юли/август, когато минах към новата версия на форума. До вчера нямах никакъв проблем с тях. Използвам ги всеки ден и почти във всеки пост.

Пост от вчера със "замръзнал" емотикон: http://www.bg-mamma.com/?topic=1004606.msg35840564#msg35840564

Пост от онзи ден със същия емотикон: http://www.bg-mamma.com/?topic=1004606.msg35834092#msg35834092

# 5 127
Моля, следете дали ще се прояви пак. Не би трябвало.
Върху вече "замръзналите" обаче за жалост няма да се отрази направената току-що промяна.

# 5 128
Вторият се е размръзнал, мърда си.

# 5 129
На таблета ми в новата версия не се отваря "Скрит текст". Трябваше да премина на старата версия, за да мога да прочета какво е написано там. Също така не се визуализира камбанката. Вижда се само цифрата до нея, но не и самата камбанка. За да видя нови и следени теми трябва да ползвам менюто в ляво.
Таблета ми е Kindle Fire, ако това е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт