Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 283
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 730
  • Куциндрел
Гледам, че обсъждате препоръчаните теми в новата версия.
Да кажа, че те от компютъра и от телефона са различни. От компютъра са теми, които съм посещавала, а от телефона са други.

# 5 731
Аз ги гледам на компютъра и никога, ама никога не съм влизала в тези теми. Дори в сходни на тях не съм влизала.

# 5 732
И аз не съм гледала. Това , че бил персонален алгоритъмът , много ме впечатли. Такава подборка имам , че се разсмях  Joy

# 5 733
  • Куциндрел
Аз ги гледам на компютъра и никога, ама никога не съм влизала в тези теми. Дори в сходни на тях не съм влизала.
При мен от компа - от 8 препоръчани теми, в 6 съм влизала със сигурност от любопитство. За другите две не помня, може и да съм ги посещавала.

# 5 734
В края на страницата, когато чета в тема, ми излизат едни препоръчани теми, а на началната - други.

# 5 735
  • Куциндрел
В края на страницата, когато чета в тема, ми излизат едни препоръчани теми, а на началната - други.
Тези в края на страницата при четене на тема и аз не съм ги посещавала.

# 5 736
Здравейте,
Не мога да изключа известията по тема, в която съм участвала. Бутонът с включване/изключване, показва, че не са включени, но ги получавам.
В настройките в профила ми не е включена нито една отметка за известия.
Четох, какво сте отговаряли на този въпрос на други участници в портала, но не мисля, че зависи от мен.
Само за избрани теми искам да изключа известията.

# 5 737
Здравейте,
Не мога да изключа известията по тема, в която съм участвала. Бутонът с включване/изключване, показва, че не са включени, но ги получавам.
В настройките в профила ми не е включена нито една отметка за известия.
Четох, какво сте отговаряли на този въпрос на други участници в портала, но не мисля, че зависи от мен.
Само за избрани теми искам да изключа известията.
От вас зависи: http://www.bg-mamma.com/?topic=985958.msg35381535#msg35381535

# 5 738
От мобилната версия мога ли да публикувам като Анонимен?

# 5 739
От мобилната версия мога ли да публикувам като Анонимен?
Не

# 5 740
Каква е причината да бъдат премахнати-изтрити предпоследните ми коментари в темата за Лидл?

# 5 741
Спам. Разчистени са и постове на другата потребителка.

# 5 742
Няма как да се съглася, но знам, че да споря с модератори, най-много да се изпотя, съжалявам, просто бях забравила, че когато говориш смислени неща на място в дадена тема, е най-удобно те да бъдат изтривани по личностни преценки, а не по обективни такива тук във форума  Peace

# 5 743
Тези две теми от една и съща потребителка не са ли идентични?
http://old.bg-mamma.com/?topic=1012224.msg36073128#msg36073128
http://old.bg-mamma.com/?topic=1017801

# 5 744
  • Sofia
Може и така да се каже.
Предвид новото място на което потребителя е поставил питането си и леко променената формулировка, се надявам да не я постигне съдбата на първата.

Общи условия

Активация на акаунт