Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 571
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 105
Как и къде се докладва потребител, който изпраща реклами на лични съобщения?

# 6 106
Използвайте "информирай модратор" или пишете лично съобщение на администратор.

# 6 107
Здравейте, при предварителен преглед бъдещата публикация дава един изглед, но реалната изглежда по друг. Забелязах това с опциите "скрий текст" и "италик" при цитати на други потребители - на предварителния преглед функционират, но в реалната публикация не. Пробвах с различни браузъри, но резултатът е един същ. Какво може да се направи, за да може предварителния преглед да дава реалния изглед на бъдещата публикация? Става въпрос за РС, не за мобилна версия.

# 6 108
Та предложението ми е не може ли както има бутон „ПОЛЕЗНО“ и „ЦИТИРАЙ“
Да има и бутон с обратно по смисъл и  значение на „ПОЛЕЗНО“. 
С продуктовия екип са обсъждани възможности за разработване на допълнителни оценки на публикациите, но засега не са конкретизирани точните "оценки". Не мога към момента да потвърдя, че би имало крайно негативна оценка.

lachezarna, известни са налични разминавания между предварителния преглед и изгледа на мнението след публикуване, които ще бъдат отстранени след имплементиране на разработвания нов редактор (формата за публикуване), но в случая, който визирате, става въпрос за объркано форматиране и погрешно поставяне на таговете във Вашата публикация. Целият текст, който желаете да бъде "скрит", трябва да бъде ограден със spoiler. Във Вашата публикация част от цитирания текст, заедно с неговото форматиране, бяха останали извън spoiler-а и дори още в предварителния преглед се забелязваше, че цитатите са разместени. Редактирах мнението Ви и вече изглежда както трябва.

# 6 109
  • Германия
Няма ли начин да се направи търсачката по-удобна и функционална?!
Сега, когато кликна на лупичката, ми се включва директно търсене из целия форум. Не може ли да маркирам, че търся само в настоящата тема или подфорум? И на какъв принцип се търси? Никога не получавам смислени резултати.
Току-що направих опит и написах името на потребителката lachezarna (първото, което ми попадна пред погледа) и единственият резултат беше някакво мнение в тема за прием на ученици от юни миналата година. Т.е. дори мнението на Mamma, което е точно над моето, не се показва.
За новата настолна версия говоря.

# 6 110
Възможно е търсене само в дадена тема или група, разбира се.

1. По подразбиране търсачката търси теми, мнения и потребители в целия форум
2. На първия екран от резултатите дава комбинирани резултати от теми и мнения, съдържащи търсената дума
3. Ако кликнете върху Теми, ще се покажат само теми с тази дума
4. Ако кликнете върху Мнения, ще се покажат само мнения с тази дума
При търсене на Теми и Мнения можете да добавите филтри за - група, автор и дата/период

5. Ако сте стартирали търсенето от тема или група, то във филтрите може да изберете търсене само в текущата група или тема

6. Ако търсите потребители, то кликнете върху Потребители ще се покаже списък с резултати с имена на потребители

# 6 111
  • Германия
Благодаря, Mamma! Не бях видяла филтрите.

Редакция: Току-що опитах функциите в темата "Номинации за най-голяма муня". За тест написах просто думата "муня", защото съм сигурна, че я има доста пъти. Резултат: "Няма намерени резултати."
Ето как изглежда при мен:

Къде греша?

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 15:26 от Илайза

# 6 112
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Здравейте модератори и администратори - имам въпрос - защо се променя пола на профила, без да съм направил промени. Вече няколко пъти установявам, че съм жена - малко се излагаме...

# 6 113
Не грешите. Темата е индексирана, но по някаква причина не и всички мнения. Предала съм на разработчиците да проверят на какво се дължи проблемът - дали е от подаваните данни или работата на самата търсачка (ползваме външна услуга).

Здравейте модератори и администратори - имам въпрос - защо се променя пола на профила, без да съм направил промени. Вече няколко пъти установявам, че съм жена - малко се излагаме...
Здравейте,
Няма повод да се случва това. Това е запис в базата данни, който не може самоволно да се променя. Моля, ако забележите още веднъж подобно несъответствие, направете снимка на екрана и ни уведомете, като укажете и дата/час кога е забелязано това. Може да пишете както тук в темата, така и на имейла, който е видим в профила ми. Благодаря!
П.П. Сега видях, че сте публикувал през старата версия. На старата версия ли сте забелязал това?

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 21:59 от Mamma

# 6 114
Добро утро,

Има ли опция в сайта, чрез която да си отбележа, че комуникацията с даден потребител не ми е приятна и да не го забравя след година, две например. Да излиза до ника му като иконка ( В друг сайт има например да сложиш хиксче на комуникацията си с даден потребител и един вид го зачеркваш, което винаги ти излиза до ника му)
Извинете за дилетанското обяснение, но толкова разбирам от сайтове.

Благодаря предварително за ангажирането на времето ви.

# 6 115
Създадох анкета, в която в последствие се опитах чрез редакция да добавя нов възможен отговор, но след запазването на промените, старите гласове бяха изчезнали и всичко бе на 0! ЗАЩО?

Защо няма (поне аз не видях) опция, която да активира възможност останалите потребители да добавят нови възможни отговори към анкетата?

Наистина сериозно трябва да се замислите върху подобряването на анкетите в този сайт. Положението с тях е трагично!

# 6 116
Или ти пишат на личен за нещо!
Можете да блокирате получаването на лични съобщения, като цяло или за конкретни потребители.

За всички потребители:
Профил -> Настройки -> Лични съобщения -> Отметка на "Блокиране получаването на лични съобщения" -> Запази

Блокиране на избрани потребители:
Профил -> Настройки -> Лични съобщения -> Списък с блокирани потребители -> попълвате ника му -> Търси -> Игнорирай  -> Запази

# 6 117
Искам да си изтрия профила, как става това?

# 6 118
Профилите не се изтриват, получават ранг "отказал се". Ако желаете да се откажете от профила си, пишете ми лично съобщение.

# 6 119
Защо в темата "Да се оплачем" са изтрити мнения на потребители? Постовете са свързане с предходно оплакване и предвид на това, че винаги до сега в темата сме отговаряли на "оплаквачески" постове с други, в които даваме кураж и изразяваме съпричасност, бихте ли ми обяснили кое е по-различното този път, за да се предприемат мерки от ваша страна?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт