За пушенето вкъщи и вредата за пасивните пушачи

• 8 613
  • 117
  •   1
Отговори
Пушите ли вкъщи? Има ли някой около Вас, които Ви натрапва цигарен дим? Как се справяте с пушачите, проветряването на стаята и прочее? Как предпазвате дрехите, косите, лицата си от дима?

# 1
Не.
Мъжът ми ги отказа отдавна, аз пушех до преди 2 г. и половина, но от раждането на детето никога вътре - само на балкона, студ, пек - там. В крайна сметка това си е мое решение, не виждам защо и то да го тровя и него.

# 2
  • София
Отказах ги преди 5 години, бях тежък пушач, по кутия и отгоре всеки ден. Спрях от раз, гордея се със себе си.

За съжаление мъж ми пуши, но и през ум не му минава да го прави вкъщи. Излиза на двора - живеем на първия етаж в малка, уютна кооперация и след 5-6 стъпала е там. Дворът ни е заграден, с пейка и масичка.

Когато ни идват гости пушачи, излизат всички заедно. Никой не се оплаква..интелигентни хора са, повечето също имат деца, и не пушат в домовете си.

# 3
  • София
Никой не ми натрапва дим. Стараех се и аз да не го правя, докато пушех.

# 4
Има ли още някой, който да пуши вкъщи?  newsm78

# 5
ММ пуши.

Браво на всички, които се съобразяват, радвам се на такива хора като Вас   bouquet

# 6
От време на време пушим под абсорбатора.

# 7
  • София
Ти пък. Ей сега ще влети някой такъв и ще врекне, че вреда от пасивното пушене н-я-м-а. И че всичко е долна пропаганда, толкова реална, колкото повишаване нивото на водата в Световния океан  Crossing Arms  Laughing

# 8
Ти пък. Ей сега ще влети някой такъв и ще врекне, че вреда от пасивното пушене н-я-м-а. И че всичко е долна пропаганда, толкова реална, колкото повишаване нивото на водата в Световния океан  Crossing Arms  Laughing

Това очаквам наистина всеки момент да се случи  ooooh!

# 9
  • Пловдив
ССФ никога не пуши в къщи, в колата си и при децата си  Mr. Green

В нашата къща сме само непушачи. Наистина се радвам за това.

# 10

В нашата къща сме само непушачи. Наистина се радвам за това.

И с основание!

# 11

Има и пушещи, но не всеки смее да се разпише  Laughing

# 12
  • Пловдив

Има и пушещи, но не всеки смее да се разпише  Laughing

Тъй де ...  Laughing

# 13
Нито аз, нито ММ пуши. В къщи съответно ако дойде някой върл пушач, бива изгонен на балкона да кади. За съжаление майка ми пуши по кутия на ден и когато ходя на гости си ми мирише. Мръщя се ако запали пред мен и махам с ръце да не отива смрадта в носа ми. Не ги отказа и това си е.

# 14
Имам доста познати пушачи, обаче не познавам нито един, който да НЕ си пуши вкъщи. Докато бяхме пушачи с мъжа ми, не бяхме изключение. Вероятно затова проявявам разбиране и ако дойде пушач, и през ум не ми минава да го гоня по балкони. Факт е, че вече усещам миризмата по косата и дрехите си, но - душ, пералня, проветряване, има си начини да се справиш. Не бих казала, че ми е драма. За вредата от пасивното пушене не се замислям особено. Има я, разбира се, но в този смисъл и вредата от ходенето по софийските улици вероятно е не по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт