За пушенето вкъщи и вредата за пасивните пушачи

• 8 614
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А на теб????

# 31
  • Варна

Ако визираш мен,аз проблеми нямам,не и до толкова,че да пускам тема в БГ Мама!

# 32
След като се роди първото ни дете, спряхме да пушим вкъщи. Аз отказах цигарите преди 8 години, а мъжът ми преди 5 месеца. Рядко ни идват пушачи на гости и тогава пушат на балкона или на двора.

# 33
  • София
Вече имате по един ореол на главата,пуша,ужас,даже два ужаса,щото пуша в дневната,още по-голям ужас,мъжа ми не пуши,но аз го опУшвам,три ужаса,щото като ми дойдат гости-пушачи,пУшат в къщи,това ли ви е най-големия проблем????
Joy Два пъти прочетох оТпУшвам и седя и се чудя какво иска да каже главната героиня.

# 34
  • Варна
Вече имате по един ореол на главата,пуша,ужас,даже два ужаса,щото пуша в дневната,още по-голям ужас,мъжа ми не пуши,но аз го опУшвам,три ужаса,щото като ми дойдат гости-пушачи,пУшат в къщи,това ли ви е най-големия проблем????
Joy Два пъти прочетох оТпУшвам и седя и се чудя какво иска да каже главната героиня.

Бъзикам се,радвам се,че ти е смешно Mr. Green

# 35
  • Варна
В момента аз пуша, мъжът ми не.
Но никога не е подлежало на коментар дали да се пуши у дома или не. Само на въздух-на тераса. И гостите пушачи така сме ги научили.
Понеже у дома не се пуши, аз също не пуша вътре, когато сме на гости. Ако сме на гости в непушачи даже въобще не пуша.

# 36
  • София
Стейси, ако ги откажеш, ще се почувстваш много, много по-добре. От опит казвам  Hug  Peace

естела, аз на себе си се смея, че чета като първолак понякога. Мир!

# 37
  • Варна
Стейси, ако ги откажеш, ще се почувстваш много, много по-добре. От опит казвам  Hug  Peace
Таис, поставила съм си за цел на есен да ги спирам.  Confused
Въпреки, че идея си нямам дали ще мога.
Колкото съм пушила, стига вече, ама...

Моят мъж ги отказа от Новата година, а и преди това ги е спирал за по 3-4-5 години. И въобще няма проблем с това. Казва, спира и не пуши, а и твърди, че не му се пуши, докато ги е спрял.

# 38
  • София
Ще успееш, момиче! Щом аз съм ги отказала, след толкова години усилено пушене, значи всеки може. На мен пороците ми се лепят като мухи на лайно, с извинение  Laughing

Когато решиш, съм насреща за подкрепа, всякаква.

Сори за офтопика.

# 39
Според мен наргилето не мирише гадно, дори има много приятни аромари. Много задушна става стаята, но не е проблем това.
Аз на проветриво ще го пуша, още тези дни ще пообиколя насам-натам в търсене. Благодаря за споделеното!
А, и така повече ще си усещам парфюмите Heart Eyes , щом по-малко мирише, че даже приятно  Heart Eyes Joy

# 40
Преди девет години и половина с мъжа ми спряхме цигарите. До тогава си пушехме вътре в апартамента. Сега, понякога, като ни дойдат гости, пушат на прозореца в кухнята. Иначе майка ми е върл пушач. Не харесвам как мирише детето като ходи при нея. Не обичам и да ходя в заведения, в които се пуши - особено се дразня, когато пише НЕПУШАЧИ или "заведение без цигарен дим", а вътре насложени пепелници и някой ми дими.

# 41
  • Варна
Когато решиш, съм насреща за подкрепа, всякаква.

Hug
Ще опитвам.  Twisted Evil

# 42
Естела, никого не карам да приема темата лично, питам нещо, очаквам отговори, ааа!  newsm78

Ензим, за наргилето, то има различни вкусове, с плодове, с шоколад, карамел и всякакви други. Ти колко често искаш да се пали?   bouquet

# 43
Всеки ден, става ли? Сутрин изпушваме по сто цигари с кафето, като решим да пийнем вечер чат-пат - също..  Затова съм се замислила  Thinking

# 44
  • Варна
Естела, никого не карам да приема темата лично, питам нещо, очаквам отговори, ааа!  newsm78

Оооо,само не ми се карай,пиша си мнението,какъв е проблема или е забранено за пушачи???

Общи условия

Активация на акаунт