За пушенето вкъщи и вредата за пасивните пушачи

• 8 618
  • 117
  •   1
Отговори
# 15
Не знам, аз преди да имам дете не съм се замисляла, но дори за мен самата ми беше безумно да пуша вътре след като се роди. Така че за гост не бих допуснала. Когато ходех в дом, в който не се пуши, дори да ми предлагаха пепелник не пушех вътре, а пък ако има и деца - съвсем абсурд.
Ако някой ми се обиди заради това, че не съм му дала да ми одими детето, хич и няма да съжалявам, че няма да се виждаме вече  Laughing

# 16
Аз пуша на балкона, мъжът ми също.
Косата ми мирише на цигари, но това допълва добре ароматите, които обичам - Опиум, Коко, все смолисти в базата hahaha  hahaha

# 17
  • София
Опиум е най-любимият ми парфюм на всички времена, и определено сега когато не пуша го усещам много по-добре от преди, когато смърдях на Лъки и Честърфийлд (дори и след душ).

Радвам се, че нямам общи познати с Vapor  Sunglasses

# 18
Вече не пуша от близо пет години. От раз ги спрях и съм много горда със себе си. Но докато пушех се е случвало да паля вкъщи. В кухнята най-често но и в хола се е случвало. Но сега у дома никой не пуши. Станала съм много нетолерантна към цигарения дим и не го искам в дома си. Приятелите пушачи, които ни идват на гости пушат на терасата. Никой не се е разсърдил заради това.

# 19
  • На топло
Вкъщи не се пуши ! Мъжът ми ги отказа преди години от раз и никога не е палил. Аз мога да запаля една цигара от време на време, но никога когато съм на гости, дори да има пушещи, не ми е приятно. Само някъде на чист въздух.
Сега като се сетя, през 80те години пепелник в хола беше нещо напълно естествено. Добре, че родителите ми никога не са пушили.

# 20
  • София
И аз, и приятеля ми пушим в къщи. Но когато ходим на гости, на място, където има малко дете, не, категорично. Повечето ни приятели са пушачи, така че нямаме проблем със съобразяването, но когато съм с хора, които не пушат, имам една такава групичка приятелки, пуша навън.

# 21
Не пушим, в близкото ни обкръжение също никой не пуши, не посещаваме места, на които се пуши. Ако имаме на гости пушач, той пуши навън в градината. Няма изключения.

# 22
Никога не съм пушила, съпругът ми също. У дома няма вариант някой да запали. Обаче не мога да спра съседите под нас да пушат в тоалетната.

# 23
  • На топло
Има разни селяни, които пушат на стълбите във входа, за да не си цапат терасите  Sick
В някои входове се носи ужасна миризма цигари, манджи, кисело зеле и още екзотики.

# 24
  • Пловдив
Като стана въпрос за стълбищата се сетих и за асансьорите - много мразя като вляза и някой да е пушил вътре. Дори толкова често се правеше, че някой беше залепил табела "Не пушете в асансьора". И естествено пушачите зачертаха "не"-то.

# 25
Преди да се родят децата пушехме вкъщи. То нямаше начин, особено когато организирахме разни събирания. Нямахме нито балкон, нито градина, но пък това ни служеше за идеално извинение да си пушим вътре. Сега с деца просто е абсурдно да пушим вътре. Като ги сложим по леглата и палим по 2-3 цигари под абсорбатора или на терасата. Не сме страстни пушачи, но с чаша вино много ни се услаждат.

# 26
  • София
Като стана въпрос за стълбищата се сетих и за асансьорите - много мразя като вляза и някой да е пушил вътре. Дори толкова често се правеше, че някой беше залепил табела "Не пушете в асансьора". И естествено пушачите зачертаха "не"-то.

Това дори когато бях заклет пушач ми беше  Sick

# 27
Аз съм се замислила за наргиле Thinking Някой може ли да сподели опит?

# 28
Според мен наргилето не мирише гадно, дори има много приятни аромари. Много задушна става стаята, но не е проблем това.

# 29
  • Варна
Вече имате по един ореол на главата,пуша,ужас,даже два ужаса,щото пуша в дневната,още по-голям ужас,мъжа ми не пуши,но аз го опУшвам,три ужаса,щото като ми дойдат гости-пушачи,пУшат в къщи,това ли ви е най-големия проблем????

Общи условия

Активация на акаунт