Математически турнири - 33

• 106 158
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Сканирах за втори клас и си поиграх с пейнт да махна драсканиците на детето Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/896/8158896f.jpg
Може ли някой да каже, как се описва "подробно" последната задача? Ще си задам въпроса и в другата тема, за да не разводнявам тази.

# 16
На мен също ми е много интересно колко трябва да са описаните варианти на последната задача. Предполагам, че от нея идва малката разлика в точките на първите 15-тина деца.

# 17
А към по-запознатите въпрос, защо според вас бавят официалното обявяване на резултатите?

Тъй като съм от по-запознатите, да взема да отговоря - резултатите не са качени онлайн не заради приумица на организатори или такава на СМГ, а заради абсурдни майки на хлапета във възраст, неподходяща за национални състезания!
Заради простотиите им страдат редица състезатели от провинцията, които не можеха да си проверят резултатите до тази сутрин.
Наистина противно стана участието тук Sad

И снимка с телефон ще свърши работа, стига да се четат условията.
Задачите са качени от няколко часа, бях забравил да дам линк Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 20:56 от kodbg

# 18

kodbg, може ли по-директно, нищо не можах да разбера

# 19
благодаря ви за задачите   bouquet

# 20
анирам, аз пък разбрах - явно има родители, които не искат резултатите на децата им да са публични  newsm78 , направо си е за троен  doh

# 21
анирам, аз пък разбрах - явно има родители, които не искат резултатите на децата им да са публични  newsm78 , направо си е за троен  doh

Аха, не предполагах, че може да има такива хора. С участието си в състезанието , не разрешаваш ли автоматично участие в официалното класиране.
Резултатите на вратата на СМГ, с всички деца ли са?
И какво ще правят родителите, с вече снимани и публикувани резултати в нета, след като не искат да бъдат публични?

# 22
  • най-шареното място
На стената на сграда пак са публични, макар и не за цял свят.
По-скоро, вероятно, проблемът е в желание за контакт с комисията след виждането им.
Наистина деца пътували по 300-500км в едната посока са чакали до тази сутрин.

# 23
  • София
Значи още 1 причина, за да няма толкова много и сериозни състезания за малките.

# 24
  • гр.Варна
Сканирах за втори клас и си поиграх с пейнт да махна драсканиците на детето Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/896/8158896f.jpg
Може ли някой да каже, как се описва "подробно" последната задача? Ще си задам въпроса и в другата тема, за да не разводнявам тази.

ще се пробваме

# 25
Значи още 1 причина, за да няма толкова много и сериозни състезания за малките.
Защо? Нима не може някоя майка на 7-мокласник да има претенции за анонимност? Какво общо има това със състезанието за кои класове е? Сигурно защото съм родител на "дребосък", но наистина връзка не виждам. Наясно съм и че до 4-ти, 5-ти клас не е ясно дали детето ще бъде математик и състезател, но все пак не виждам нищо лошо да ходи и да свиква със състезанията, ако това му доставя удоволствие.

# 26
  • най-шареното място
Разбира се, че всичко е възможно. Въпросът е допустимо ли е според организаторите.
Обикновено е ясно кой е на 1,2,3, и 103 място маратони, първенства и шампионати /спортни/.
Няма разлика. Състезание без публични резултати може да има ако участвниците са запитани /ЧХ е така/, но това е реверанс към участниците, а не практика /и пак има класиране/. Има го преповтаряно в предната тема.

# 27
Да не ходят децата им по състезания, като не искат да се оповестяват резултатите им публично.

# 28
  • София
Да не ходят децата им по състезания, като не искат да се оповестяват резултатите им публично.
Peace

# 29
  • Варна
Аз друго не мога да разбера .Как организаторите на състезанията от такъв ранг се поддават на родителски искания ?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт