Математически турнири - 33

• 106 301
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И моят син каза, че били " страшно лесни" задачите за 3-ти клас.
За таксите-4лв е таксата на организаторите, останалата част е по преценка на училището и за самото училище.

# 526
  • Варна
Четох за "Материка", че участниците плащат само таксата, която се превежда на организаторите и при тях е 5 лв. Останалата част от таксата е разходи по провеждането и проверяването на работите, която се поема от "Материка". Така че вероятно всеки организатор на местно ниво решава колко да е таксата и каква част от нея може да поеме.

# 527
За "страшно лесните" задачи, очаква "страшно ниски" резултати после ..милия мой вечно нещо не е допрочел или прехвърлил отговорите  Mr. Green

# 528
За "страшно лесните" задачи, очаква "страшно ниски" резултати после ..милия мой вечно нещо не е допрочел или прехвърлил отговорите  Mr. Green
+1  Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 14:24 от *paper cake*

# 529
Дали ще има възможност да се видят работите от ''Хитър Петър'',и моето има грешно пренесени отговори,но все пак ме човърка да видя какво е сътворил.''Математика без граници'' в училище е утре,4 лв.беше таксата при нас.

# 530
  • София
Моля за информация къде ще се провежда Математика без граници тази събота Praynig
Мислех да го водя в Детската академия за наука в Лозенец, но там всички места са заети вече.

Мисля че се провежда и в 125-то училище, но не съм сигурна. Най-добре се обадете по телефона и проверете

Не, там беше в понеделник

# 531
Коте, при нас училището поема част от таксата за МБГ.  Правят го и за други състезания, на които училището е домакин, естествено само за техните ученици е намалението.
За недочитането на условия мога цял роман да напиша. Ако в задачата има момичета или момчета е въпрос на абсолютна случайност какво ще прочете и ако не улучи правилното, става мазало. По същия начин може да е написано 5 и той да си решава с 10, примерно и да е готов да се закълне, че пише 10 в условието.

# 532
Моля за информация къде ще се провежда Математика без граници тази събота Praynig
Мислех да го водя в Детската академия за наука в Лозенец, но там всички места са заети вече.
Мисля че се провежда и в 125-то училище, но не съм сигурна. Най-добре се обадете по телефона и проверете
Не, там беше в понеделник

Благодаря за отговорите.
Записах го за утре от 16ч в Академията.

# 533
Синът ми е 2 клас и за първи път ще участва в математическо състезание-черноризец храбър
Ако може малко помощ- листове за чернова детето ли носи,по листа с условията може ли да се пише,по листа с отговорите името на учител и подпис задължителни ли са newsm78
Освен молив и химикал нещо друго носи ли се

# 534
  • най-шареното място
Мисля, че книжката остава за детето - та да, може да пише.
Стандартно и линия. и гума плюс лична карта.
За учител и подпис не бях чувала преди да прочета въпроса.
Но има да отбележи съгласен ли е резултатът му да бъде оповестен онлайн.
Хубаво е да го коментирате за да не се изненада/обърка.

# 535
  • у дома
Къде им е бил умът да им ги дадат?!
Скрит текст:
Леле, сега да не ти пишат с искане за условията наборите от половината страна...

Аз ги нямам,но познати деца ми казаха ,даже са си ги снимали условията с телефоните преди да им разрешат да си ги изнесат  Twisted Evil

# 536
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Къде им е бил умът да им ги дадат?!
Скрит текст:
Леле, сега да не ти пишат с искане за условията наборите от половината страна...

Аз ги нямам,но познати деца ми казаха ,даже са си ги снимали условията с телефоните преди да им разрешат да си ги изнесат  Twisted Evil

Това е дефектът на състезанието, трябва да се помисли едновременно в един ден да се прави навсякъде. Тези кръгове не са маловажни за крайното класиране, защото се вземат двата най-добри резултата и се прибавят към резултата от финалния кръг. Първите трима за всеки клас получават купи накрая за комплексен победител.Жалко, ако са изнесени задачите!!!!

# 537
Мисля, че книжката остава за детето - та да, може да пише.
Стандартно и линия. и гума плюс лична карта.
За учител и подпис не бях чувала преди да прочета въпроса.
Но има да отбележи съгласен ли е резултатът му да бъде оповестен онлайн.
Хубаво е да го коментирате за да не се изненада/обърка.
благодаря за напътствията
надявам се да се справи  Simple Smile

# 538
Защо МБГ се провежда на различни дати? В 125-то вече мина.
Ако задачите са същите, то те вече се знаят за тази събота от по-предприемчивите...а доколкото знам има втори и трети кръг.
Ако ще е така и за СМТ, който влиза и в рейтинга за СМГ , си е направо кретенщина..

# 539
  • Варна
Днес мина при нас .Всичко им е било прибрано!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт