СЕДМИ КЛАС -тема 68

• 81 138
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 395
Приети сме в Хуманитарната гимназия с АЕ в Пловдив.Дилемата е дали да участваме за II класиране-в ЕГ"Иван Вазов"с Итл.Е. или с Фр.Е.
Не знам какво е нивото на преподаване там и дали си заслужава да рискувам А.Е.Освен това и балът ни не знам дали ще стигне.

Личното ми мнение- опитайте с ИтЕ за " Иван Вазов", но при условие, че детето иска да го учи. Иначе ще излезе без какъвто и да е език. Руският там няма да научи. Моя ученичка е приета в ГХП с английски с бал 33.233 мисля, че беше точно.... Rolling Eyes  За ИтЕ балът й е 32.086, казах й, че най-вероятно ще влезе на ІІ-ро, но тя се отказа, не искала ИтЕ и днес се записва в ГХП с английски. Поговорете си и премислете добре. Аз бих избрала училището, но вие си знаете....

# 1 396
  • Варна
Е сега ме хвърли в размисъл. Laughing Руса баш не съм, светла, кестенява, ако има такова чудо. Няма значение.Simple Smile 
Радвам се, че свърши това приключение наречено ' седми клас'. Оправям багажа и утре хващаме пътя.

сто процента съм те видяла.

# 1 397
  • София,
И ние сме записани  НТБГ БАНКОВО ДЕЛО С немски. 210 лв.за униформа, даже направо си я взехме, там на място имаше готови, мерите и направи си взехме. Младежа изглежда много добре в униформата.
А за отпусното изобщо не ни върнаха, дадоха ни бележката за старото училище, и ни казаха отпусното да го занесем на 15 септември, заедно с един личен картон по техен образец, попълнен от личния лекар.
Организацията беше на ниво час и нещо ни отне с мерене и взимането на униформата.Извадихме късмет, запознахме се и с класната именно тя го записа, като разбра в коя паралелка е и веднага ни се представи.
А за записването в едно училище и местене после в Туес евентуално е възможно.  Днес там  трябва да излязат резултатите от второ класиране.

# 1 398
  • sf
200 кинта униформа  #Crazy  е лудост ми се вижда, божее

# 1 399
  • Пловдив
Приети сме в Хуманитарната гимназия с АЕ в Пловдив.Дилемата е дали да участваме за II класиране-в ЕГ"Иван Вазов"с Итл.Е. или с Фр.Е.
Не знам какво е нивото на преподаване там и дали си заслужава да рискувам А.Е.Освен това и балът ни не знам дали ще стигне.

Личното ми мнение- опитайте с ИтЕ за " Иван Вазов", но при условие, че детето иска да го учи. Иначе ще излезе без какъвто и да е език. Руският там няма да научи. Моя ученичка е приета в ГХП с английски с бал 33.233 мисля, че беше точно.... Rolling Eyes  За ИтЕ балът й е 32.086, казах й, че най-вероятно ще влезе на ІІ-ро, но тя се отказа, не искала ИтЕ и днес се записва в ГХП с английски. Поговорете си и премислете добре. Аз бих избрала училището, но вие си знаете....

Ън, аз оставам с впечатление, че детето на kup 74 е прието с английски език в ГХП.

# 1 400
Да приети сме с английски език в ГХП. Аз, затова попитах дали си заслужава  да рискувам с езика.

# 1 401
Записани в СМГ  - беше спокойно, организирано и с усмихнати служители.
Два пъти ходих до старото ни училище и ще се наложи да потретя в понеделник   Mr. Green

naniika, успех на второ класиране, чакаме ви при нас   Hug

# 1 402
# 1 403
  • ГОре на черешата...
Следобед се записахме - много бързо, на място попълнихме заявление + молби за двата сипа/които както разбирам са задължителни/ - биология и химия. Паралелката е най-силната, в смисъл с най-висок минимален бал и всички деца са приети по първо желание, не вярвам да има незаписали се. 6 момчета и 20 момичета  Crazy - младежът веднага пресметна - по 3,5 момичета на момче - а до вчера мразеше момичетата  hahaha Учителите, които записваха , бяха млади и приветливи, отговориха на въпросите ми - свързани най-вече с началния час на учебните занятия - първия срок ще са втора смяна, ще трябва да свиква, досега не е учил на смени. Учебници изрично казаха да не се купуват предварително, въпреки, че ще качат списък на сайта. Пожелаха му весела ваканция и напомниха, че все пак ги чакат входни нива. минахме двата възможни маршрута до автобусните спирки - единия - около 100-тина стъпала/100 м по права линия/, другия - 200 м  Whistling, автобуси общо-взето има на 15 мин. През лятото ще направим няколко тренировки, че е малко отвеян и така...
Това е. Рапорт даден. Май е време да отдъхнем Grinning.

# 1 404
  • Sofia, Bulgaria
Записани в СМГ  - беше спокойно, организирано и с усмихнати служители.
Два пъти ходих до старото ни училище и ще се наложи да потретя в понеделник   Mr. Green

naniika, успех на второ класиране, чакаме ви при нас   Hug

Привет !!! И ние вече сме в отбора. Записахме се днес в СМГ с АЕ. Свърши се. Сега е време за отдих и заслужена почивка.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ НА ВТОРО КЛАСИРАНЕ !!!!!

# 1 405
В ЕГ "Пловдив" как се подбират децата, на които ще се предостави възможност за подготовка за олимпиадите по чужд език?

# 1 406
  • Пловдив
Да приети сме с английски език в ГХП. Аз, затова попитах дали си заслужава  да рискувам с езика.

Аз съм силно пристрастна към ГХП, защото там съм завършила преди 16 години. Доста промени има за тези години в учителския състав. По английски език само Даниела Русева като че ли е останала от времето, когато учех аз. С една от колежките там сме съученички, а друга вървеше във випуска след нас.

# 1 407
  • out of space
Заявихме се днес в СГСАГ и съм леко стресирана. Влизаме във фоайето, две момчета вървят пред нас, изведнъж някакъв трети ни подминава с 200 и забива брутален шамар на едното момче.  Shocked
После пък вътре ни прие зам.директорката, първата й работа беше да направи забележка на Гери, че дъвче дъвка и я накара да я хвърли в коша.  Laughing
Ега ти посрещането!  Laughing

# 1 408
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Аз съм силно пристрастна към ГХП, защото там съм завършила преди 16 години. Доста промени има за тези години в учителския състав. По английски език само Даниела Русева като че ли е останала от времето, когато учех аз. С една от колежките там сме съученички, а друга вървеше във випуска след нас.
Аз съм много доволна, че направихме този избор за ГХП. Сега вече започнах от тук от там и много много добри отзиви да чувам. Смятам че това е идеалното място за моето дете. Просто някак си много подхожда на темперамента й.
Ние вече разпускаме. Днес освен, че се записахме и направих резервация за лятната ни почивка. Наистина ума ми се освободи от всякакви напрягащи мозъка ми мисли.  Hug

# 1 409
Заявихме се днес в СГСАГ и съм леко стресирана. Влизаме във фоайето, две момчета вървят пред нас, изведнъж някакъв трети ни подминава с 200 и забива брутален шамар на едното момче.  Shocked
После пък вътре ни прие зам.директорката, първата й работа беше да направи забележка на Гери, че дъвче дъвка и я накара да я хвърли в коша.  Laughing
Ега ти посрещането!  Laughing

Ние също писахме СГСАГ в нашите желания и ходихме да го видим. И на нас нещо не ни харесаха най-общите първи впечатления

Общи условия

Активация на акаунт