Астрология - 8 тема

• 27 875
  • 537
  •   1
Отговори
# 180
А какви са показателите, които гледате за раждане на дете?
Гледам солар - Юпитер в 4,5 или 1 дом
Луна в 5 или 8 дом
Луна съвпад Венера
поглеждам и за съвпади с У5
както и къде се соларните спрямо наталните домове

иначе на трназити неще не ми стигат силите явно, заото все не ога да нацеля приятелките си, но поглеждам Марс къде е и какви аспекти прави за секцио, както и Луната и Плутон. евентуално гледам и Сатурн и Уран какво аспекти правят
И аз по солара се ориентирам, само че включвам и 7-ми дом.

# 181
добавям Юпитер съвпад с У5 по транзити

# 182
  • в 1001-та нощ
От както установих, че в годината на раждане на първото ми дете прогресивна Венера е минала над наталното ми Слънце - винаги гледам и прогресиите Simple Smile

# 183
Miss Angel, какво гледаш в 7 дом?
не съм забелязала активност по него...

алена, забравих ги прогресиите. и при мен има индикации там. със сина ми забременях при съвпад Луна с У5 и родих про съвпад на Луна с дсц. лошото е, че занапред съвпади няма, явно ще разчитам на аспекти и на това, че луната ще ми се мота из 8 дом Simple Smile

# 184
  • в 1001-та нощ
Аз: 21.12.1988г.  час 17:45ч. град Бургас
Той: 13.05.1988г. 05:30ч. Град Търговище
  bouquet

Въпросът беше дали при твоето раждане Слънцето е било в Стреелц или в Козирог, е - Козирог - 0 градуса и една минута  Peace

Аз да попитам - какво в една карта показва, че лицето ще се занимава с астрология  Rolling Eyes Или, че има дадености  Blush

# 185
Аз: 21.12.1988г.  час 17:45ч. град Бургас
  bouquet

Въпросът беше дали при твоето раждане Слънцето е било в Стреелц или в Козирог, е - Козирог - 0 градуса и една минута  Peace

Аз да попитам - какво в една карта показва, че лицето ще се занимава с астрология  Rolling Eyes Или, че има дадености  Blush

# 186
Планети във Водолей, силен Уран - или на асцендента, или в 10-ти или 2-ри дом, асцендент Водолей.

# 187
  • в 1001-та нощ
...

алена, забравих ги прогресиите. и при мен има индикации там. със сина ми забременях при съвпад Луна с У5 и родих про съвпад на Луна с дсц. лошото е, че занапред съвпади няма, явно ще разчитам на аспекти и на това, че луната ще ми се мота из 8 дом Simple Smile

Хммммм, ти си забравила, но аз не съм  Peace

Говорихме за новолунието през ноември - ще бъде в Скоприон, за теб в 5 дом и в широк съвпад с натални Венера и Уран  Blush и тригон с Асцендента  Blush

# 188
Например ако при солара имам Слънце съвпад Меркурий и Венера в пети дом, като меркурий управлява 4-ти и 7-ми домове, а юпитер е съвпад северен лунен възел в 7-ми дом. Според мен това също са индикации за бебе.  Simple Smile (соларът е на моя приятелка)

# 189
Планети във Водолей, силен Уран - или на асцендента, или в 10-ти или 2-ри дом, асцендент Водолей.
+ съвпад на слънце и уран. Трябва да погледна аз при какви аспекти съм забременяла, и двете деца станаха от раз, когато решихме.

# 190
  • в 1001-та нощ
Аз не съм си гледала солара  Rolling Eyes Ето ми нова занимавка сега  newsm03

Гледате го и предвиждате - каква ще е годината ли  Rolling Eyes

Това вероятно се отнася за моя въпрос - какво в картата показва, че лицето има данни да се занимава с астрология  Rolling Eyes

При мен Уран е в 8 дом, в скорпион  Rolling Eyes Може би 8 дом и Скорпион му дават такава посока Simple Smile

Повече се надържам на Нептун в Стрелец и в 9 дом, прави огнен голям тригон - с Юпитер от 1 дом в Овен и Луната в Лъв  Peace

# 191
Аз: 21.12.1988г.  час 17:45ч. град Бургас
  bouquet

Извинявам се за може би глупавите въпроси, но това което сте написали означава, че съм зодия Козирог?

# 192
Alenka, на моята програма единствения мажорен аспект, който прави Уран е квадратура към Сатурн. На коя програма работиш? Аз използвам Астро и гарантирам за достоверност, сравнявала съм я с карти направени на професионални програми. Имаш много показатели за психология - асцендент риби, венера в скорпион и  в осми дом, северен лунен възел в скорпион и в осми дом, за интереса към астрологията и мен ме изуми с тази карта.  newsm78

# 193
  • София
Alenka, на моята програма единствения мажорен аспект, който прави Уран е квадратура към Сатурн. На коя програма работиш? Аз използвам Астро и гарантирам за достоверност, сравнявала съм я с карти направени на професионални програми. Имаш много показатели за психология - асцендент риби, венера в скорпион и  в осми дом, северен лунен възел в скорпион и в осми дом, за интереса към астрологията и мен ме изуми с тази карта.  newsm78
А мен какво ме запали така по астрологията - 29.6.1984, 21.30 в София?

# 194
  • в 1001-та нощ
Ludichka  Hug да  Blush Казано жаргонно - зодия Козирог Peace

Картинката е от ZET 9 Lite - мисля, че е руски софтуер  Blush

Психологията ми е много интересна или каква е причината хората да реагират по един или друг начин Simple Smile Кое ги мотивира или възпира Simple Smile

Темата за взаимоотношенията също Simple Smile

Хм, всъщност - прогресивното ми Слънце е на първите градуси на Водолей  - може би то ме е тикнало в астро посока  Mr. Green

Също и прогресивен Меркурий Simple Smile Но той по-скоро има други намерения, като управител на 3 и 7 дом Hug Ще ми се повечко свобода  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт