Астрология - 8 тема

• 27 875
  • 537
  •   1
Отговори
# 150
Грийн, всеки има различни критерии и стандарти, по твоите само Гали е зърното, а останалите астролози плявата, защото до колкото знам, само тя практикува индийската астрология. Помня, че преди време, в Алл.бг имаше сблъсък/конфликт с другите профита и тя отказа да пише известно време там, с това, че не я разбират.
Преди време, си мислех да видя нейната гледна точка за моята карта, разглеждах и страницата и в началото имаше снимка и картата и. На края отдолу под картата си беше написала: " Гледайте, цъкайте  и т.н......" това много ме издразни и отблъсна, супер самонадеяно, арогантно дори ми прозвуча, сякаш тя е над останалите, после видях, че има и слънце в Рак, и това тотално ме отказа, че не е моят човек. Сега и разглеждах страницата, няма я снимката и е направила доста промени, в положителен аспект, няма го и този текст, но аз си го знам, чела съм го и няма как да я харесам. Иначе това е много добро, ако беше преди няколко години в първата страница, щеше да ме впечатли:
"Като астролог подхождам от ситуацията на обективния наблюдател. Не си слагам ограничения, породени от собственото ми взаимодействие с човека, чийто хороскоп разглеждам.  Не поставям етикети "добро", "лошо", "правилно" и "неправилно". За конкретния човек има конкретно "правилно", което за обществото, за мен или за някой друг може да е лошо и неправилно. В Индия съществува термин дхарма. Означава "онова, за което си призван". И щом някой се е родил, щом съществува, то той има своето място в целия пъзел, наречен земен свят. "
Това, относно Гали.

Оксана, не знаех, че не пише в мрежите, просто като я видя по ТВ и имам усещането, че тази жена се мъчи с астрологичните анализи. Тя би казала, например, сега Сатурн се връща за последно в Ск, това било еди какво си, а не да изкоментира цялата картинка. Просто не е моят човек, моята ясновидка би казала, разминаване на полетата. Виждала съм я на живо, мила жена ми изглежда, но астрология да коментира не я издържам, скучна ми е, нищо ново не научавам.

Относно А. Вотей, снощи като се рових в Алл.бг се сетих как започнах да го чета. След като февруари 2006г. Вотей ми направи картата, ми каза че имам потенциал и да уча сериозно астрология. Аз си четях само някакви книжки.

# 151
Да си довърша за Алл.бг, открих сайта, след срещата ми с Вотей, и видях, че пишат профита, тогава бяха много активни. Четях всеки ден, когато имах време. Реших да си избера и харесам един от тях и да питам обучава ли ученици, за да уча при него. Предпочитах жена, мъжете ми се сториха малко сухи. Четох, четох и си избрах един човек. Писах му, че имам хороскоп от астролог, че съм много доволна, че той ме е посъветвал да уча сериозно астрологията, но не мога да уча при него. Харесала съм постовете във форума, преподава ли на ученици, мога ли да уча при него. Получих отговор, че няма ученици в момента но ме питаше кой е астролога събудил интереса ми. Отвърнах и А. Вотей и съм много доволна. Каква беше изненадата ми, когато се оказа, че човекът зад ника беше самата А. Вотей, аз не го знаех това. Просто пак си я бях харесала и избрала, без да знам. Определено тя е моят астролог. Близнаците са ми карма и съдба, отделно имам ЮЛВ  и ДСЦ там.

# 152
Пропуснах да напиша, че от Сатурн нямам забележки, дори съм доволна много. Писах, писах, и малката натисна нещо и се изтри, и вече се обърках какво написах сега и какво преди.

# 153
Не знам защо разводняваш темата - има отделна за това кой какъв астролог е, какво конкретно е прогнозирал и т.н. Харесвам Гали, така както харесвам и още няколко други астролози (мъже са  Laughing).   Радвам се, че си следила форума на алл.бг. Аз мога да ти кажа, че съм участвала активно  във всички съществуващи и вече не съществуващи астрологични форума. Всъщност най-добрия и професионален не беше този в алл.бг, а в астрогалакси. Навремето имаше разни спорове  и Гали спря да пише в алл, защото така наречените  "профита" (сред които беше и Вотей) се оказаха на доста елементарно  ниво като човеци. Не смятам, че е особено умно и професионално да обиждаш някой опонент на база аспекти от личния му хороскоп, след като не можеш да го обориш по конкретната астрологична тема.  Та затова предполагам е било и онова иронично "цъкайте и гледайте". Горе-долу тогава тя и някои други астролози спряха да пишат в алл и се пренесоха в сайта на Леон. Та много мога да споделя за историята на бг-форумната астрология, ама едва ли всъщност би имало някакъв смисъл.
Между впрочем, в темата за хомо-аспектите в алл., прочетох само едно професионално мнение с цитирани някои афоризми от Доротей. Интересът на авторът му към темата не е просто професионален. Вероятно ги е проверил многокротно и са работещи.  

# 154
Грийн, обсъждането на астролозите в темата не е моя идея, отделно щом е започнала не виждам защо да не  си изкажа мнението. Всеки има право на такова. Отделно темата Астрология е моя идея в този форум, така, че извини ме, но мога да си пиша каквото искам в нея.
Относно това, кой е истински човек и кой не, е относително понятие и пак въпрос на гледна точка. Монетата винаги има две страни.
 Лично за мен, е супер мега- непрофесионално това изпляскване на личната карта на астрологът с текст ; " гледайте, цъкайте и т.н.'', ако си такъв пич и над нещата, никога няма да си позволиш егото ти да  вземе превес, както тези няколко думички показват. Не обиждам никой на база аспектите  в картата му. Единствено написах, че слънцето и в рак в комбинация с това представяне ме отблъсна. Имам си особено мнение за жени със слънце в рак. Не си ме чела внимателно, а реагира емоционално. Разбрах сега защо не харесваш Вотей.
Нямам си на идея за какво са им били спортовете, не помня.
 Вотей определено е много духовно извисен човек, разбира се, че няма как да го знаеш, след като не си общувала с нея.
Грийн, станала си много рязка и негативна  в последно време.

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 09:52 от aniram*

# 155
Всъщност целите тези войни и лобита, само пречат на астрологията.

Знам, че сигурно аз съм малко дразнеща с възторга си от Вотей, но аз наистина я обичам тази жена. Смятам, че е страхотен човек и астролог.

Грийн, не беше нужно да пренасяш тяхната война, и в тази тема.

# 156
Момичета , възхищавам се на ентусиазма ви!
Скоро се запознах с астрологията и нямам никакъв опит!
Искам да открия дали съм съвместима с партньора си ! Ще помоля ако някой има желание да помогне Simple Smile
Аз                                                Той
Слънце- Стрелец                   Слънце- Телец
Луна-Близнаци                     Луна-Овен
Асцендент- Рак                      Асцендент- Телец

# 157
  • София
Сатурн никога не руши, може да ограничава, но не руши.
Напълно  подкрепям. Ако си си научил урока, Сатурн възнаграждава - може да забави наградата си, но все пак си я получаваш. Но ако имаш да отработваш нещо, получаваш малко шамари с цел да те насочи.
Да споделя моя опит - преди около две години при сатурнов възврат и съвпад с МС, преживях вътрешна криза, силно желание за себеизява, желание за разширяване на кръга от социални контакти. Дотогава някак си бях в сянката на другите около мен. Започнах да кандидатствам на различни места за работа  и след около два месеца ме назначиха по заместване, въпреки че съм с малко дете. Скоро - точно в деня, когато Сатурн се върна в скорпион отново - ми увеличиха заплатата. Е, не с много, но аз нямах никакви надежди за това.
Надявам се, че съм била полезна.
Предстои през есента сатурн да мине в 11 дом и да направи съвпад с натален уран - ще споделя събитията.

# 158
Имам и друг въпрос . Родена съм на 21.12 в 17:45ч.
Чела съм хороскопи, които  ме определят като Стрелец, но има и такива, които ме определят като Козирог!
Някоя от вас може ли да каже с точност?

# 159
  • Sofia
Аз си харесвам Петър Найденов.
Оксана е красива, елегантна дама, но ми идва малко хладна  като излъчване. А и не научих нищоо ново от нея за себе си.
Предимно чета книги, вас, сайтове и лекциите си отпреди пет години. Гледам много карти. Мисля върху моята и на близките ми.

# 160
Момичета , възхищавам се на ентусиазма ви!
Скоро се запознах с астрологията и нямам никакъв опит!
Искам да открия дали съм съвместима с партньора си ! Ще помоля ако някой има желание да помогне Simple Smile
Аз                                                Той
Слънце- Стрелец                   Слънце- Телец
Луна-Близнаци                     Луна-Овен
Асцендент- Рак                      Асцендент- Телец
трябва да дадеш точни данни - рождени дати и часове, за да ти помогнем с мнение

# 161
  • в 1001-та нощ
Чела съм хороскопи, които  ме определят като Стрелец, но има и такива, които ме определят като Козирог!

Коя година?

Мушнах се набързо - пристрастена съм към темата и почти никакви други не ме вълнуват  Crazy Но май няма да мога да изчета новите отговори Simple Smile Явно ще е довечера Simple Smile

Най-хубаво ми е да вляза и да видя мноооого нови отговори  bowuu

# 162
Аз: 21.12.1988г.  час 17:45ч. град Бургас
Той: 13.05.1988г. 05:30ч. Град Търговище
  bouquet

# 163
Без годината няма как да ти кажем кой ти е слънчевият знак, Алена ти е отговорила.

# 164
  • в 1001-та нощ
2 астроложки ми казват, че при мен Сатурн гради, не руши. Едната  по Хубер, другата по индийската. Днес се замислих, че е така  Thinking Може би, защото в наталната ми карта е в 5 дом. При завръщането му имах много позитиви и градеж Peace Вярно е, че завръщането е в 5 дом, но все пак  Peace

Трябва да мине през 9 дом - прогнозата беше, че ще донесе стабилни знания  Thinking Вие как бихте погледнали на това?

В индийската карта Сатурн ти е лагнеш, т.е. управител на Лагна (асцендента) в знак водолей т.е. функционален бенефик.  В момента ти транзитира през 10-ти дом - нищо чудно, че имаш раздвижване в карирерата. Ако те е консултирала Галя, спокойно можеш да й се довериш. И не защото съм й "фен", както писа по-горе Ани, а защото за повече от десет години занимания с астрология мога добре да отсея зърното от плявата.

Друга мацка ме открехна - съвсем случайно се мернахме в КМ и порай размяната на парфюми стана въпрос. Погледнала къде пиша, то напоследък е само тук.... Попита ме дали имам опит с индийската астрология - аз нямам никакъв и се отвори приказка.

Моят опит е супер нищожен и буквално не се чувствам и прохождаща  Crazy Но виждам как по западната, хубе и индийската - техниките са различни, но се стига до различни изводи  Crazy

Страшно ми е интересно  Crazy Може би Нептун в 9 дом в Стрелец дава база за този интерес Simple Smile

И Гали много харесвам, изчетох всички статии в grreporter. В началото ми се струваха по-задълбочени, може би аз съм била по-начинаеща. После, може би се е наложило да са по-адаптирани за широката публика и някак не са ми достатъчни, като дълбочина. Но, очевидно са предвидени да са по-достъпни и смилаеми, а не тип "учебник" ....

И сайта й разгледах в детайли. впечатли ме, че се занимава и с хюман дизайн - опитва да обхване цялостно картината  Peace

Дами, аз трябва да изчезвам, но ще продължа довечера  Hug  bouquet

Хубав ден  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт