Астрология - 8 тема

• 27 853
  • 537
  •   1
Отговори
# 300
Можеш да опиташ в тази тема, със смъкването на кг:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857576.msg31252190#msg31252190

# 301
  • София близо до Витоша
моят Юпитер беше в 1 дом миналата година. бях бременна и качих феноменалните 30 кг. и като се има предвид, че и нормално съм си приятно закръглена си станах направо дебела, мнооого дебела при това. ще ги сваля, то е ясно, но кога е въпросът, защото 25-те кг. от първата ми бременност си ги влачих 2,5 г...а не можех да се гледам..както и сега де

Интересно, сега погледнах в моята карта преди 3 години....и наистина Юпитер ми е бил в 1 дом, качих по време на бременноста цели 25 кг/а тогава бях 50/

Сега Юпитер ми е в 4 дом, още по-близки си станах с родителите ми и особено с баща ми/имахме препирми с него/

# 302
Аз имах един период 2008г., когато свалих (без да искам, без спорт и диети) доста килограми. Сега поггледнах, че юпитер ми е транзитирал върху натален марс.

# 303
Момичета,
Идва ретроградна Венера:

http://astronews.eu/?p=3919

# 304
алена, забравих да кажа, че си много готина, ама и мъжете ти не ти отстъпват Wink много сте яки! Sunglasses

# 305
Момичета, знам, че сме коментирали темата за децата, но пак ми се ще да я "захванем". Знам, че се гледа 5 дом, но как всъщност да разберем ( по наталната карта на жената ) дали я очаква ранна или късна бременност, кои аспекти се взимат предвид, за да се разбере дали я очаква бременност. Знам, че ако Сатурн сключва лоши аспекти може да означава безплодие, но как стоят нещата с другите планети и аспектите помежду им и транзитите?  newsm78

# 306
Точно така, Аленка!

Няма защо пак да казвам, че много точно ги разчиташ нещата при мен.  Peace

С последното също съм напълно съгласна. Аз трябва да работя нещо, което ми е интересно. Наблягам на интересно, защото и аз като Водолеите (не знам защо), но много бързо губя интерес към дадено нещо и се отегчавам.  Tired

...

Е, как защо - върхът на 6 дом е във Водолей, а там е Меркурий  Blush Съвсем в реда на нещата е - както го описваш  Peace А и кариерното ти развитие се управлява от Меркурий  Peace

Отивам в ъгъла да се срамувам  Laughing  Blush

Изобщо не го бях поглеждала така.  ooooh!
Да, наистина работата много бързо ми омръзва  Tired но пък от друга страна си налягам парцалите и стоя, защото знам, че ми трябва опит. Ето на предишното място изобщо не се чувствах добре, но издържах една година, макар че ми се искаше да се махна много по-рано.  Crazy
М/у другото аз много исках да следвам медицина и ако бях останала в България, 100% щях да се пробвам! Това ми беше мечтата, която и до ден днешен смятам за неосъществена (и за това виня чужбина).

Това говорихме и с Оксана преди време, че няколко години ще трупам опит в различни сфери, докато накрая вече не намеря наистина подходящото за мен и не реша точно в какво ми е силата и какво искам да правя.  Thinking

Да се върна малко и на темата с емиграцията. Добре де, аз наистина не се чувствам на място в тази държава. Знам, че ми е много добра астрологично, но някак си аз съм от хората, които не забравят откъде идват и искат винаги да се връщат там. Изобщо не съм скъсала връзките си с България, да не кажа, че и тук обкръжението ми е предимно от българи. Нищо българско не ми чуждо. Та, как може, да не ми се дава да живея там, като аз толкова си обичам държавата Sad
Адриана, Оксана не ти ли е казала, в кои сфери е подходящо за теб да работиш и трупаш опит и къде ти е силата? Странно. Би трябвало да го има и се вижда в картата. И за медицината, не си ли питала, т.е. дали е подходящо да я учиш и т.н.?
Баткото за сега много точно си следва потенциала заложен му в картата, на 7г. е, но има предпочитания и интерес, точно към това, което предварително знам, че ще има Wink, т.е. му е заложено в натала.

Нежност, ето ти една статия  по въпроса:

https://astroamor.wordpress.com/%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D … 0%B5%D1%82%D0%BE/

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 18:39 от aniram*

# 307
Момичета, знам, че сме коментирали темата за децата, но пак ми се ще да я "захванем". Знам, че се гледа 5 дом, но как всъщност да разберем ( по наталната карта на жената ) дали я очаква ранна или късна бременност, кои аспекти се взимат предвид, за да се разбере дали я очаква бременност. Знам, че ако Сатурн сключва лоши аспекти може да означава безплодие, но как стоят нещата с другите планети и аспектите помежду им и транзитите?  newsm78
Сатурн и Нептун не са ок в 5 дом, но за да се отсече "безплодие" трябват още показатели, като безплоден знак на к5, лоши аспекти н У5 и на У на асц, на Луната и т.н. и пак аз бих заподозряла безплодие, но все пак в наши дни никога нищо не е невъзможно.
Луна в 5 дом също не е много ок, а Уран там може да е предпоставка за спонтанни аборти.

сатурн в 5 дом два често късни деца. иначе за предстояща бременност скоро обсъждахме, че гледаме солари и прогресии.

ани, правя предизвикателствата на Руми, но никак не ме вдъхновява тази жена, милата, никаква харизма няма.
иначе мотивационна групичка си имам на друго място Simple Smile

# 308
Благодаря, Ани, Елч!   bouquet

Аз също открих нещо в един сайт. Вие споделяте ли мнението на авторката? Peace  
Ето го и линкът

В една друга статия прочетох следното:

Астролозите твърдят, че една жена има най-големи шансове да забременее в онази фаза на Луната, в която самата тя е родена.

Това да го разбирам, че означава Луната да е в същия дом и градус, както когато е била и в деня ни на раждане, нали?  Whistling
Извинявам се за глупавите въпроси, но от вчера съм на вълна бебета  Blush Кога, колко...  Whistling И реших да споделя и с вас "любопитството" си Peace

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 20:11 от неЖност

# 309

В една друга статия прочетох следното:

Астролозите твърдят, че една жена има най-големи шансове да забременее в онази фаза на Луната, в която самата тя е родена.

Това да го разбирам, че означава Луната да е в същия дом и градус, както когато е била и в деня ни на раждане, нали?  Whistling
Извинявам се за глупавите въпроси, но от вчера съм на вълна бебета  Blush Кога, колко...  Whistling И реших да споделя и с вас "любопитството" си Peace

По-скоро не. Има се предвид дали е била във фаза новолуние, пълнолуние, нарастваща, намаляваща и т.н....аз поне така го разбирам.  Wink

# 310
  • в 1001-та нощ
Под фаза на Луната разбирам друго - примерно - ако си роден на новолуние - да заченеш на новолуние - фаза в такъв смисъл  Peace

Аз мога да го проверя за себе си, защото зная точните дати на зачеване  Peace

При мен Сатурн е в 5 дом. Децата дойдоха по-късно от обичайното  - първото на 34, второто на 39. И то не защото не е ставало по-рано - а не съм искала или е нямало партньор. В интерес на истината нямам никакви аборти - нито по желание, нито спонтанни. И двете деца са заченати от първи опит. Просто стана след 30-те.

Тук Сатурн се изяви с отлагане. Имаше и ограничение - писала съм - рискови ми бяха бременностите - с първата много лежах и се чувствах ограничена. С втората нямаше проблеми, но бях внимателна и съм се пазила  Peace

# 311
  • София
Аз също качих кг по време на бременността и то Юпитер в 1 дом.  Crazy

Алена
Скрит текст:
Ти си прекрасна! Не само като визия, но и като човек!  Hug

# 312
Aленка , Shmorci , благодаря ви!   bouquet
Радвам се, че получавам полезна информация от всички вас, момичета, които пишете в темата! Hug

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 21:03 от неЖност

# 313
Под фаза на Луната разбирам друго - примерно - ако си роден на новолуние - да заченеш на новолуние - фаза в такъв смисъл  Peace

Аз мога да го проверя за себе си, защото зная точните дати на зачеване  Peace

При мен Сатурн е в 5 дом. Децата дойдоха по-късно от обичайното  - първото на 34, второто на 39. И то не защото не е ставало по-рано - а не съм искала или е нямало партньор. В интерес на истината нямам никакви аборти - нито по желание, нито спонтанни. И двете деца са заченати от първи опит. Просто стана след 30-те.

Тук Сатурн се изяви с отлагане. Имаше и ограничение - писала съм - рискови ми бяха бременностите - с първата много лежах и се чувствах ограничена. С втората нямаше проблеми, но бях внимателна и съм се пазила  Peace
Аз много се интересувам от психология и особено отношенията между мъжа и жената и много бих искала да те попитам, знам че не ми е удобен въпроса, какво те провокира да прекратиш една толкова сериозна връзка и как прецени за толкова кратък период, че това е мъжът.   Blush

# 314
  • в 1001-та нощ
Гeрито, Елч  .... да не изреждам, че се изчервявам  Embarassed Embarassed Embarassed Hug  bouquet

Проверих за фазите на Луната  Thinking Аз съм родена малко след пълнолуние  newsm78 - при зачеването на второто дете - луната е била в близка фаза, почти същата  Peace Но с първото не - било е малко след новолуние  Rolling Eyes

Но, ако говорим за шансове, както е написано - при мен мисля, че няма проблеми, те може би следва да се гледат, ако има пречки и детето не идва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт