ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 470
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
Привет,прекрасни! Grinning

И аз тук да си кажа... Joy Седеф, по-скоро май актрисата, не ме грабна във втори сезон. Беше ми скучна, на места лигава ooooh!. Знам, ще кажете че стана опора на семейството, но загуби много от чара си... Абе Еджето #Cussing out
+1  
Joy  JoyДа вкарам малко интрига,че голямо единомислие сте постигнали. Wink  Wink
 Naughty Моето раздразнение е заради Ендер.Нали доста се писа,че причината да напусне актрисата е шуробаджанашка-Дафне да получи повече екранно време,защото героинята и присъстваше почти символично .И зае мястото на Ендер във втория сезон.Но не успя да я замени,особено пък в тандема с Баръш Фалай. Crossing Arms
За мен са съвсем различни като присъствие и не мога да направя сравнение между двете. И двете ги харесвам, защото внасят свой колорит в историята. Ендер присъстваше с финес, Седеф - със своята щуротия. Въпреки че във втори сезон се кротна, много ми харесваше как защитава семейството  Peace А и кой би успял така страхотно да си партнира с ОркунЧ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

# 722
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
Хайде малко йога упражнения! Много й се кефех на Седефче когато ги правеше! Peace

И тука имам малка забележка към изпълението на Чачо(щъркелчо), ама млъквам, че току-виж пак сте ме нападнали Wink Сладури са!  Heart Eyes И вие също! Hug Hug Hug Hug

Кажи, кажи, аз за кво съм тук  Mr. Green   smile3540

ШЕ се  бием ли Mr. Green hahaha Белла Hug Hug, изобщо не знам как трябва да застане, така че ти вярвам Peace

Рени, благодаря за доверието. Правилната поза - стъпалото трябва да е опряно във вътрешната страна на бедрото, (аз преди 2-3г. се запалих по йога, много добре ми действа). Виве и аз си помислих заради панталона, ама виж Седефче хич не й пука за фустата. Ако реша да задълбая Thinking - трябва да си бос, на постелка, бля-бля, да не ви отегчавам. Какво вече писах - големи сладури са! Heart Eyes
За мен Седеф беше много интересен персонаж - забавлявах се с нея в първи сезон, а във втори -разговорите им със Селим, развитието на отношенията им... - ейвалла!

# 723
  • Яко в Матрицата...

И аз тук да си кажа... Joy Седеф, по-скоро май актрисата, не ме грабна във втори сезон. Беше ми скучна, на места лигава ooooh!. Знам, ще кажете че стана опора на семейството, но загуби много от чара си... Абе Еджето #Cussing out
+1 
Joy  JoyДа вкарам малко интрига,че голямо единомислие сте постигнали. Wink  Wink
 Naughty Моето раздразнение е заради Ендер.Нали доста се писа,че причината да напусне актрисата е шуробаджанашка-Дафне да получи повече екранно време,защото героинята и присъстваше почти символично .И зае мястото на Ендер във втория сезон.Но не успя да я замени,особено пък в тандема с Баръш Фалай. Crossing Arms

Еее, Вики Hug много добре си го написала. Не знам защо излезе Мине, дали наистина е трябвало да умре по сценарий или е имало друга причина, но точно идеята Седеф да замести Ендер изиграта лошата шега... Седеф си имаше своя светлина и много сбъркаха, че я отдалечиха толкова от нея. Щурата Седеф, която си партнираше с Крачи, Вивчо Hug, беше готината. Тази дето се кротна и се опита да си стане семейна жена, не ме впечатли... Peace

# 724

+1  
Joy  JoyДа вкарам малко интрига,че голямо единомислие сте постигнали. Wink  Wink
За мен са съвсем различни като присъствие и не мога да направя сравнение между двете. И двете ги харесвам, защото внасят свой колорит в историята. Ендер присъстваше с финес, Седеф - със своята щуротия. Въпреки че във втори сезон се кротна, много ми харесваше как защитава семейството  Peace А и кой би успял така страхотно да си партнира с ОркунЧ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

Много точно, Виве! Hug
Много ме изкефи тази песен и играта на двамата! Simple Smile

# 725
Много харесах сериала, изгледах го с бг субтитри (страхотен труд на тима, благодаря!)
Препоръчвам на всички да го гледат със субтитри, озвучаването на български никак не ми харесва.
Красиви актьори, много естествена игра (с малки забележки към някои артисти само), сега какво ще гледам Simple Smile)))))))
Какво значи "лан" като обръщение? (за поназнайващите турски) Нещо като "пич", "брато"?

Peace Peace Peace Peace Hug Hug

Цитат
лан е жаргонно обръщение към мъж или момче

макар, че Крачо викаше и на Лейля - лан  hahaha hahaha hahaha hahaha

Като редактираме и първите 25 епизода  hahaha hahaha hahaha превода ще стане наистина страхотен  Peace
Че такива глупости са писали някой "преводачки" във Вики, че чак срам да те хване  Mr. Green  И редактор имаше  ooooh! ooooh!

# 726
  • София
Много харесах сериала, изгледах го с бг субтитри (страхотен труд на тима, благодаря!)
Препоръчвам на всички да го гледат със субтитри, озвучаването на български никак не ми харесва.
Красиви актьори, много естествена игра (с малки забележки към някои артисти само), сега какво ще гледам Simple Smile)))))))
Какво значи "лан" като обръщение? (за поназнайващите турски) Нещо като "пич", "брато"?

Hug Hug Hug И аз така, но сега съм минала на игрални филми, че нямам време за сериали. Тях през зимата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вай, вай  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 727
Добра ви сряда  Hug Hug Hug

# 728
# 729

ама защо?  hahaha hahaha
Щото актьорите, които щели да играят майката и бащата на героя на Чачо искали много пари.  hahaha hahaha И то защото ще са точно негови родители. Името му работи за него вече  hahaha hahaha hahaha hahaha ама не са им дали и сега търсят други. Или са намерили вече май, щото сега пък в сряда почвали снимките, не утре  hahaha hahaha

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Нали щеше да е сирак нащУ бе  Thinking Thinking Thinking  какви родители   Shocked Shocked Shocked
Тия да не са му осиновителите ,или приемни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
егати излагацията с тоя каст  Party Party Party Али сигурно е покрай бъдещата майка и е изпуснал юздите  Wink Wink Wink е пък Клунито и той сменя памперси  Grinning Grinning Grinning  абе,лятна отпускарска продукция ще е   Crazy Crazy Crazy само дано и играта да не им е такава   hahaha hahaha hahaha

Е това момче много ме кефи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 730

+1 
Joy  JoyДа вкарам малко интрига,че голямо единомислие сте постигнали. Wink  Wink

Еее, Вики Hug много добре си го написала. Не знам защо излезе Мине, дали наистина е трябвало да умре по сценарий или е имало друга причина, но точно идеята Седеф да замести Ендер изиграта лошата шега... Седеф си имаше своя светлина и много сбъркаха, че я отдалечиха толкова от нея. Щурата Седеф, която си партнираше с Крачи, Вивчо Hug, беше готината. Тази дето се кротна и се опита да си стане семейна жена, не ме впечатли... Peace

Пак ли мрънкате бееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha

Аз пък недолюбвам Ендер от момента в който се разбра, че Мине няма да участва в 2 сезон и взе да се държи като ощипана девойка  Sick Sick Sick
А, не, от заигравката със Синан май тръгна  Mr. Green

Обожавам образа на Седеф  Heart Eyes Heart Eyes 
Нямаше да е реално да не се промени след загубата на сестра си и след като всичките й близки изведнъж останаха на нейната подкрепа.  Peace

# 731
# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт