Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?
И аз да се отчета, бях на трета фетална днес, Всичко му е наред на детето, малко му е голяма главичката, нооо се надявам че няма да е проблем в края

В неделя бяхме на плаж в Бургас. Беше облачно и ветровито, големи вълни и червен флаг. Стоим си ние кротко на хавлийките няколко часа, ама грам слънце няма...и по едно време ММ каза, че му опъвала кожата на гърба...Поглеждам го - целия червен...гърба, краката...ужас
Ама той миличкия нали ми е бял като сняг....без да се намаже, защото слънце няма. Дори аз изгорях, но не като него
За тази година мисля, че приключихме с морето.