Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?

аз през ден съм така, ама кой да ме чуе - фвърлени дрехи на пода, както каза Денис, гардероба е вили на могили, добре че не съм от чистофайниците
- ми иди на очен като имаш проблем със зрението
От 4 години живеем заедно и още се опитвам да превъзпитам създадените от майка му навици. Е, напредък има видим, за което съм много горда от себе си / е чашките и чинийките ги "забравя" на масата, но тя мама така прави