Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са сънищата за бебето и как могат да бъдат тълкувани?
Какво представлява ранното езиково обучение на бебетата?
Какви са суеверията и бабините диветини, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са сънищата за бебето и как могат да бъдат тълкувани?
-
Какво представлява ранното езиково обучение на бебетата?
-
Какви са суеверията и бабините диветини, свързани с бременността?
-
Какви са симптомите на кандидоза на влагалището?
-
Какво е мнението за ежедневното къпане на бебета?

...все пак докторката ги вижда и си мисля че ако не беше в реда на нещата тя сама щеше да повдигне въпроса
По темите и аз да се изкажа
Нещата, за които ще инвестирам здраве живот с №2 са електрическата помпа на Медела, кенгуро Ergo baby-бяха ми дали назаем с баткото и няма просто такова удобство, особено когато порастват и стават вече любопитковци и грам не им се лежи вече. Мятах го дребния на гръб и си вършех каквото имам да си върша, той или си зяпа или ми се е случвало директно да си заспи. През зимата съм го извеждала и навън така, когато е имало много сняг и става непроходимо за количката. Количка имам на Hauck, но се вози вече трето бебе в нея и не знам дали още е в кондиция, ако не става смятам да си взема втора ръка на Bebe Confort. При мен основен проблем е асансьорът, който е твърде тесен за повечето колички, които си бях харесала, така че нямам и особен избор.
а сега се и чува нещо за увеличение на газта пфу. А да, за косъмките, мразя ги и махам навсякъде, много мами има при моята козметичка и питах как ще караме до края, каза махаме наред имам много опит с мами споко и махам от пъпа надолу всичко, нагоре имам леко мъхче и не пипам. Сега като казвате за линия негра, аз нямам, вече се изду тумбаче леко, но линия не виждам. Гърдите ми обаче се уголемиха най-после, взех си дълго мечтаната чашка С, която едва ли друг път в живота си ще понося